Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Heerenveen – Fortuna Sittard op tv | Livestream en online kijken

Heerenveen – Fortuna Sittard op tv | Livestream en online kijken

Thuis – Uit op tv kijken? Op zaterdag 25 november 2023 wordt de wedstrijd tussen Heerenveen en Fortuna Sittard in de Eredivisie gespeeld. Heerenveen – Fortuna Sittard is live op tv te zien. Heerenveen–Fortuna Sittard begint om 18:45 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Superfriezen en De Fortunezen. De wedstrijd wordt gespeeld in het Abe Lenstra Stadion, het stadion van Heerenveen.
Heerenveen - Fortuna Sittard op tv

Thuis – Uit op tv

  • Wedstrijd op tv: Heerenveen-Fortuna Sittard LIVE.
  • Locatie: het Abe Lenstra Stadion (27,224 toeschouwers).
  • Speelronde: 13 van de 34.
  • Datum: zaterdag 25 november 2023.
  • Aftrap: 18:45 uur.
  • Uitslag laatste ontmoeting: 2-1 (27 augustus 2022).
Sc Heerenveen ontvangt deze week Fortuna Sittard. Het is een behoorlijke rit vanuit Sittard naar Heerenveen. Met de bus is het bijna vier uur rijden naar Heerenveen. De spelers zullen dus al vroeg uit de veren moeten. De wedstrijd tussen Heerenveen en Fortuna gaat tussen twee clubs die aan elkaar gewaagd zijn. Het zijn de nummers 9 (Heerenveen) en 10 (Fortuna) in de Eredivisie. Bovendien hebben beide clubs dertien punten. Wie van de twee vestigt zich in het linker rijtje en welke club valt terug en moet zelfs vrezen voor de degradatiezone? Het belooft een leuk duel te worden tussen twee clubs die kansen zien. Sc Heerenveen behaalde in de vorige wedstrijd een belangrijke overwinning tegen Vitesse. Daardoor steeg Heerenveen behoorlijk op de ranglijst. Nu willen de Friezen de weg naar boven inzetten en richting de subtop gaan. Eén ding is zeker bij de wedstrijden van Heerenveen tot nu toe: er vallen veel doelpunten. In de 12 gespeelde wedstrijden vielen al 43 goals. Toch vallen ze voor Heerenveen niet altijd aan de goede kant. Daar wil de ploeg van Kees van Wonderen nu verandering in brengen. Fortuna Sittard won in de afgelopen wedstrijd eindelijk weer eens. Na een zwaar programma en veel nederlagen was Fortuna in eigen huis met maar liefst 4-1 te sterk voor Heracles Almelo. Op die overwinning wil Fortuna natuurlijk voortborduren. Kan het elftal van Danny Buijs op bezoek bij Heerenveen een goed resultaat neerzetten? De lange busreis geeft in ieder geval veel ruimte voor een uitgebreide voorbespreking.

Hoe laat is Heerenveen – Fortuna Sittard op tv?

Hoe laat is de wedstrijd Heerenveen – Fortuna Sittard vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Heerenveen en Fortuna Sittard begint vandaag om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Heerenveen – Fortuna Sittard. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 20:45 uur de nabeschouwing van Heerenveen – Fortuna Sittard. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Heerenveen – Fortuna Sittard te zien.

Waar wordt Heerenveen – Fortuna Sittard uitgezonden?

De wedstrijd Heerenveen – Fortuna Sittard wordt live uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is de derde zender van sportkanaal ESPN. Op ESPN 3 worden ook live Eredivisiewedstrijden uitgezonden. Deze duels zijn niet gratis te zien. Je hebt een abonnement nodig om de duels van dit weekend op ESPN 3 te kijken. Het goede nieuws daarentegen is dat er rond Black Friday (afgelopen weekend) veel aanbiedingen zijn! Een goed moment dus om daar gebruik van te maken.

TV-gids: programma Heerenveen – Fortuna Sittard

De TV-gids voor Heerenveen – Fortuna Sittard op zaterdag 25 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Heerenveen – Fortuna Sittard op tv begint om 18:45 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Heerenveen – Fortuna Sittard op tv:
Tijd Wat Zender
18:15 uur Voorbeschouwing ESPN 3
18:45 uur Heerenveen – Fortuna Sittard LIVE ESPN 3
20:45uur Nabeschouwing ESPN 3
Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uur Samenvatting Heerenveen – Fortuna Sittard en andere Eredivisiewedstrijden NPO 1
Programma Heerenveen – Fortuna Sittard op tv

Op welke zender is Heerenveen – Fortuna Sittard?

De wedstrijd tussen Heerenveen en Fortuna Sittard is te zien op ESPN 3. De voorbeschouwing op ESPN 3 begint om 18:15 uur. Vervolgens is om 18:45 uur de wedstrijd Heerenveen – Fortuna Sittard LIVE te zien op ESPN 3. Vanuit het Abe Lenstra Stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 3.

Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

Hieronder zie je per provider op welk kanaal Heerenveen – Fortuna Sittard uitgezonden wordt:
ProviderZenderLive kijken
KPN223>>>
Ziggo423>>>
Odido (T-Mobile)152>>>
Canal Digitaal403>>>
Online.nl403>>>
Youfone411>>>

Heerenveen -Fortuna Sittard online kijken (Livestream)

Wil je de wedstrijd tussen Heerenveen en Fortuna Sittard via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Heerenveen en Fortuna Sittard kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Heerenveen – Fortuna Sittard op zaterdag 25 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Heerenveen VS Fortuna Sittard

De wedstrijd tussen Heerenveen en Fortuna Sittard is een duel in speelronde Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen) van de Eredivisie. Heerenveen staat op dit moment 10e in de Eredivisie. Fortuna Sittard staat op de 9e plek in de competitie. De clubtopscorers van Heerenveen en Fortuna Sittard zijn Osame Sahraoui met 4 goals (Heerenveen) en Kaj Sierhuis met 2 goals (Fortuna Sittard). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Heerenveen en Fortuna Sittard:

Over Heerenveen

  • Heerenveen | Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen)
  • Bijnaam: “De Superfriezen”
  • Plaats: Heerenveen
  • Clubkleuren: Blauw en wit
  • Stand in de Eredivisie: 10e
  • Trainer: Kees van Wonderen
  • Topscorer: Osame Sahraoui met 4 doelpunt(en)).

Over Fortuna Sittard

  • Fortuna Sittard | Fortuna Sittard
  • Bijnaam: “De Fortunezen”
  • Plaats: Sittard
  • Clubkleuren: Geel en groen
  • Stand in de Eredivisie: 9e
  • Trainer: Danny Buijs
  • Topscorer: Kaj Sierhuis met 2 doelpunt(en)).

FAQ | Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Heerenveen – Fortuna Sittard uitgezonden?

Je kijkt Heerenveen – Fortuna Sittard op ESPN 3.

Wanneer is Heerenveen – Fortuna Sittard?

Heerenveen – Fortuna Sittard wordt gespeeld op zaterdag 25 november 2023.

Hoe laat begint Heerenveen – Fortuna Sittard?

Heerenveen – Fortuna Sittard begint om 18:45 uur. Om 18:15 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Heerenveen – Fortuna Sittard live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Heerenveen en Fortuna Sittard wordt live uitgezonden op ESPN 3.

Kun je Heerenveen – Fortuna Sittard online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Heerenveen – Fortuna Sittard beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *