Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Heracles Almelo – Go Ahead Eagles op tv | Eredivisie

Heracles Almelo – Go Ahead Eagles op tv | Eredivisie

Heracles AlmeloGo Ahead Eagles op tv kijken of streamen? Op vrijdag 15 maart 2024 om 20:00 uur spelen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Heracles Almelo – Go Ahead Eagles op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 2.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Heracles Almelo - Go Ahead Eagles op tv

Heracles Almelo – Go Ahead Eagles op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
vrijdag 15 maart 2024 20:00 uur Heracles Almelo – Go Ahead Eagles ESPN 2
Je kunt Heracles Almelo – Go Ahead Eagles op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap van Heracles Almelo – Go Ahead Eagles is om 20:00. Voorafgaand aan het duel tussen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 19:30 uur. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles. Programma Heracles Almelo – Go Ahead Eagles op tv en livestream:
  • 19:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Heracles Almelo – Go Ahead Eagles LIVE
  • 22:00 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Heracles Almelo – Go Ahead Eagles bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles is te zien op ESPN. Heracles Almelo – Go Ahead Eagles wordt uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van ESPN. De uitzendrechten van de Nederlandse Eredivisie zijn in handen van ESPN. Dit betekent dat alle Eredivisiewedstrijden live op ESPN worden uitgezonden. Hoewel je op ESPN 1 gratis naar wedstrijden kunt kijken, heb je voor ESPN 2 een abonnement nodig. Het abonnement dat nodig is om ESPN 2 te kunnen kijken is ESPN Compleet. Dit is eenvoudig bij alle providers af te sluiten.

(Gratis) livestream Heracles Almelo – Go Ahead Eagles

Wil je Heracles Almelo – Go Ahead Eagles streamen? Je kunt Heracles Almelo – Go Ahead Eagles ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Je kunt de Heracles Almelo – Go Ahead Eagles gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Heracles Almelo – Go Ahead Eagles kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles in de Eredivisie wordt gespeeld op vrijdag 15 maart 2024 om 20:00 uur. Het duel wordt gespeeld in Erve Asito, het stadion van Heracles Almelo. Bij de wedstrijd kunnen 12,080 aanwezig zijn. Heracles Almelo probeert nog steeds uit de negatieve spiraal te komen. De club uit Almelo zit alweer vier duels zonder overwinning. Afgelopen weekend verloor Heracles van Feyenoord, wat natuurlijk geen schande is. Het gelijke spel van de week ervoor tegen Almere City was dat daarentegen wel. Nu wil Heracles in eigen huis tegen de Eagles punten pakken. Go Ahead Eagles verloor vorige week nipt van PSV en zal nu weer vol voor de drie punten strijden. Op die manier houden de Eagles namelijk zich op de play offs voor Europees voetbal. De wedstrijd tussen Heracles en de Eagles is live te zien op ESPN 2 en begint om 20:00 uur.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Heracles Almelo-Go Ahead Eagles:
Wanneer is Heracles Almelo – Go Ahead Eagles op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles wordt gespeeld op vrijdag 15 maart 2024.

Hoe laat is Heracles Almelo – Go Ahead Eagles op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Heracles Almelo – Go Ahead Eagles live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Heracles Almelo (Almelo) en Go Ahead Eagles (Deventer) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Heracles Almelo – Go Ahead Eagles uitgezonden?

De wedstrijd tussen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles wordt uitgezonden op ESPN 2.

Op welke zender kan ik Heracles Almelo – Go Ahead Eagles kijken?

Je kijkt Heracles Almelo – Go Ahead Eagles op ESPN 2.

Kan ik gratis naar Heracles Almelo en Go Ahead Eagles op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Heracles Almelo – Go Ahead Eagles kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Heracles Almelo -Go Ahead Eagles zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *