Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Heracles Almelo – Excelsior op tv

Heracles Almelo – Excelsior op tv

  Heracles Almelo – Excelsior op tv kijken? Op zaterdag 2 september 2023 om 21:00 uur spelen Heracles Almelo en Excelsior tegen elkaar in speelronde 3 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Heracles Almelo: Het Erve Asito Stadion. Wil je de wedstrijd Heracles Almelo – Excelsior live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 12,080 toeschouwers in Het Erve Asito Stadion nemen Heracles Almelo en Excelsior het tegen elkaar op. Heracles Almelo-Excelsior is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 21:00 uur. Om 20:40 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  Heracles Almelo - Excelsior op tv

  Heracles Almelo – Excelsior op tv

   • Wat: Heracles Almelo-Excelsior op tv
   • Datum: zaterdag 2 september 2023
   • Tijd: 21:00 uur
   • Waar:Het Erve Asito Stadion, Almelo
   • Zender: ESPN 2
  De Eredivisie wedstrijd tussen Heracles Almelo uit Almelo en Excelsior uit Rotterdam wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Heracles Almelo – Excelsior op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

  Programma Heracles Almelo – Excelsior op tv

   • Wedstrijd op tv: Heracles Almelo-Excelsior LIVE.
   • Speelronde: 3 van de 34.
   • Datum: zaterdag 2 september 2023.
   • Voorbeschouwing: 20:40 uur.
   • Aftrap: 21:00 uur.
   • Nabeschouwing: 23:05 uur.
  Na afloop van de Heracles Almelo-Excelsior live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Heracles Almelo – Excelsior, analyses en interviews

  Heracles Almelo – Excelsior kijken

  De wedstrijd tussen Heracles Almelo en Excelsior op zaterdag 2 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  Heracles Almelo - Excelsior bij Canal Digitaal
  Heracles Almelo - Excelsior Online.nl
  Heracles Almelo - Excelsior Ziggo
  Heracles Almelo - Excelsior KPN
  Heracles Almelo - Excelsior Youfone
  Heracles Almelo - Excelsior T-Mobile

  Over Heracles Almelo – Excelsior

  • Uitslag laatste wedstrijd Heracles Almelo-Excelsior: 1-3 (21 mei 2022) .
  De wedstrijd tussen Heracles Almelo en Excelsior Rotterdam is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 3 van de 34 in de Eredivisie. Heracles – Excelsior is een duel dat alle kanten op kan. Excelsior is ongeslagen, terwijl Heracles het thuisvoordeel heeft. Onze voorspelling van Heracles – Excelsior is 1-1. Wij denken namelijk dat beide clubs aan elkaar gewaagd zijn wat wel eens kan gaan leiden tot een gelijkspel.

  Speelronde 3

  Speelronde 3 is de derde van 34 speelronden. In de derde speelronde zijn er een aantal mooie wedstrijden. Zo spelen twee gepromoveerde clubs tegen elkaar; Almere City – PEC Zwolle. Ook zijn er op zondag twee mooie wedstrijden. Feyenoord gaat op bezoek bij FC Utrecht en AZ reist naar Arnhem voor het duel met Vitesse. Nadat vier clubs midweekse verplichten hadden in het Europese voetbal, kan het maar zo eens een interessante speelronde worden.

  Over Heracles Almelo

   • Heracles Almelo
   • Bijnaam: “De Heraclieden”
   • Plaats: Almelo
   • Clubkleuren: Zwart en rood
   • Stand op de ranglijst: 12e
   • Trainer : John Lammers
   • Topscorer: Mario Engels (1 doelpunt(en)).
  Heracles Almelo speelt tot nu toe en prima seizoen. Van de twee wedstrijden werd er één gewonnen en één verloren. De verloren wedstrijd van Heracles was tegen Ajax, dus geen ramp voor de club uit Almelo. Nu staat de belangrijke wedstrijd tegen Excelsior op het programma. Dat is een wedstrijd die Heracles maar wat graag wil winnen.

  Over Excelsior

   • Excelsior Rotterdam
   • Bijnaam: “De Kralingers”
   • Plaats: Rotterdam
   • Clubkleuren: Zwart en wit
   • Stand op de ranglijst: 7e
   • Trainer: Marinus Dijkhuizen
   • Topscorer Nikolas Agrafiotis( 3 doelpunt(en)).
  Excelsior is dit seizoen nog ongeslagen. De club uit Kralingen speelde bovendien knap gelijk tegen Ajax. Afgelopen week werd het in eigen huis gelijk tegen Fortuna Sittard. Nu moet Excelsior op bezoek bij Heracles. Ook daar willen ze een resultaat halen.

  Heracles Almelo – Excelsior bij ESPN 2

  Heracles Almelo-Excelsior is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van ESPN. Op ESPN zijn alle Eredivisiewedstrijden live te zien. Helaas is ESPN 2 niet gratis. Om de Eredivisiewedstrijden op ESPN 2 te kijken heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit kun je bij alle providers eenvoudig afsluiten. Je kijkt Heracles Almelo-Excelsior Rotterdam op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Livestream Heracles Almelo – Excelsior (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Excelsior via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Heracles Almelo en Excelsior kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Heracles Almelo – Excelsior op zaterdag 2 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Samenvatting Heracles Almelo – Excelsior

  De wedstrijd tussen Heracles Almelo – Excelsior op tv wordt gespeeld op zaterdag 2 september 2023. De aftrap is om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: Het Erve Asito Stadion. Er is plek voor 12,080 toeschouwers. Om 20:40 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 23:05 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Heracles Almelo – Excelsior is de een wedstrijd in speelronde 3 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Heracles Almelo – Excelsior uitgezonden?

  Je kijkt Heracles Almelo – Excelsior op ESPN 2.

  Wanneer is Heracles Almelo – Excelsior?

  Heracles Almelo – Excelsior wordt gespeeld op zaterdag 2 september 2023.

  Hoe laat begint Heracles Almelo – Excelsior?

  Heracles Almelo – Excelsior begint om 21:00 uur. Om 20:40 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Heracles Almelo – Excelsior live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Heracles Almelo – Excelsior wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je Heracles Almelo – Excelsior online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Heracles Almelo – Excelsior beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *