Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Heracles Almelo – PSV op tv | Livestream en online kijken

Heracles Almelo – PSV op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zaterdag 4 november 2023 wordt de wedstrijd tussen Heracles Almelo en PSV in de Eredivisie gespeeld. Heracles Almelo – PSV is live op tv te zien. Heracles Almelo–PSV begint om 16:30 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Heraclieden en Boeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Erve Asito, het stadion van Heracles Almelo.
  Heracles Almelo - PSV op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: Heracles Almelo-PSV LIVE.
   • Locatie: Erve Asito (12,080 toeschouwers).
   • Speelronde: 11 van de 34.
   • Datum: zaterdag 4 november 2023.
   • Aftrap: 16:30 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: 0-2 (14 augustus 2021).
  Heracles – PSV is een wedstrijd waarbij op voorhand natuurlijk PSV de grote favoriet is. De laatste keer dat de twee clubs tegen elkaar speelden won PSV met 0-2. Bovendien verloor PSV pas drie keer eerder op bezoek bij Heracles. PSV verloor voor het laatst in Almelo in 2015/2016. Met de vorm die PSV op dit moment heeft, verwachten wij ook een overwinning voor de Eindhovenaren, maar wie weet kan Heracles ons verrassen. Heracles Almelo speelt dit weekend tegen PSV. Hoewel Heracles dit seizoen uitstekend begon, gaat het de laatste wedstrijden wat moeizamer. Van de laatste drie duels gingen er twee verloren en werd er slechts één keer gelijkgespeeld. Nu moet Heracles tegen het nog ongeslagen PSV. PSV doet het uitstekend dit seizoen. De eindhovenaren staan eerste en hebben dit seizoen alles nog gewonnen. Na 10 wedstrijden heeft PSV 30 punten, een prima seizoenstart onder nieuwe trainer Peter Bosz. Bovendien heeft PSV al 35 goals gescoord, een gemiddelde van 3,5 per wedstrijd. Nu moet PSV op bezoek bij Heracles en wil die lijn uiteraard doorzetten.

  Hoe laat is Heracles Almelo – PSV op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd Heracles Almelo – PSV vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Heracles Almelo en PSV begint vandaag om 16:30 uur. Om 16:00 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Heracles Almelo – PSV. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 18:30 uur de nabeschouwing van Heracles Almelo – PSV. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Heracles Almelo – PSV te zien.

  Waar wordt Heracles Almelo – PSV uitgezonden?

  De wedstrijd Heracles Almelo – PSV wordt live uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van ESPN. De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Dit betekent dat de Eredivisie op tv te zien zijn op één van de vier kanalen van ESPN. Hoewel ESPN 1 gratis te zien is, zijn ESPN 2, 3 en 4 dat niet. Om ESPN 2 te kunnen kijken heb je dus een abonnement op ESPN Compleet nodig. Je kunt gemakkelijk een abonnement op ESPN Compleet afsluiten. Dit kan bij alle grote providers. Dit weekend zie je op ESPN 2 de wedstrijden Heracles Almelo – PSV, FC Utrecht – FC Twente en Sparta – Almere City.

  TV-gids: programma Heracles Almelo – PSV

  De TV-gids voor Heracles Almelo – PSV op zaterdag 4 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Heracles Almelo – PSV op tv begint om 16:30 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Heracles Almelo – PSV op tv:
  TijdWatZender
  16:00 uurVoorbeschouwingESPN 2
  16:30 uurHeracles Almelo – PSV LIVEESPN 2
  18:30uurNabeschouwingESPN 2
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting Heracles Almelo – PSV en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma Heracles Almelo – PSV op tv

  Op welke zender is Heracles Almelo – PSV?

  De wedstrijd tussen Heracles Almelo en PSV is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 16:00 uur. Vervolgens is om 16:30 uur de wedstrijd Heracles Almelo – PSV LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit Erve Asito wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal Heracles Almelo – PSV uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  Heracles Almelo -PSV online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen Heracles Almelo en PSV via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Heracles Almelo en PSV kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Heracles Almelo – PSV op zaterdag 4 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Heracles Almelo VS PSV

  De wedstrijd tussen Heracles Almelo en PSV is een duel in speelronde Heracles Almelo van de Eredivisie. Heracles Almelo staat op dit moment 8e in de Eredivisie. PSV staat op de 1e plek in de competitie. De clubtopscorers van Heracles Almelo en PSV zijn Emil Hansson met 4 goals (Heracles Almelo) en Luuk de Jong met 8 goals (PSV). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Heracles Almelo en PSV:

  Over Heracles Almelo

   • Heracles Almelo | Heracles Almelo
   • Bijnaam: “De Heraclieden”
   • Plaats: Almelo
   • Clubkleuren: Zwart en wit
   • Stand in de Eredivisie: 8e
   • Trainer: John Lammers
   • Topscorer: Emil Hansson met 4 doelpunt(en)).

  Over PSV

   • PSV | Philips Sport Vereniging
   • Bijnaam: “Boeren”
   • Plaats: Eindhoven
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand in de Eredivisie: 1e
   • Trainer: Peter Bosz
   • Topscorer: Luuk de Jong met 8 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Heracles Almelo – PSV uitgezonden?

  Je kijkt Heracles Almelo – PSV op ESPN 2.

  Wanneer is Heracles Almelo – PSV?

  Heracles Almelo – PSV wordt gespeeld op zaterdag 4 november 2023.

  Hoe laat begint Heracles Almelo – PSV?

  Heracles Almelo – PSV begint om 16:30 uur. Om 16:00 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Heracles Almelo – PSV live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Heracles Almelo en PSV wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je Heracles Almelo – PSV online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Heracles Almelo – PSV beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *