Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach | Bundesliga

Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach | Bundesliga

  Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach op tv kijken? Op zondag 12 februari 2023 om 15:30 uur spelen Hertha BSC en Borussia Mönchengladbach tegen elkaar in de Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Hertha BSC: Olympiastadion. Wil je de wedstrijd Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 74,475 toeschouwers in het Olympiastadion nemen Hertha BSC (Berlijn) en Borussia Mönchengladbach (Mönchengladbach) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga.
  • Wie: Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach op tv.
  • Wanneer: zondag 12 februari 2023.
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Olympiastadion, het stadion van Hertha BSC.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Hertha BSC - Borussia Mönchengladbach op tv

  Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach op tv

  Wil je Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach op tv kijken? De wedstrijd tussen Hertha BSC uit Berlijn en Borussia Mönchengladbach uit Mönchengladbach wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Om 15:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach op TV
  • 15:15 uur, Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Hertha BSC-Borussia Mönchengladbach op tv

  Alles over de Bundesliga wedstrijd tussen Hertha BSC en Borussia Mönchengladbach:
  • Hertha BSC staat op dit moment op plaats 17e in de Bundesliga.
  • Borussia Mönchengladbach staat op dit moment op plaats 9e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Hertha BSC: “Olympiastadion” (74,475 toeschouwers).
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 15:30 uur.
  Hertha neemt het op tegen Borussia Mönchengladbach. Voor Hertha beginnen de zorgen toe te nemen. Met nog vijftien wedstrijden te gaan in de Bundesliga staat de ploeg één na laatste. De laatste vier wedstrijden werden bovendien allemaal verloren. Borussia Mönchengladbach daarentegen staat netjes op de negende plek. Kan Hertha nu wel punten pakken?

  Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach op Viaplay

  De Bundesliga wedstrijd tussen Hertha BSC en Borussia Mönchengladbach is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:30 uur. Voor de Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Hertha BSC-Borussia Mönchengladbach bij Viaplay:
  • 15:15 uur, voorbeschouwing.
  • 15:30 uur, Hertha BSC -Borussia Mönchengladbach LIVE
  • 17:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft de uitzendrechten op de Duitse voetbalcompetitie. De zender besteedt daarom uitgebreid aandacht aan de Bundesliga. Je kunt Viaplay kijken via KPN, Ziggo, T-Mobile en alle andere grote providers. Daarnaast krijg je op Viaplay al het laatste nieuws over de wedstrijden in de Duitse voetbalcompetitie. Je kunt Viaplay bovendien ook via de app van Viaplay kijken. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om geen moment te missen van Duits voetbal op tv.

  Bundesliga op tv

  De match tussen Hertha BSC en Borussia Mönchengladbach is een wedstrijd in de Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Duitse Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. De competitie staat bekend om de grote clubs van wereldformaat. Daarnaast is het voetbal er van een heel hoog niveau. De wedstrijden zijn intens en worden op het scherpst van de snede gespeeld. Daardoor kijk je eigenlijk nooit naar saaie wedstrijden. Ook spelen er veel Nederlanders in de Bundesliga. Dit maakt de competitie natuurlijk nét even iets leuker om op tv te volgen.

  Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Hertha BSC-Borussia Mönchengladbach op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Hertha BSC en Borussia Mönchengladbach uit de Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach kijken

  Wil je gratis naar Hertha BSC tegen Borussia Mönchengladbach kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Hertha BSC-Borussia Mönchengladbach gratis te bekijken.

  Livestream Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Hertha BSC en Borussia Mönchengladbach via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach kijken

  De samenvatting van Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach kijken? Wil je de wedstrijd tussen Hertha BSC en Borussia Mönchengladbach nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Hertha BSC-Borussia Mönchengladbach:
  Wanneer is Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach op tv?

  De Bundesliga wedstrijd tussen Hertha BSC en Borussia Mönchengladbach wordt gespeeld op zondag 12 februari 2023.

  Hoe laat is Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Hertha BSC en Borussia Mönchengladbach is om 15:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Hertha BSC (Berlijn) en Borussia Mönchengladbach (Mönchengladbach) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Hertha BSC en Borussia Mönchengladbach wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach kijken?

  Je kijkt Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Hertha BSC en Borussia Mönchengladbach op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach kunt kijken.

  Kan ik Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Hertha BSC -Borussia Mönchengladbach zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *