Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Heerenveen – Heracles Almelo op tv | Livestream en online kijken

Heerenveen – Heracles Almelo op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zaterdag 28 oktober 2023 wordt de wedstrijd tussen Heerenveen en Heracles Almelo in de Eredivisie gespeeld. Heerenveen – Heracles Almelo is live op tv te zien. Heerenveen–Heracles Almelo begint om 18:45 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Superfriezen en De Heraclieden. De wedstrijd wordt gespeeld in het Abe Lenstra Stadion, het stadion van Heerenveen.
  Heerenveen - Heracles Almelo op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: Heerenveen-Heracles Almelo LIVE.
   • Locatie: het Abe Lenstra Stadion (27,224 toeschouwers).
   • Speelronde: 10 van de 34.
   • Datum: zaterdag 28 oktober 2023.
   • Aftrap: 18:45 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: .
  Heerenveen-Heracles op tv is zo’n wedstrijd die alle kanten op kan. Beide clubs verkeren namelijk niet in de beste periode. Sc Heerenveen heeft dan wel het thuisvoordeel, Heracles Almelo is licht favoriet voor het duel. Het belooft een interessante wedstrijd te worden. Heerenveen neemt het in eigen huis op tegen Heracles. De Friezen staan op de 14e plek in de Eredivisie en willen natuurlijk graag hoger staan. Toch gaat het niet goed in Heerenveen. Er is al tijden geen wedstrijd meer gewonnen en van de negen gespeelde wedstrijden werden er pas 2 gewonnen. Nu wil Heerenveen in eigen huis tegen het kwakkelende Heracles presteren. Heracles Almelo begon het seizoen uitstekend, maar heeft nu al twee wedstrijden op rij niet gewonnen. Hoewel afgelopen week nog knap een punt gepakt werd in de Twente Derby, ging het daarvoor tegen de Eagles helemaal mis. Nu moet Heracles op bezoek bij Heerenveen. Kan Heracles punten pakken?

  Hoe laat is Heerenveen – Heracles Almelo op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd Heerenveen – Heracles Almelo vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Heerenveen en Heracles Almelo begint vandaag om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Heerenveen – Heracles Almelo. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 20:45 uur de nabeschouwing van Heerenveen – Heracles Almelo. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Heerenveen – Heracles Almelo te zien.

  Waar wordt Heerenveen – Heracles Almelo uitgezonden?

  De wedstrijd Heerenveen – Heracles Almelo wordt live uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van sportzender ESPN. In totaal zijn er vier kanalen: ESPN 1 (gratis) en 2 t/m 4. Op ESPN 2 zijn dit weekend de mooiste wedstrijden te zien. Een goede reden dus om dit weekend ESPN af te sluiten. Je kijkt op ESPN 2 namelijk naar Vitesse-PEC, Heerenveen-Heracles, Fortuna-Utrecht én natuurlijk naar de topper PSV-Ajax op zondag om 14:30 uur. Een prachtig aantal wedstrijden die dit weekend op ESPN 2 te zien zijn.

  TV-gids: programma Heerenveen – Heracles Almelo

  De TV-gids voor Heerenveen – Heracles Almelo op zaterdag 28 oktober 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Heerenveen – Heracles Almelo op tv begint om 18:45 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Heerenveen – Heracles Almelo op tv:
  TijdWatZender
  18:15 uurVoorbeschouwingESPN 2
  18:45 uurHeerenveen – Heracles Almelo LIVEESPN 2
  20:45uurNabeschouwingESPN 2
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting Heerenveen – Heracles Almelo en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma Heerenveen – Heracles Almelo op tv

  Op welke zender is Heerenveen – Heracles Almelo?

  De wedstrijd tussen Heerenveen en Heracles Almelo is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 18:15 uur. Vervolgens is om 18:45 uur de wedstrijd Heerenveen – Heracles Almelo LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit het Abe Lenstra Stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal Heerenveen – Heracles Almelo uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN222>>>
  Ziggo422>>>
  Odido (T-Mobile)151>>>
  Canal Digitaal402>>>
  Online.nl402>>>
  Youfone410>>>

  Heerenveen -Heracles Almelo online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen Heerenveen en Heracles Almelo via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Heerenveen en Heracles Almelo kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Heerenveen – Heracles Almelo op zaterdag 28 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Heerenveen VS Heracles Almelo

  De wedstrijd tussen Heerenveen en Heracles Almelo is een duel in speelronde Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen) van de Eredivisie. Heerenveen staat op dit moment 14e in de Eredivisie. Heracles Almelo staat op de 9e plek in de competitie. De clubtopscorers van Heerenveen en Heracles Almelo zijn Osame Sahraoui met 3 goals (Heerenveen) en Emil Hansson met 4 goals (Heracles Almelo). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Heerenveen en Heracles Almelo:

  Over Heerenveen

   • Heerenveen | Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen)
   • Bijnaam: “De Superfriezen”
   • Plaats: Heerenveen
   • Clubkleuren: Blauw en wit
   • Stand in de Eredivisie: 14e
   • Trainer: Kees van Wonderen
   • Topscorer: Osame Sahraoui met 3 doelpunt(en)).

  Over Heracles Almelo

   • Heracles Almelo | Heracles Almelo
   • Bijnaam: “De Heraclieden”
   • Plaats: Almelo
   • Clubkleuren: Zwart en wit
   • Stand in de Eredivisie: 9e
   • Trainer: John Lammers
   • Topscorer: Emil Hansson met 4 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Heerenveen – Heracles Almelo uitgezonden?

  Je kijkt Heerenveen – Heracles Almelo op ESPN 2.

  Wanneer is Heerenveen – Heracles Almelo?

  Heerenveen – Heracles Almelo wordt gespeeld op zaterdag 28 oktober 2023.

  Hoe laat begint Heerenveen – Heracles Almelo?

  Heerenveen – Heracles Almelo begint om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Heerenveen – Heracles Almelo live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Heerenveen en Heracles Almelo wordt live uitgezonden op ESPN 2.

  Kun je Heerenveen – Heracles Almelo online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Heerenveen – Heracles Almelo beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *