Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Heerenveen – Ajax op tv | Eredivisie

Heerenveen – Ajax op tv | Eredivisie

  • door
HeerenveenAjax op tv kijken of streamen? Op zondag 11 februari 2024 om 14:30 uur spelen Heerenveen en Ajax tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Heerenveen – Ajax op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 3.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Heerenveen - Ajax op tv

Heerenveen – Ajax op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zondag 11 februari 2024 14:30 uur Heerenveen – Ajax ESPN 3
Je kunt Heerenveen – Ajax op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 3. De aftrap van Heerenveen – Ajax is om 14:30. Voorafgaand aan het duel tussen Heerenveen en Ajax is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 14:00 uur. Vanaf 16:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Heerenveen en Ajax. Programma Heerenveen – Ajax op tv en livestream:
  • 14:00 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : Heerenveen – Ajax LIVE
  • 16:30 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Heerenveen – Ajax bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Heerenveen en Ajax is te zien op ESPN. Heerenveen – Ajax wordt uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is het derde kanaal van sportzender ESPN. In tegenstelling tot ESPN 1, is om naar ESPN 3 te kijken een abonnement nodig. Je hebt dan een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit is gemakkelijk af te sluiten bij alle providers. Met een abonnement op ESPN Compleet kijk je naast ESPN 1, ook naar ESPN 2, 3 en 4. Met een abonnement op ESPN Compleet hoef je dus geen Eredivisiewedstrijd meer te missen.

(Gratis) livestream Heerenveen – Ajax

Wil je Heerenveen – Ajax streamen? Je kunt Heerenveen – Ajax ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Je kunt de Heerenveen – Ajax gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Heerenveen – Ajax kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Heerenveen en Ajax in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 11 februari 2024 om 14:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het Abe Lenstra Stadion, het stadion van Heerenveen. Bij de wedstrijd kunnen 27,224 aanwezig zijn. Sc Heerenveen – Ajax op tv is altijd een beladen wedstrijd. Onder de fans leeft het duel enorm. Toch is het gat op de ranglijst tussen beide clubs dit jaar wel heel groot. Daar waar Ajax de aansluiting bij de subtop weer heeft, zakt sc Heerenveen steeds verder weg. Toch zal het elftal er alles aan doen om thuis tegen Ajax punten te pakken. Wij verwachten van Heerenveen – Ajax dan ook dat het een leuke wedstrijd wordt om op tv te kijken. Beide clubs zullen voor de punten gaan spelen en daardoor kan het wel eens een interessante wedstrijd worden.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Heerenveen-Ajax:
Wanneer is Heerenveen – Ajax op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Heerenveen en Ajax wordt gespeeld op zondag 11 februari 2024.

Hoe laat is Heerenveen – Ajax op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Heerenveen en Ajax is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Heerenveen – Ajax live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Heerenveen (Heerenveen) en Ajax (Amsterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Heerenveen – Ajax uitgezonden?

De wedstrijd tussen Heerenveen en Ajax wordt uitgezonden op ESPN 3.

Op welke zender kan ik Heerenveen – Ajax kijken?

Je kijkt Heerenveen – Ajax op ESPN 3.

Kan ik gratis naar Heerenveen en Ajax op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Heerenveen – Ajax kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Heerenveen -Ajax zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *