Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Heerenveen – Feyenoord op tv | Eredivisie

Heerenveen – Feyenoord op tv | Eredivisie

HeerenveenFeyenoord op tv kijken of streamen? Op zondag 17 maart 2024 om 14:30 uur spelen Heerenveen en Feyenoord tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Heerenveen – Feyenoord op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 3.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Heerenveen - Feyenoord op tv

Heerenveen – Feyenoord op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zondag 17 maart 2024 14:30 uur Heerenveen – Feyenoord ESPN 3
Je kunt Heerenveen – Feyenoord op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 3. De aftrap van Heerenveen – Feyenoord is om 14:30. Voorafgaand aan het duel tussen Heerenveen en Feyenoord is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 14:00 uur. Vanaf 16:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Heerenveen en Feyenoord. Programma Heerenveen – Feyenoord op tv en livestream:
  • 14:00 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : Heerenveen – Feyenoord LIVE
  • 16:30 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Heerenveen – Feyenoord bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Heerenveen en Feyenoord is te zien op ESPN. Heerenveen – Feyenoord wordt uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is het derde kanaal van sportzender EPSN. In totaal heeft ESPN vier zenders: ESPN 1 t/m ESPN 4. De eerste zender (ESPN 1) is gratis te ontvangen bij alle providers. Voor de andere drie zenders heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Met een abonnement op ESPN Compleet kijk je ook naar ESPN 2, 3 en 4. Dan hoef je dus geen Eredivisiewedstrijd meer te missen.

(Gratis) livestream Heerenveen – Feyenoord

Wil je Heerenveen – Feyenoord streamen? Je kunt Heerenveen – Feyenoord ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Je kunt de Heerenveen – Feyenoord gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Heerenveen – Feyenoord kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Heerenveen en Feyenoord in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 17 maart 2024 om 14:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het Abe Lenstra Stadion, het stadion van Heerenveen. Bij de wedstrijd kunnen 27,224 aanwezig zijn. Heerenveen – Feyenoord op tv is één van die wedstrijden die de Eredivisie zo mooi maken. Sc Heerenveen was aan een goede reeks bezig, maar verloor afgelopen weekend van N.E.C.. Voor Feyenoord is het duel tegen sc Heerenveen heel belangrijk. Zeker omdat ook de nummers één en drie (PSV en Twente) tegen elkaar spelen dit weekend. Feyenoord kan dus óf inlopen op PSV, óf het gat met FC Twente vergroten. We voorspellen dan ook dat Feyenoord vol gas gaat geven tegen Heerenveen. Sc Heerenveen – Feyenoord is een echte aanrader om live te kijken. Het duel wordt op zondagmiddag om 14:30 uur gespeeld en wordt in zijn geheel live uitgezonden op ESPN 3.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Heerenveen-Feyenoord:
Wanneer is Heerenveen – Feyenoord op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Heerenveen en Feyenoord wordt gespeeld op zondag 17 maart 2024.

Hoe laat is Heerenveen – Feyenoord op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Heerenveen en Feyenoord is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Heerenveen – Feyenoord live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Heerenveen (Heerenveen) en Feyenoord (Rotterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Heerenveen – Feyenoord uitgezonden?

De wedstrijd tussen Heerenveen en Feyenoord wordt uitgezonden op ESPN 3.

Op welke zender kan ik Heerenveen – Feyenoord kijken?

Je kijkt Heerenveen – Feyenoord op ESPN 3.

Kan ik gratis naar Heerenveen en Feyenoord op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Heerenveen – Feyenoord kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Heerenveen -Feyenoord zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *