Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Heracles – Telstar op tv | Keuken Kampioen Divisie

Heracles – Telstar op tv | Keuken Kampioen Divisie

  Heracles – Telstar op tv kijken? Op vrijdag 24 februari 2023 om 20:00 uur spelen Heracles en Telstar tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Heracles: Erve Asito. Wil je de wedstrijd Heracles – Telstar live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 12,080 toeschouwers in het Erve Asito nemen Heracles (Almelo) en Telstar (Velsen-IJmuiden) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Wie: Heracles – Telstar op tv.
  • Wanneer: vrijdag 24 februari 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Erve Asito, het stadion van Heracles.
  • Uitgezonden op: ESPN 3 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Heracles - Telstar op tv

  Heracles – Telstar op tv

  Wil je Heracles – Telstar op tv kijken? De wedstrijd tussen Heracles uit Almelo en Telstar uit Velsen-IJmuiden wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:02 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Heracles – Telstar op TV
  • 19:40 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Heracles – Telstar LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Heracles-Telstar op tv

  Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Heracles en Telstar:
  • Heracles staat op dit moment op plaats 2e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Telstar staat op dit moment op plaats 9e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Heracles: “Erve Asito” (12,080 toeschouwers).
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  Heracles staat op de tweede plek en moet winnen om de aansluiting bij koploper PEC te houden. De achterstand is op dit moment zes punten. Toch zijn de resultaten van Heracles Almelo de laatste weken wat wisselvallig. Kunnen ze zich in eigen huis herpakken? Telstar is nog volop in de race voor de periodetitel van de derde periode. De club staat vierde en de achterstand op koploper ADO Den Haag is maar drie punten. Bovendien wil Telstar natuurlijk stijgen op de ranglijst. Ze zijn namelijk aan een goede reeks bezig. Al drie wedstrijden op rij werd er niet verloren.

  Heracles – Telstar op ESPN 3

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Heracles en Telstar is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Heracles-Telstar bij ESPN 3:
  • 19:40 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, Heracles -Telstar LIVE
  • 22:02 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 3: De Keuken Kampioen Divisie is live te zien bij ESPN. Vanavond staat Heracles Almelo – Telstar op het programma. Ook deze wedstrijd is te zien op ESPN. Helaas voor de Keuken Kampioen Divisie fans is de wedstrijd niet gratis live te zien. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Dit is het derde van de vier kanalen van ESPN. De wedstrijd wordt in zijn geheel uitgezonden op ESPN 3. Bovendien kijk je naar de voor- en nabeschouwing op het kanaal. Je vindt ESPN 3 op kanaal 223 bij KPN, kanaal 423 bij Ziggo en op kanaal 153 bij T-Mobile. Op deze zenders kun je ESPN 3 dus live volgen wanneer je een abonnement hebt op ESPN compleet.

  Keuken Kampioen Divisie op tv

  De match tussen Heracles en Telstar is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Keuken Kampioen Divisie wordt steeds spannender. De wedstrijd van vanavond, Heracles-Telstar, is daar een goed voorbeeld van. Voor beide clubs staat er namelijk een hoop op het spel. Een eventueel kampioenschap en mogelijke promotie voor beide clubs maakt de wedstrijd heel interessant. Mede daarom is Heracles-Telstar op tv een heerlijke vrijdagavond wedstrijd om op tv te kijken.

  Heracles – Telstar bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Heracles-Telstar op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Heracles – Telstar kijk je op ESPN 3.

  Heracles – Telstar bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Heracles en Telstar uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Heracles – Telstar kijken

  Wil je gratis naar Heracles tegen Telstar kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Heracles-Telstar gratis te bekijken.

  Livestream Heracles – Telstar (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Heracles en Telstar via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Heracles – Telstar kijken

  De samenvatting van Heracles – Telstar kijken? Wil je de wedstrijd tussen Heracles en Telstar nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Heracles-Telstar:
  Wanneer is Heracles – Telstar op tv?

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen Heracles en Telstar wordt gespeeld op vrijdag 24 februari 2023.

  Hoe laat is Heracles – Telstar op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Heracles en Telstar is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Heracles – Telstar live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Heracles (Almelo) en Telstar (Velsen-IJmuiden) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Heracles – Telstar uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Heracles en Telstar wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik Heracles – Telstar kijken?

  Je kijkt Heracles – Telstar op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar Heracles en Telstar op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Heracles – Telstar kunt kijken.

  Kan ik Heracles – Telstar ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Heracles -Telstar zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *