Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Heracles – Sparta Rotterdam op TV (zondag 15 mei 2022)

Heracles – Sparta Rotterdam op TV (zondag 15 mei 2022)

  Heracles – Sparta Rotterdam op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Heracles en Sparta Rotterdam live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN Extra. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in Erve Asito, het stadion van Heracles. De wedstrijd begint om 14:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie (Nederland)
  • Wie: Heracles – Sparta Rotterdam
  • Wanneer: zondag 15 mei 2022
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: Erve Asito (Stadion van Heracles)
  • Op TV: ESPN Extra
  Heracles - Sparta Rotterdam op TV

  Heracles – Sparta Rotterdam op TV

  De wedstrijd Heracles – Sparta Rotterdam in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 15 mei 2022. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Heracles – Sparta Rotterdam op TV
  • 13:30: Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : Heracles – Sparta Rotterdam LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Heracles – Sparta Rotterdam

  Alles over Heracles – Sparta Rotterdam:
  • Heracles staat op dit moment veertiende in de Eredivisie.
  • Sparta Rotterdam staat op dit moment vijftiende in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Heracles, Erve Asito.
  • Competitie: Eredivisie, Nederland.
  Heracles – Sparta is een echte degradatie wedstrijd. In de onderste regionen van de Nederlandse Eredivisie kan namelijk nog van alles gebeuren. Sparta en Heracles kunnen nog degraderen. Ze zullen allebei dus alles op alles zetten om punten te halen in deze belangrijke degradatie-kraker. Heracles staat op dit moment veertiende en Sparta Rotterdam staat vijftiende. Heracles heeft aan een gelijkspel voldoende om zichzelf “veilig” te spelen, Sparta daarentegen moet toch echt drie punten pakken om er zeker van te zijn de nacompetitie te ontlopen. Bovendien kan Sparta ook nog rechtstreeks degraderen. Een spannende wedstrijd dus!

  Heracles – Sparta Rotterdam bij ESPN Extra

  Heracles – Sparta Rotterdam kijk je bij ESPN Extra. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  Op de laatste speeldag in de Nederlandse Eredivisie wordt beslist welke teams Europees voetbal gaan spelen en welke niet. Bovendien wordt uitgemaakt welke clubs volgend jaar in de tweede divisie (de KKD) moeten beginnen. De strijd om degradatie en de play-offs voor Europees voetbal is nog in volle gang. Een goede reden dus om naar de Nederlandse Eredivisie op TV te kijken. De laatste speelronde van de Eredivisie belooft in ieder geval een reuze spannende te worden.

  Heracles – Sparta Rotterdam GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Heracles – Sparta Rotterdam kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Heracles – Sparta Rotterdam

  Samenvatting Heracles-Sparta Rotterdam kijken? Wil je de wedstrijd Heracles – Sparta Rotterdam van zondag 15 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN Extra. In de samenvatting van Heracles tegen Sparta Rotterdam zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  We hebben vandaag weer een boordevol voetbalprogramma voor je in de aanbieding. Allereerst is het natuurlijk de laatste speeldag van de Eredivisie. Je wilt de ontknoping van de belangrijkste Nederlandse voetbalcompetitie natuurlijk niet missen. Bovendien kunnen er in het buitenland een aantal clubs kampioen worden. In Italië en Engeland kan het kampioenschap beslist worden. Als kers op de taart wordt ook nog de FA-cup finale voor vrouwen gespeeld. Een mooie dag voor de voetballiefhebber dus. Bekijk het volledige programma voetbalwedstrijden vandaag. Overzicht voetbal vandaag op tv:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *