Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Heracles Almelo – Vitesse op tv | Eredivisie

Heracles Almelo – Vitesse op tv | Eredivisie

  • door
Heracles AlmeloVitesse op tv kijken of streamen? Op zaterdag 10 februari 2024 om 21:00 uur spelen Heracles Almelo en Vitesse tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Heracles Almelo – Vitesse op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 3.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Heracles Almelo - Vitesse op tv

Heracles Almelo – Vitesse op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zaterdag 10 februari 2024 21:00 uur Heracles Almelo – Vitesse ESPN 3
Je kunt Heracles Almelo – Vitesse op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 3. De aftrap van Heracles Almelo – Vitesse is om 21:00. Voorafgaand aan het duel tussen Heracles Almelo en Vitesse is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 20:30 uur. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Vitesse. Programma Heracles Almelo – Vitesse op tv en livestream:
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Heracles Almelo – Vitesse LIVE
  • 23:00 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Heracles Almelo – Vitesse bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Heracles Almelo en Vitesse is te zien op ESPN. Heracles Almelo – Vitesse wordt uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is het derde kanaal van sportzender ESPN. In tegenstelling tot ESPN 1, is om naar ESPN 3 te kijken een abonnement nodig. Je hebt dan een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit is gemakkelijk af te sluiten bij alle providers. Met een abonnement op ESPN Compleet kijk je naast ESPN 1, ook naar ESPN 2, 3 en 4. Met een abonnement op ESPN Compleet hoef je dus geen Eredivisiewedstrijd meer te missen.

(Gratis) livestream Heracles Almelo – Vitesse

Wil je Heracles Almelo – Vitesse streamen? Je kunt Heracles Almelo – Vitesse ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Je kunt de Heracles Almelo – Vitesse gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Heracles Almelo – Vitesse kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Heracles Almelo en Vitesse in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 10 februari 2024 om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in Erve Asito, het stadion van Heracles Almelo. Bij de wedstrijd kunnen 12,080 aanwezig zijn. Heracles Almelo neemt het dit weekend op tegen Vitesse. Het is een duel in de onderste regionen van de Eredivisie. Dit maakt de wedstrijd natuurlijk zeker niet minder belangrijk. Sterker nóg, het kan wel eens heel belangrijk blijken aan het eind van het seizoen. Beide clubs vechten tegen degradatie en een onderling duel is dan ook heel belangrijk. Wij verwachten van Heracles Almelo – Vitesse dan ook een zwaarbevochten duel.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Heracles Almelo-Vitesse:
Wanneer is Heracles Almelo – Vitesse op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Heracles Almelo en Vitesse wordt gespeeld op zaterdag 10 februari 2024.

Hoe laat is Heracles Almelo – Vitesse op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Vitesse is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Heracles Almelo – Vitesse live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Heracles Almelo (Almelo) en Vitesse (Arnhem) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Heracles Almelo – Vitesse uitgezonden?

De wedstrijd tussen Heracles Almelo en Vitesse wordt uitgezonden op ESPN 3.

Op welke zender kan ik Heracles Almelo – Vitesse kijken?

Je kijkt Heracles Almelo – Vitesse op ESPN 3.

Kan ik gratis naar Heracles Almelo en Vitesse op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Heracles Almelo – Vitesse kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Heracles Almelo -Vitesse zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *