Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Heerenveen – NEC op tv

Heerenveen – NEC op tv

  Heerenveen – NEC op tv kijken? Op zaterdag 7 oktober 2023 om 16:30 uur spelen Heerenveen en NEC tegen elkaar in speelronde 8 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Heerenveen: het Abe Lenstra Stadion. Wil je de wedstrijd Heerenveen – NEC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 27,224 toeschouwers in het Abe Lenstra Stadion nemen Heerenveen en NEC het tegen elkaar op. Heerenveen-NEC is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 16:30 uur. Om 16:00 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  Heerenveen - NEC op tv

  Heerenveen – NEC op tv

   • Wat: Heerenveen-NEC op tv
   • Datum: zaterdag 7 oktober 2023
   • Tijd: 16:30 uur
   • Waar: het Abe Lenstra Stadion, Heerenveen
   • Zender: ESPN 2
  De Eredivisie wedstrijd tussen Heerenveen uit Heerenveen en NEC uit Nijmegen wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Heerenveen – NEC op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

  Programma Heerenveen – NEC op tv

   • Wedstrijd op tv: Heerenveen-NEC LIVE.
   • Speelronde: 8 van de 34.
   • Datum: zaterdag 7 oktober 2023.
   • Voorbeschouwing: 16:00 uur.
   • Aftrap: 16:30 uur.
   • Nabeschouwing: 18:30 uur.
  Na afloop van de Heerenveen-NEC live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Heerenveen – NEC, analyses en interviews

  Heerenveen – NEC kijken

  De wedstrijd tussen Heerenveen en NEC op zaterdag 7 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  Heerenveen - NEC bij Canal Digitaal
  Heerenveen - NEC Online.nl
  Heerenveen - NEC Ziggo
  Heerenveen - NEC KPN
  Heerenveen - NEC Youfone
  Heerenveen - NEC T-Mobile

  Over Heerenveen – NEC

  • Uitslag laatste wedstrijd Heerenveen-NEC: 0-0 (4 september 2022) .
  De wedstrijd tussen Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen) en Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.) is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 8 van de 34 in de Eredivisie. Sc Heerenveen – N.E.C. op tv wordt een leuke wedstrijd. Hoewel NEC wellicht de favoriet is, wil Heerenveen zich dit weekend graag herpakken. Het kan dus maar zo eens een zware wedstrijd worden. Bij sc Heerenveen wordt de crisis namelijk alsmaar groter. Onder de fans van Heerenveen wordt steeds meer om het ontslag van trainer Kees van Wonderen geroepen. Toch is het maar de vraag of dat zal helpen. Het belooft in ieder geval een beladen voetbalavond in Heerenveen te worden. Zeker als Heerenveen op achterstand komt, kan het publiek wel eens beginnen te morren. Sc Heerenveen – N.E.C. op tv wordt een mooie wedstrijd om live te kijken. Onze voorspelling van Heerenveen-NEC: 1-1.

  Speelronde 8

  Het is alweer de achtste speelronde in de Eredivisie. Dit betekent dat de stand op de ranglijst nu steeds meer vorm begint te krijgen. We zijn namelijk bijna op een kwart van de Eredivisie. Ook deze speelronde staan er weer een hoop mooie wedstrijden op de speelkalender van Eredivisie. Zo hebben we de degradatiekraker tussen FC Volendam en FC Utrecht. Feyenoord gaat dit weekend op bezoek in Zwolle. PSV reist af naar Rotterdam om het tegen het goed presterende Sparta op te nemen. Als klap op de vuurpijl wordt deze speelronde Ajax – AZ gespeeld. Dat is natuurlijk wel dé topwedstrijd van speelronde 8. Er zijn dus meerdere wedstrijden deze speelronde die je zeker live op tv wilt zien.

  Over Heerenveen

   • Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen)
   • Bijnaam: “De Superfriezen”
   • Plaats: Heerenveen
   • Clubkleuren: Blauw en wit
   • Stand op de ranglijst: 14e
   • Trainer : Kees van Wonderen
   • Topscorer: Osame Sahraoui (3 doelpunt(en)).
  Heerenveen is het de laatste weken helemaal kwijt. De club uit Friesland zit in een neerwaartse spiraal en moet daar zien uit te komen. Nadat sc Heerenveen de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen had, ging het bergafwaarts. Sindsdien heeft Heerenveen alleen nog maar verloren. Bovendien kregen de Friezen al 2x rood in 7 wedstrijden. Het is tijd voor sc Heerenveen om het anders te gaan doen. Kan sc Heerenveen in het eigen Abe Lenstra Stadion winnen van N.E.C.?

  Over NEC

   • Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.)
   • Bijnaam: “Nijmegen Eendracht Combinatie”
   • Plaats: Nijmegen
   • Clubkleuren: Rood, groen en zwart
   • Stand op de ranglijst: 10e
   • Trainer: Rogier Meijer
   • Topscorer Magnus Mattsson( 4 doelpunt(en)).
  NEC is 2023/24 redelijk begonnen. Hoewel de club wisselvallig presteert, staat het op een prima 10e plek in de Eredivisie. Bovendien heeft N.E.C. ook al wat lastige tegenstanders gehad. Zo speelde NEC al tegen Sparta en PSV. Afgelopen weekend verloor NEC echter in de Gelderse derby van aartsrivaal Vitesse. Dat was natuurlijk een behoorlijke klap voor N.E.C. Nu wil NEC zich revancheren. Dat moet dan gebeuren in de wedstrijd tegen sc Heerenveen.

  Heerenveen – NEC bij ESPN 2

  Heerenveen-NEC is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van ESPN. In totaal zijn er vier ESPN zenders; 1 t/m 4. Hoewel ESPN 1 gratis is, heb je voor ESPN 2 een abonnement nodig. Met een abonnement op ESPN Compleet krijg je naast ESPN 1 ook toegang tot ESPN 2, 3 en 4. Op ESPN 2 worden ook regelmatig live Eredivisiewedstrijden uitgezonden. Zo worden deze speelronde de wedstrijden Volendam-Utrecht, Heerenveen-NEC, Almere City-RKC, Vitesse-Excelsior, PEC-Feyenoord én Sparta-PSV op ESPN 2 uitgezonden. In totaal zijn er dit weekend dus maar liefst zes wedstrijden op ESPN 2. Een goede reden om ESPN Compleet af te sluiten. Je kijkt Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen)-Nijmegen Eendracht Combinatie (N.E.C.) op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  Livestream Heerenveen – NEC (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen Heerenveen en NEC via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Heerenveen en NEC kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Heerenveen – NEC op zaterdag 7 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: In de Eredivisie is het altijd spannend. Het niveau van de Eredivisie is de laatste jaren flink gestegen. Dat is ook terug te zien in de prestaties van de Nederlandse clubs in de Europese toernooien. Mede daardoor is het aanzien van de Eredivisie behoorlijk gestegen. Steeds meer mensen kijken live naar de Eredivisie op tv. Dat is natuurlijk niet voor niets. De talenten van de toekomst spelen in de Eredivisie. Er zijn al veel spelers doorgebroken in de Eredivisie in het verleden, en dat zal in de toekomst natuurlijk niet anders zijn. Redenen genoeg dus om naar de Eredivisie op tv te kijken.

  Samenvatting Heerenveen – NEC

  De wedstrijd tussen Heerenveen – NEC op tv wordt gespeeld op zaterdag 7 oktober 2023. De aftrap is om 16:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Abe Lenstra Stadion. Er is plek voor 27,224 toeschouwers. Om 16:00 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 18:30 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Heerenveen – NEC is de een wedstrijd in speelronde 8 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Heerenveen – NEC uitgezonden?

  Je kijkt Heerenveen – NEC op ESPN 2.

  Wanneer is Heerenveen – NEC?

  Heerenveen – NEC wordt gespeeld op zaterdag 7 oktober 2023.

  Hoe laat begint Heerenveen – NEC?

  Heerenveen – NEC begint om 16:30 uur. Om 16:00 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Heerenveen – NEC live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Heerenveen – NEC wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je Heerenveen – NEC online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Heerenveen – NEC beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *