Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Heerenveen – Excelsior op tv

Heerenveen – Excelsior op tv

Heerenveen – Excelsior op tv kijken? Op zaterdag 23 september 2023 om 21:00 uur spelen Heerenveen en Excelsior tegen elkaar in speelronde 6 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Heerenveen: het Abe Lenstra Stadion. Wil je de wedstrijd Heerenveen – Excelsior live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 27,224 toeschouwers in het Abe Lenstra Stadion nemen Heerenveen en Excelsior het tegen elkaar op. Heerenveen-Excelsior is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
Heerenveen - Excelsior op tv

Heerenveen – Excelsior op tv

  • Wat: Heerenveen-Excelsior op tv
  • Datum: zaterdag 23 september 2023
  • Tijd: 21:00 uur
  • Waar: het Abe Lenstra Stadion, Heerenveen
  • Zender: ESPN 2
De Eredivisie wedstrijd tussen Heerenveen uit Heerenveen en Excelsior uit Rotterdam wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Heerenveen – Excelsior op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

Programma Heerenveen – Excelsior op tv

  • Wedstrijd op tv: Heerenveen-Excelsior LIVE.
  • Speelronde: 6 van de 34.
  • Datum: zaterdag 23 september 2023.
  • Voorbeschouwing: 20:30 uur.
  • Aftrap: 21:00 uur.
  • Nabeschouwing: 23:00 uur.
Na afloop van de Heerenveen-Excelsior live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Heerenveen – Excelsior, analyses en interviews

Heerenveen – Excelsior kijken

De wedstrijd tussen Heerenveen en Excelsior op zaterdag 23 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
Heerenveen - Excelsior bij Canal Digitaal
Heerenveen - Excelsior Online.nl
Heerenveen - Excelsior Ziggo
Heerenveen - Excelsior KPN
Heerenveen - Excelsior Youfone
Heerenveen - Excelsior T-Mobile

Over Heerenveen – Excelsior

 • Uitslag laatste wedstrijd Heerenveen-Excelsior: 0-0 (13 mei 2023) .
De wedstrijd tussen Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen) en Excelsior Rotterdam is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 6 van de 34 in de Eredivisie. Heerenveen-Excelsior op tv is een wedstrijd tussen twee clubs die evenveel punten hebben op de ranglijst. Beide clubs hebben zes punten uit vijf wedstrijden. Daardoor staan ze nu 10e (Excelsior) en 11e (sc Heerenveen). Dit geeft maar weer eens aan dat het een belangrijke wedstrijd gaat worden. Welke club gaat door naar het linkerrijtje en welke club moet zich weer omhoog zien te werken? Heerenveen – Excelsior kan wel eens een hele interessante wedstrijd op tv worden. Onze voorspelling van Heerenveen – Excelsior: 2-1.

Speelronde 6

We zijn alweer aangekomen bij de zesde speelronde in de Eredivisie. De Eredivisiewedstrijden worden deze speelronde gespeeld op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september 2023. Er staan een aantal hele mooie wedstrijden op het programma deze speelronde. We beginnen op vrijdag met het duel tussen Go Ahead en Fortuna. Vervolgens zijn er op zaterdag vier wedstrijden. Op zondag zijn er ook vier duels in de Eredivisie. Bovendien staat zondag de enige echte Klassieker op het programma. Het wordt dus weer een prachtig voetbalweekend.

Over Heerenveen

  • Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen)
  • Bijnaam: “De Superfriezen”
  • Plaats: Heerenveen
  • Clubkleuren: Blauw en wit
  • Stand op de ranglijst: 11e
  • Trainer : Kees van Wonderen
  • Topscorer: Osame Sahraoui (3 doelpunt(en)).
Heerenveen kreeg afgelopen week een behoorlijke tik te verwerken toen de club op bezoek bij Feyenoord met maar liefst 6-1 verloor. De wedstrijden van sc Heerenveen zijn sowieso heel doelpuntrijk. In de vijf gespeelde wedstrijden van sc Heerenveen, werd er al 22 keer gescoord. Hoewel de Friezen het seizoen sterk begonnen, met twee overwinningen op rij, werden de laatste drie duels allemaal verloren. Het is tijd voor Heerenveen om weer te gaan presteren. De thuiswedstrijd tegen Excelsior lijkt daar ideaal voor.

Over Excelsior

  • Excelsior Rotterdam
  • Bijnaam: “De Kralingers”
  • Plaats: Rotterdam
  • Clubkleuren: Zwart en rood
  • Stand op de ranglijst: 10e
  • Trainer: Marinus Dijkhuizen
  • Topscorer Nikolas Agrafiotis( 4 doelpunt(en)).
Excelsior reist af naar Heerenveen voor een mooie uitwedstrijd. De Rotterdammers verloren dit seizoen pas één keer en zijn ook niet van plan om in Heerenveen te gaan verliezen. Excelsior is namelijk een meester in het gelijkspelen. De club speelde van vijf wedstrijden al drie maal gelijk. Alleen van Heracles Almelo werd verloren. Nu wil Excelsior ook op bezoek bij Heerenveen punten pakken.

Heerenveen – Excelsior bij ESPN 2

Heerenveen-Excelsior is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van ESPN. In tegenstelling tot ESPN 1 zit ESPN 2 niet in het basispakket. Dit betekent dat je moet betalen als je ESPN 2 wilt ontvangen. Je hebt hier een abonnement op ESPN Compleet voor nodig. Dit is eenvoudig af te sluiten bij alle providers. Je krijgt dan niet alleen ESPN 2, maar ook ESPN 3 en 4 in je pakket. Hierdoor hoef je nooit meer een wedstrijd in de Eredivisie te missen. Er zijn een hoop mooie wedstrijden op ESPN 2 dit weekend. De duels die dit weekend op ESPN 2 uitgezonden worden zijn: Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard, FC Volendam – Heracles Almelo, sc Heerenveen – Excelsior en natuurlijk de Klassieker (Ajax-Feyenoord). Je kijkt Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen)-Excelsior Rotterdam op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN222>>>
Ziggo422>>>
Odido (T-Mobile)151>>>
Canal Digitaal402>>>
Online.nl402>>>
Youfone410>>>

Livestream Heerenveen – Excelsior (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen Heerenveen en Excelsior via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Heerenveen en Excelsior kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Heerenveen – Excelsior op zaterdag 23 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting Heerenveen – Excelsior

De wedstrijd tussen Heerenveen – Excelsior op tv wordt gespeeld op zaterdag 23 september 2023. De aftrap is om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Abe Lenstra Stadion. Er is plek voor 27,224 toeschouwers. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 23:00 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Heerenveen – Excelsior is de een wedstrijd in speelronde 6 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Heerenveen – Excelsior uitgezonden?

Je kijkt Heerenveen – Excelsior op ESPN 2.

Wanneer is Heerenveen – Excelsior?

Heerenveen – Excelsior wordt gespeeld op zaterdag 23 september 2023.

Hoe laat begint Heerenveen – Excelsior?

Heerenveen – Excelsior begint om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Heerenveen – Excelsior live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Heerenveen – Excelsior wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je Heerenveen – Excelsior online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Heerenveen – Excelsior beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *