Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Heracles Almelo – Sparta op tv | Livestream en online kijken

Heracles Almelo – Sparta op tv | Livestream en online kijken

Thuis – Uit op tv kijken? Op zaterdag 2 december 2023 wordt de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Sparta in de Eredivisie gespeeld. Heracles Almelo – Sparta is live op tv te zien. Heracles Almelo–Sparta begint om 21:00 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Heraclieden en De Kasteelheren. De wedstrijd wordt gespeeld in Erve Asito, het stadion van Heracles Almelo.
Heracles Almelo - Sparta op tv

Thuis – Uit op tv

  • Wedstrijd op tv: Heracles Almelo-Sparta LIVE.
  • Locatie: Erve Asito (12,080 toeschouwers).
  • Speelronde: 14 van de 34.
  • Datum: zaterdag 2 december 2023.
  • Aftrap: 21:00 uur.
  • Uitslag laatste ontmoeting: 1-3 (15 mei 2022).
Heracles – Sparta op tv belooft een boeiende wedstrijd te worden. Hoewel beide clubs het seizoen uitstekend begonnen, gaat het de laatste weken wisselvalliger. Sparta verloor afgelopen week onnodig op het eigen Kasteel met 1-2 van FC Utrecht. Heracles won daarentegen afgelopen week met maar liefst 5-0 op bezoek in en tegen Almere. Dit was echter wel na een reeks van drie nederlagen. Nu spelen beide clubs tegen elkaar. Heracles Almelo – Sparta belooft een leuke wedstrijd te worden. Heracles won afgelopen week met ruime cijfers van Almere City. Een belangrijke overwinning na drie nederlagen op rij (tegen Heerenveen, PSV en Fortuna). Bovendien werd Heracles in het KNVB bekertoernooi uitgeschakeld door de amateurs van HHC. Nu wil Heracles in de competitie dus zoveel mogelijk resultaten boeken. Hoewel de thuiswedstrijd tegen Sparta een lastige is, wil Heracles winnen. Vorige week maakte Mohamed Sankoh een hattrick. Is de spits van Heracles nu ontketend? Sparta liet vorige week dure punten liggen tegen FC Utrecht. Het was weer een thuiswedstrijd die onnodig verloren werd. Het gebeurde de Spartanen eerder dit seizoen ook al tegen Almere City. Juist in het eigen Kasteel is Sparta vaak heel sterk. Nu wil de ploeg van Jeroen Rijsdijk winnen op bezoek bij Heracles. Sparta heeft namelijk een lastig programma tot aan de winterstop. Ajax, FC Twente en ADO Den Haag(bekertoernooi) staan de komende weken op het programma bij Sparta.

Hoe laat is Heracles Almelo – Sparta op tv?

Hoe laat is de wedstrijd Heracles Almelo – Sparta vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Heracles Almelo en Sparta begint vandaag om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Heracles Almelo – Sparta. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 23:00 uur de nabeschouwing van Heracles Almelo – Sparta. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Heracles Almelo – Sparta te zien.

Waar wordt Heracles Almelo – Sparta uitgezonden?

De wedstrijd Heracles Almelo – Sparta wordt live uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van sportzender ESPN. In Nederland heeft ESPN de uitzendrechten voor de Eredivisie. Dit betekent dat de Eredivisiewedstrijden live te zien zijn op ESPN 1 t/m ESPN 4. Het eerste kanaal van ESPN is gratis, voor ESPN 2, 3 en 4 heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit is eenvoudig af te sluiten bij alle grote providers. Bovendien zijn er rond deze periode veel mooie aanbiedingen op ESPN Compleet.

TV-gids: programma Heracles Almelo – Sparta

De TV-gids voor Heracles Almelo – Sparta op zaterdag 2 december 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Heracles Almelo – Sparta op tv begint om 21:00 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Heracles Almelo – Sparta op tv:
Tijd Wat Zender
20:30 uur Voorbeschouwing ESPN 2
21:00 uur Heracles Almelo – Sparta LIVE ESPN 2
23:00uur Nabeschouwing ESPN 2
Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uur Samenvatting Heracles Almelo – Sparta en andere Eredivisiewedstrijden NPO 1
Programma Heracles Almelo – Sparta op tv

Op welke zender is Heracles Almelo – Sparta?

De wedstrijd tussen Heracles Almelo en Sparta is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 20:30 uur. Vervolgens is om 21:00 uur de wedstrijd Heracles Almelo – Sparta LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit Erve Asito wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

Hieronder zie je per provider op welk kanaal Heracles Almelo – Sparta uitgezonden wordt:
ProviderZenderLive kijken
KPN222>>>
Ziggo422>>>
Odido (T-Mobile)151>>>
Canal Digitaal402>>>
Online.nl402>>>
Youfone410>>>

Heracles Almelo -Sparta online kijken (Livestream)

Wil je de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Sparta via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Heracles Almelo en Sparta kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Heracles Almelo – Sparta op zaterdag 2 december 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Heracles Almelo VS Sparta

De wedstrijd tussen Heracles Almelo en Sparta is een duel in speelronde Heracles Almelo van de Eredivisie. Heracles Almelo staat op dit moment 10e in de Eredivisie. Sparta staat op de 6e plek in de competitie. De clubtopscorers van Heracles Almelo en Sparta zijn Mohamed Sankoh met 4 goals (Heracles Almelo) en Arno Verschueren met 3 goals (Sparta). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Heracles Almelo en Sparta:

Over Heracles Almelo

  • Heracles Almelo | Heracles Almelo
  • Bijnaam: “De Heraclieden”
  • Plaats: Almelo
  • Clubkleuren: Zwart en wit
  • Stand in de Eredivisie: 10e
  • Trainer: John Lammers
  • Topscorer: Mohamed Sankoh met 4 doelpunt(en)).

Over Sparta

  • Sparta | Sparta Rotterdam
  • Bijnaam: “De Kasteelheren”
  • Plaats: Rotterdam
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand in de Eredivisie: 6e
  • Trainer: Jeroen Rijsdijk
  • Topscorer: Arno Verschueren met 3 doelpunt(en)).

FAQ | Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Heracles Almelo – Sparta uitgezonden?

Je kijkt Heracles Almelo – Sparta op ESPN 2.

Wanneer is Heracles Almelo – Sparta?

Heracles Almelo – Sparta wordt gespeeld op zaterdag 2 december 2023.

Hoe laat begint Heracles Almelo – Sparta?

Heracles Almelo – Sparta begint om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Heracles Almelo – Sparta live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Sparta wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je Heracles Almelo – Sparta online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Heracles Almelo – Sparta beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *