Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Heracles – FC Utrecht op tv

Heracles – FC Utrecht op tv

Heracles – FC Utrecht op tv kijken? Op zaterdag 16 september 2023 om 21:00 uur spelen Heracles en FC Utrecht tegen elkaar in speelronde 5 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Heracles: het Erve Asito Stadion. Wil je de wedstrijd Heracles – FC Utrecht live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 12,080 toeschouwers in het Erve Asito Stadion nemen Heracles en FC Utrecht het tegen elkaar op. Heracles-FC Utrecht is live op tv te zien op ESPN 3. De aftrap is om 21:00 uur. Om 20:35 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
Heracles - FC Utrecht op tv

Heracles – FC Utrecht op tv

  • Wat: Heracles-FC Utrecht op tv
  • Datum: zaterdag 16 september 2023
  • Tijd: 21:00 uur
  • Waar:het Erve Asito Stadion, Almelo
  • Zender: ESPN 3
De Eredivisie wedstrijd tussen Heracles uit Almelo en FC Utrecht uit Utrecht wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Heracles – FC Utrecht op het kanaal: ESPN 3. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 3.

Programma Heracles – FC Utrecht op tv

  • Wedstrijd op tv: Heracles-FC Utrecht LIVE.
  • Speelronde: 5 van de 34.
  • Datum: zaterdag 16 september 2023.
  • Voorbeschouwing: 20:35 uur.
  • Aftrap: 21:00 uur.
  • Nabeschouwing: 23:05 uur.
Na afloop van de Heracles-FC Utrecht live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Heracles – FC Utrecht, analyses en interviews

Heracles – FC Utrecht kijken

De wedstrijd tussen Heracles en FC Utrecht op zaterdag 16 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
Heracles - FC Utrecht bij Canal Digitaal
Heracles - FC Utrecht Online.nl
Heracles - FC Utrecht Ziggo
Heracles - FC Utrecht KPN
Heracles - FC Utrecht Youfone
Heracles - FC Utrecht T-Mobile

Over Heracles – FC Utrecht

 • Uitslag laatste wedstrijd Heracles-FC Utrecht: 1-0 (11 februari 2022) .
De wedstrijd tussen Heracles Almelo en FC Utrecht is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 5 van de 34 in de Eredivisie. Er zal natuurlijk volop gekeken worden naar de eerste wedstrijd van FC Utrecht onder Ron Jans. FC Utrecht gaat op bezoek bij Heracles. Het wordt hoog tijd dat Utrecht punten gaat pakken, anders kan dit seizoen wel eens als een nachtkaars uitgaan. Ron Jans is de nieuwe coach van Utrecht die de club weer in het juiste vaarwater moet krijgen. Het belooft hoe dan ook een leuke wedstrijd te worden. Kan Utrecht tegen Heracles zich herpakken, of zet Heracles de goede lijn door? Wij vinden Heracles-Utrecht lastige om te voorspellen. Onze voorspelling van Heracles Almelo – FC Utrecht is 1-1.

Speelronde 5

Speelronde 5 van de 34 is een hele interessante. Na een korte pauze in verband met interlands wordt de Eredivisie weer hervat. Veel spelers komen terug van interlandverplichtingen en kunnen hierdoor natuurlijk enigszins vermoeid zijn. Bovendien staan er meteen een aantal prachtige wedstrijden op het programma. Zo krijgt FC Twente dit weekend Ajax op bezoek. Feyenoord speelt daarentegen voor het eigen Legioen tegen sc Heerenveen. Als klap op de vuurpijl staat dit weekend de IJsselderby tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles op het programma. Het belooft dus een prachtige speelronde te worden in de Eredivisie.

Over Heracles

  • Heracles Almelo
  • Bijnaam: “De Heraclieden”
  • Plaats: Almelo
  • Clubkleuren: Zwart en wit
  • Stand op de ranglijst: 7e
  • Trainer : John Lammers
  • Topscorer: Mohamed Sankoh (1 doelpunt(en)).
Heracles Almelo is dit seizoen weer terug in de Eredivisie. Bovendien is de club uit Almelo het seizoen goed begonnen. Het staat op de zevende plek. Dit heeft het te danken aan de goede resultaten in de eerste wedstrijden van het seizoen 23/24. Hoewel de eerste wedstrijd van Ajax werd verloren, werd daarna twee keer op rij gewonnen. Nu wil Heracles die goede lijn doorzetten. Het ontvangt deze week FC Utrecht, dat dit seizoen dramatisch is begonnen. Heracles weet dus dat er punten te halen zijn.

Over FC Utrecht

  • FC Utrecht
  • Bijnaam: “Utreg”
  • Plaats: Utrecht
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand op de ranglijst: 16e
  • Trainer: Ron Jans
  • Topscorer Ryan Flamingo( 1 doelpunt(en)).
FC Utrecht kent een turbulente start van het seizoen 2023/2024. Vrijwel meteen werd trainer Silberbauer ontslagen. Ook is er al weer een nieuwe trainer aangesteld. Ron Jans is de nieuwe trainer van Utrecht en moet het tij keren. Hij staat vanaf 11 september voor de groep en heeft zich dus maar kort kunnen voorbereiden op het duel met Heracles. Toch moet dit geen probleem zijn voor Ron Jans. Hij kent de Eredivisie als geen ander. Hij zal dus iets uit zijn hoge hoed gaan toveren om Utrecht weer op de rit te krijgen.

Heracles – FC Utrecht bij ESPN 3

Heracles-FC Utrecht is live op tv te zien op ESPN 3. ESPN 3 is het derde van vier kanalen van ESPN. Je kunt ESPN 3 bij alle providers kijken, maar je hebt hier wel een abonnement voor nodig. Het abonnement dat nodig is om naar ESPN 3 te kunnen kijken is ESPN Compleet. Dit kun je eenvoudig bij alle providers afsluiten. Bovendien zijn er regelatig mooie acties en aanbiedingen op ESPN Compleet. Met een abonnement op ESPN Compleet hoef je nooit meer een wedstrijd van je favoriete club te missen. Je kijkt Heracles Almelo-FC Utrecht op de ESPN 3. Je vindt ESPN 3 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN223>>>
Ziggo423>>>
Odido (T-Mobile)152>>>
Canal Digitaal403>>>
Online.nl403>>>
Youfone411>>>

Livestream Heracles – FC Utrecht (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen Heracles en FC Utrecht via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Heracles en FC Utrecht kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Heracles – FC Utrecht op zaterdag 16 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting Heracles – FC Utrecht

De wedstrijd tussen Heracles – FC Utrecht op tv wordt gespeeld op zaterdag 16 september 2023. De aftrap is om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Erve Asito Stadion. Er is plek voor 12,080 toeschouwers. Om 20:35 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 23:05 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Heracles – FC Utrecht is de een wedstrijd in speelronde 5 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 3.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Heracles – FC Utrecht uitgezonden?

Je kijkt Heracles – FC Utrecht op ESPN 3.

Wanneer is Heracles – FC Utrecht?

Heracles – FC Utrecht wordt gespeeld op zaterdag 16 september 2023.

Hoe laat begint Heracles – FC Utrecht?

Heracles – FC Utrecht begint om 21:00 uur. Om 20:35 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Heracles – FC Utrecht live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Heracles – FC Utrecht wordt live uitgezonden op ESPN 3.

Kun je Heracles – FC Utrecht online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Heracles – FC Utrecht beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *