Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Heerenveen – Sparta op tv

Heerenveen – Sparta op tv

Heerenveen – Sparta op tv kijken? Op zondag 27 augustus 2023 om 16:45 uur spelen Heerenveen en Sparta tegen elkaar in speelronde 3 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Heerenveen: het Abe Lenstra Stadion. Wil je de wedstrijd Heerenveen – Sparta live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 27,224 toeschouwers in het Abe Lenstra Stadion nemen Heerenveen en Sparta het tegen elkaar op. Heerenveen-Sparta is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 16:45 uur. Om 16:25 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
Heerenveen - Sparta op tv

Heerenveen – Sparta op tv

  • Wat: Heerenveen-Sparta op tv
  • Datum: zondag 27 augustus 2023
  • Tijd: 16:45 uur
  • Waar:het Abe Lenstra Stadion, Heerenveen
  • Zender: ESPN 1
De Eredivisie wedstrijd tussen Heerenveen uit Heerenveen en Sparta uit Rotterdam wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Heerenveen – Sparta op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

Programma Heerenveen – Sparta op tv

  • Wedstrijd op tv: Heerenveen-Sparta LIVE.
  • Speelronde: 3 van de 34.
  • Datum: zondag 27 augustus 2023.
  • Voorbeschouwing: 16:25 uur.
  • Aftrap: 16:45 uur.
  • Nabeschouwing: 18:48 uur.
Na afloop van de Heerenveen-Sparta live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Heerenveen – Sparta, analyses en interviews

Heerenveen – Sparta kijken

De wedstrijd tussen Heerenveen en Sparta op zondag 27 augustus 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
Heerenveen - Sparta bij Canal Digitaal
Heerenveen - Sparta Online.nl
Heerenveen - Sparta Ziggo
Heerenveen - Sparta KPN
Heerenveen - Sparta Youfone
Heerenveen - Sparta T-Mobile

Over Heerenveen – Sparta

 • Uitslag laatste wedstrijd Heerenveen-Sparta: 0-0 (5 augustus 2022) .
De wedstrijd tussen sc Heerenveen en Sparta Rotterdam is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 3 van de 34 in de Eredivisie. Heerenveen-Sparta op tv is een wedstrijd die alle kanten op kan. Beide clubs zijn het seizoen prima begonnen en willen die lijn natuurlijk doorzetten. Heerenveen heeft natuurlijk het thuisvoordeel, maar Sparta won zijn de enige uitwedstrijd dit seizoen. Het kan dus wel eens heel spannend worden in het Abe Lenstra Stadion. Onze voorspelling van Heerenveen-Sparta: 2-1.

Speelronde 3

De derde speelronde in de Eredivisie is meteen een gebroken speelronde. Door Europese wedstrijden van Ajax, FC Twente, PSV en AZ komen die clubs deze speelronde niet in actie. De wedstrijden uit speelronde van Ajax, AZ, FC Twente en PSV worden gespeeld op 27 en 28 september 2023. Er zijn daarentegen wel genoeg mooie wedstrijden om te kijken in speelronde drie van de Eredivisie. Het belooft wederom een prachtige speelronde te worden in de Nederlandse Eredivisie.

Over Heerenveen

  • sc Heerenveen
  • Bijnaam: “Superfriezen”
  • Plaats: Heerenveen
  • Clubkleuren: Blauw en wit
  • Stand op de ranglijst: 3e
  • Trainer : Rogier Meijer
  • Topscorer: Osame Sahraoui (2 doelpunt(en)).
Heerenveen heeft in 2023/2024 een prachtige seizoensstart. Sc Heerenveen won de eerste twee wedstrijden van 23/24 en gaat nu in eigen huis op jacht naar de derde overwinning op rij. In het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen zal de club er dan ook alles aan doen om weer te winnen.

Over Sparta

  • Sparta Rotterdam
  • Bijnaam: “De Kasteelheren”
  • Plaats: Rotterdam
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand op de ranglijst: 7e
  • Trainer: Jeroen Rijsdijk
  • Topscorer Charles-Andreas Brym( 2 doelpunt(en)).
Sparta Rotterdam is het seizoen goed begonnen. Nadat de eerste wedstrijd op bezoek bij PEC Zwolle gewonnen werd, speelde de club afgelopen week knap gelijk tegen Feyenoord. In de Rotterdamse derby werd het 2-2. Nu moet Sparta Rotterdam op bezoek bij sc Heerenveen. Ook daar zal Sparta er alles aan doen om met een resultaat naar huis te gaan.

Heerenveen – Sparta bij ESPN 1

Heerenveen-Sparta is live op tv te zien op ESPN 1. Op ESPN 1 kun je gratis kijken naar de Eredivisiewedstrijden. ESPN 1 is tegenwoordig gratis te zien voor iedereen. Bij alle providers kun je dus gratis kijken naar de Eredivisie wedstrijden die op ESPN 1 uitgezonden worden. Bovendien zijn er veel programma’s rondom voetbal. Denk daarbij aan voetbalpraatprogramma’s, documentaires en het laatste nieuws rondom de Eredivisie. Bovendien zie je op de wedstrijddagen natuurlijk het live-verslag van de wedstrijden. Ook kijk je naar de samenvattingen van de Eredivisie, analyses en een voor- en nabeschouwing van de wedstrijden. Je kijkt sc Heerenveen-Sparta Rotterdam op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Livestream Heerenveen – Sparta (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen Heerenveen en Sparta via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Heerenveen en Sparta kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Heerenveen – Sparta op zondag 27 augustus 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting Heerenveen – Sparta

De wedstrijd tussen Heerenveen – Sparta op tv wordt gespeeld op zondag 27 augustus 2023. De aftrap is om 16:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Abe Lenstra Stadion. Er is plek voor 27,224 toeschouwers. Om 16:25 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 18:48 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Heerenveen – Sparta is de een wedstrijd in speelronde 3 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Heerenveen – Sparta uitgezonden?

Je kijkt Heerenveen – Sparta op ESPN 1.

Wanneer is Heerenveen – Sparta?

Heerenveen – Sparta wordt gespeeld op zondag 27 augustus 2023.

Hoe laat begint Heerenveen – Sparta?

Heerenveen – Sparta begint om 16:45 uur. Om 16:25 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Heerenveen – Sparta live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Heerenveen – Sparta wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Kun je Heerenveen – Sparta online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Heerenveen – Sparta beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *