Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Heerenveen – Almere City op tv | Livestream en online kijken

Heerenveen – Almere City op tv | Livestream en online kijken

Thuis – Uit op tv kijken? Op vrijdag 1 december 2023 wordt de wedstrijd tussen Heerenveen en Almere City in de Eredivisie gespeeld. Heerenveen – Almere City is live op tv te zien. Heerenveen–Almere City begint om 20:00 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Superfriezen en De Zwarte Schapen. De wedstrijd wordt gespeeld in het Abe Lenstra Stadion, het stadion van Heerenveen.
Heerenveen - Almere City op tv

Thuis – Uit op tv

  • Wedstrijd op tv: Heerenveen-Almere City LIVE.
  • Locatie: het Abe Lenstra Stadion (27,224 toeschouwers).
  • Speelronde: 14 van de 34.
  • Datum: vrijdag 1 december 2023.
  • Aftrap: 20:00 uur.
  • Uitslag laatste ontmoeting: Nooit eerder gespeeld.
Sc Heerenveen – Almere City op tv is voor beide clubs onwijs belangrijk. Zowel sc Heerenveen als Almere City zijn na een stroeve start weer opgeklommen op de ranglijst. Nu spelen beide clubs tegen elkaar. In 2015 speelden de clubs ooit een vriendschappelijke wedstrijd tegen elkaar. Die eindigde in 1 – 1. Het is de enige keer dat de twee clubs tegen elkaar speelden. Het wordt dus de allereerste ontmoeting ooit tussen Heerenveen en Almere City in een officieel duel. Sc Heerenveen doet het de laatste weken uitstekend. Na het 4-1 verlies tegen Ajax heeft Heerenveen twee wedstrijden op rij gewonnen. Eerst op bezoek bij Vitesse (1-3) en vervolgens thuis tegen Fortuna Sittard (3-0). Nu wil Heerenveen die goede lijn doorzetten in de huiswedstrijd tegen Almere City. Almere City zag afgelopen weekend aan een lange ongeslagen reeks een einde komen. Na maar liefst 8 wedstrijden zonder puntverlies werd er in eigen huis met maar liefst 5-0 verloren van Heracles Almelo. Hoewel het lange tijd 0-1 stond, werd de wedstrijd in de tweede helft weggegeven. Dat wil Almere City nu natuurlijk voorkomen.

Hoe laat is Heerenveen – Almere City op tv?

Hoe laat is de wedstrijd Heerenveen – Almere City vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Heerenveen en Almere City begint vandaag om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Heerenveen – Almere City. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 22:00 uur de nabeschouwing van Heerenveen – Almere City. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Heerenveen – Almere City te zien.

Waar wordt Heerenveen – Almere City uitgezonden?

De wedstrijd Heerenveen – Almere City wordt live uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van sportzender ESPN. In Nederland heeft ESPN de uitzendrechten voor de Eredivisie. Dit betekent dat de Eredivisiewedstrijden live te zien zijn op ESPN 1 t/m ESPN 4. Het eerste kanaal van ESPN is gratis, voor ESPN 2, 3 en 4 heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit is eenvoudig af te sluiten bij alle grote providers. Bovendien zijn er rond deze periode veel mooie aanbiedingen op ESPN Compleet.

TV-gids: programma Heerenveen – Almere City

De TV-gids voor Heerenveen – Almere City op vrijdag 1 december 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Heerenveen – Almere City op tv begint om 20:00 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Heerenveen – Almere City op tv:
Tijd Wat Zender
19:30 uur Voorbeschouwing ESPN 2
20:00 uur Heerenveen – Almere City LIVE ESPN 2
22:00uur Nabeschouwing ESPN 2
Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uur Samenvatting Heerenveen – Almere City en andere Eredivisiewedstrijden NPO 1
Programma Heerenveen – Almere City op tv

Op welke zender is Heerenveen – Almere City?

De wedstrijd tussen Heerenveen en Almere City is te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 19:30 uur. Vervolgens is om 20:00 uur de wedstrijd Heerenveen – Almere City LIVE te zien op ESPN 2. Vanuit het Abe Lenstra Stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 2.

Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

Hieronder zie je per provider op welk kanaal Heerenveen – Almere City uitgezonden wordt:
ProviderZenderLive kijken
KPN222>>>
Ziggo422>>>
Odido (T-Mobile)151>>>
Canal Digitaal402>>>
Online.nl402>>>
Youfone410>>>

Heerenveen -Almere City online kijken (Livestream)

Wil je de wedstrijd tussen Heerenveen en Almere City via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Heerenveen en Almere City kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Heerenveen – Almere City op vrijdag 1 december 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Heerenveen VS Almere City

De wedstrijd tussen Heerenveen en Almere City is een duel in speelronde Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen) van de Eredivisie. Heerenveen staat op dit moment 7e in de Eredivisie. Almere City staat op de 13e plek in de competitie. De clubtopscorers van Heerenveen en Almere City zijn Osame Sahraoui met 4 goals (Heerenveen) en Thomas Robinet met 5 goals (Almere City). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Heerenveen en Almere City:

Over Heerenveen

  • Heerenveen | Sportclub Heerenveen (sc Heerenveen)
  • Bijnaam: “De Superfriezen”
  • Plaats: Heerenveen
  • Clubkleuren: Blauw en wit
  • Stand in de Eredivisie: 7e
  • Trainer: Kees van Wonderen
  • Topscorer: Osame Sahraoui met 4 doelpunt(en)).

Over Almere City

  • Almere City | Almere City FC
  • Bijnaam: “De Zwarte Schapen”
  • Plaats: Almere
  • Clubkleuren: Zwart en rood
  • Stand in de Eredivisie: 13e
  • Trainer: Alex Pastoor
  • Topscorer: Thomas Robinet met 5 doelpunt(en)).

FAQ | Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Heerenveen – Almere City uitgezonden?

Je kijkt Heerenveen – Almere City op ESPN 2.

Wanneer is Heerenveen – Almere City?

Heerenveen – Almere City wordt gespeeld op vrijdag 1 december 2023.

Hoe laat begint Heerenveen – Almere City?

Heerenveen – Almere City begint om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Heerenveen – Almere City live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Heerenveen en Almere City wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je Heerenveen – Almere City online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Heerenveen – Almere City beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *