Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Heracles Almelo – PEC Zwolle op tv

Heracles Almelo – PEC Zwolle op tv

  Heracles Almelo – PEC Zwolle op tv kijken? Op zondag 1 oktober 2023 om 14:30 uur spelen Heracles Almelo en PEC Zwolle tegen elkaar in speelronde 7 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Heracles Almelo: Erve Asito. Wil je de wedstrijd Heracles Almelo – PEC Zwolle live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 12,080 toeschouwers in Erve Asito nemen Heracles Almelo en PEC Zwolle het tegen elkaar op. Heracles Almelo-PEC Zwolle is live op tv te zien op ESPN 3. De aftrap is om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  Heracles Almelo - PEC Zwolle op tv

  Heracles Almelo – PEC Zwolle op tv

   • Wat: Heracles Almelo-PEC Zwolle op tv
   • Datum: zondag 1 oktober 2023
   • Tijd: 14:30 uur
   • Waar: Erve Asito, Almelo
   • Zender: ESPN 3
  De Eredivisie wedstrijd tussen Heracles Almelo uit Almelo en PEC Zwolle uit Zwolle wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Heracles Almelo – PEC Zwolle op het kanaal: ESPN 3. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 3.

  Programma Heracles Almelo – PEC Zwolle op tv

   • Wedstrijd op tv: Heracles Almelo-PEC Zwolle LIVE.
   • Speelronde: 7 van de 34.
   • Datum: zondag 1 oktober 2023.
   • Voorbeschouwing: 14:00 uur.
   • Aftrap: 14:30 uur.
   • Nabeschouwing: 16:30 uur.
  Na afloop van de Heracles Almelo-PEC Zwolle live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Heracles Almelo – PEC Zwolle, analyses en interviews

  Heracles Almelo – PEC Zwolle kijken

  De wedstrijd tussen Heracles Almelo en PEC Zwolle op zondag 1 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  Heracles Almelo - PEC Zwolle bij Canal Digitaal
  Heracles Almelo - PEC Zwolle Online.nl
  Heracles Almelo - PEC Zwolle Ziggo
  Heracles Almelo - PEC Zwolle KPN
  Heracles Almelo - PEC Zwolle Youfone
  Heracles Almelo - PEC Zwolle T-Mobile

  Over Heracles Almelo – PEC Zwolle

  • Uitslag laatste wedstrijd Heracles Almelo-PEC Zwolle: 0-3 (15 januari 2023) .
  De wedstrijd tussen Heracles Almelo en Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 7 van de 34 in de Eredivisie. Zowel Heracles als PEC hebben de laatste wedstrijd tegen AZ gespeeld. Heracles speelde gelijk, PEC verloor met 3-0. Daarnaast zijn beide clubs afgelopen seizoen allebei gepromoveerd van de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie. Vorig seizoen werd Heracles kampioen en PEC Zwolle werd tweede. De clubs hadden evenveel punten. Dit geeft maar eens aan hoe erg Heracles Almelo en PEC Zwolle aan elkaar gewaagd zijn. Het kan dus ook maar zo eens een hele interessante wedstrijd worden. Bovendien kan het duel aan het eind van dit competitiejaar ook maar zo eens heel belangrijk blijken. Genoeg redenen dus om naar Heracles – PEC op tv te kijken. Onze voorspelling van Heracles Almelo – PEC Zwolle: 2-2.

  Speelronde 7

  Speelronde 7 in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2023. Omdat er een midweekse speelronde was, is er geen vrijdagavondwedstrijd. Er zijn een aantal interessante wedstrijden deze speelronde. Zo is de Gelderse derby dit weekend. Daarin nemen N.E.C. en Vitesse het tegen elkaar op. Verder is de Rotterdamse stadsderby tussen Excelsior en Sparta. Twente-Heerenveen is ook een interessante wedstrijd. Het belooft dus weer een leuke speelronde te worden in de Nederlandse Eredivisie.

  Over Heracles Almelo

   • Heracles Almelo
   • Bijnaam: “De Heraclieden”
   • Plaats: Almelo
   • Clubkleuren: Zwart en wit
   • Stand op de ranglijst: 9e
   • Trainer : John Lammers
   • Topscorer: Emil Hansson (2 doelpunt(en)).
  Heracles speelde de afgelopen twee wedstrijden gelijk. Nu willen de Heraclieden wel weer eens de drie punten pakken. De club uit Almelo speelde afgelopen week in de midweekse speelronde nog knap gelijk tegen AZ. Nu speelt Heracles Almelo tegen de club die ook gepromoveerd is afgelopen seizoen, PEC Zwolle. Heeft de wedstrijd tegen AZ van afgelopen week veel gekost van het elftal, of is Heracles fit genoeg om in eigen huis goed te presteren tegen PEC Zwolle?

  Over PEC Zwolle

   • Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle
   • Bijnaam: “De Blauwvingers”
   • Plaats: Zwolle
   • Clubkleuren: Blauw en wit
   • Stand op de ranglijst: 11e
   • Trainer: Johnny Jansen
   • Topscorer Ferdy Druijf( 2 doelpunt(en)).
  PEC Zwolle speelde afgelopen weekend tegen AZ en ging met 3-0 onderuit. Daarvoor stond de zware wedstrijd tegen aartsrivaal Go Ahead Eagles op het programma. Ook nu staat er voor PEC weer een belangrijke wedstrijd op het programma. Namelijk tegen Heracles Almelo, een club die ook gepromoveerd is.

  Heracles Almelo – PEC Zwolle bij ESPN 3

  Heracles Almelo-PEC Zwolle is live op tv te zien op ESPN 3. ESPN 3 is het derde kanaal van ESPN. Op ESPN 3 worden ook veel voetbalwedstrijden uitgezonden. Dit weekend zijn er twee wedstrijden die uitgezonden worden op ESPN 3. Op de zender kijk je dit weekend naar FC Utrecht – Almere City (op zaterdag) en naar Heracles Almelo – PEC Zwolle (zondag). ESPN 3 is niet gratis. Om ESPN 3 te kunnen zien heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit kun je eenvoudig afsluiten bij alle providers. Je kijkt Heracles Almelo-Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle op de ESPN 3. Je vindt ESPN 3 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN223>>>
  Ziggo423>>>
  Odido (T-Mobile)152>>>
  Canal Digitaal403>>>
  Online.nl403>>>
  Youfone411>>>

  Livestream Heracles Almelo – PEC Zwolle (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen Heracles Almelo en PEC Zwolle via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Heracles Almelo en PEC Zwolle kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Heracles Almelo – PEC Zwolle op zondag 1 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: De Eredivisie is de hoogste voetbalcompetitie van Nederland. Er spelen 18 clubs in de Eredivisie en ieder team speelt per seizoen 34 wedstrijden. De regerend kampioen is Feyenoord. De nummer 17 en 18 van de ranglijst degraderen naar de Keuken Kampioen Divisie. Dit jaar zijn PEC Zwolle, Heracles Almelo en Almere City gepromoveerd naar de Eredivisie. De Eredivisie is een mooie competitie om live op tv te volgen. Je ziet veel passie, strijd en er vallen bovendien veel doelpunten in de Eredivisie.

  Samenvatting Heracles Almelo – PEC Zwolle

  De wedstrijd tussen Heracles Almelo – PEC Zwolle op tv wordt gespeeld op zondag 1 oktober 2023. De aftrap is om 14:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: Erve Asito. Er is plek voor 12,080 toeschouwers. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 16:30 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Heracles Almelo – PEC Zwolle is de een wedstrijd in speelronde 7 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Heracles Almelo – PEC Zwolle uitgezonden?

  Je kijkt Heracles Almelo – PEC Zwolle op ESPN 3.

  Wanneer is Heracles Almelo – PEC Zwolle?

  Heracles Almelo – PEC Zwolle wordt gespeeld op zondag 1 oktober 2023.

  Hoe laat begint Heracles Almelo – PEC Zwolle?

  Heracles Almelo – PEC Zwolle begint om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Heracles Almelo – PEC Zwolle live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Heracles Almelo – PEC Zwolle wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Kun je Heracles Almelo – PEC Zwolle online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Heracles Almelo – PEC Zwolle beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *