Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Griekenland – Nederland op tv | maandag 16 oktober 2023

Griekenland – Nederland op tv | maandag 16 oktober 2023

  Griekenland – Nederland op tv kijken? Wil je de EK Kwalificatie wedstrijd tussen Griekenland – Nederland live op tv kijken? De wedstrijd in de EK-kwalificatie wordt live uitgezonden op televisie. De interland wedstrijd in de EK Kwalificatie wordt live uitgezonden op NPO 1. Op NPO 1 kijk je de wedstrijd in B van poule B van de EK Kwalifactie voor het EK van 2024 live. Daarnaast kijk je naar een voorbeschouwing van het duel op NPO 1. Ook kun je na afloop van de kwalificatiewedstrijd kijken naar een uitgebreide nabeschouwing en een analyse van de wedstrijd. De wedstrijd tussen Griekenland en Nederland begint om 20:45 uur. De wedstrijd in de Kwalificatie voor het EK 2024 wordt gespeeld in het stadion: Stadium OPAP Arena in Athene. Normaal wordt dit stadion gebruikt door AEK Athene.
  Griekenland - Nederland op tv
       

  Griekenland – Nederland op TV

  De wedstrijd Griekenland – Nederland in de EK kwalificatiestrijd in groep B wordt gespeeld op maandag 16 oktober 2023. De wedstrijd begint om 20:45 uur. Vanaf 20:29 kun je kijken naar een voorbeschouwing van de wedstrijd. Om ongeveer 22:49 is de wedstrijd afgelopen. Dan volgt er een nabeschouwing en wordt de wedstrijd geanalyseerd.
  • Soort wedstrijd: Interland
  • Toernooi: EK Kwalifcatie (EURO 2024).
  • Griekenland – Nederland op TV
  • 20:29 uur: Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Griekenland – Nederland LIVE
  • 22:49 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Griekenland – Nederland

  Alles over Griekenland – Nederland:
  • Griekenland staat op dit moment in de EK Kwalificatiegroep B.
  • Nederland staat op dit moment in de EK Kwalificatiegroep B.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Stadium OPAP Arena in Athene. Er kunnen in totaal toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het stadion is naast de interlands van Griekenland ook het stadion van AEK Athene.

  EK Kwalificatie 2024 Duitsland

  De wedstrijd tussen Griekenland en Nederland is een wedstrijd in de kwalificatie voor het EK 2024 in Duitsland. Tijdens de kwalificatie voor EURO 2024 in Duitsland kunnen landen zich kwalificeren voor het eindtoernooi. De nummers 1 & 2 uit iedere poule kwalificeren zich automatisch voor het EK. Daarnaast worden er nog drie EK tickets vergeven via play-offs. De match tussen Griekenland en Nederland is een wedstrijd in groepB.

  Over poule B

  Poule B van de EK Kwalificatie is de poule met daarin het Nederlands Elftal. Oranje staat op dit moment op de derde plek in de poule met 9 punten uit 5 wedstrijden. Nummer twee Griekenland heeft 12 punten uit 6 wedstrijden. Het duel van het Nederlands Elftal tegen Griekenland is daarom dus zo belangrijk. Frankrijk is koploper in poule B. Zij wonnen alle zes de wedstrijden. De strijd om plek twee gaat dus tussen Nederland en Griekenland. Het onderlinge duel van vandaag zal dus ook heel belangrijk worden. De stand in de poule van Oranje is als volgt: 1. Frankrijk (6 gespeeld, 18 punten) – 2. Griekenland (6 gespeeld, 12 punten) – 3. Nederlands Elftal (5 gespeeld, 9 punten) – 4. Ierland (6 gespeeld, 3 punten) – 5. Gibraltar (5 gespeeld, 0 punten).   Griekenland:
  • Griekenland staat op dit moment 2e in groep B.
  • Op de FIFA world ranking for men staat Griekenland op de 51e plek.
  Nederland:
  • Nederland staat op dit moment 3e in groep B.
  • Op de FIFA world ranking for men staat Nederland op de 7e plek.

  Voorspelling Griekenland – Nederland

  Het Nederlands Elftal gaat op bezoek bij Griekenland. Een voorspelling van Griekenland-Nederland is een hele lastige. Natuurlijk zien wij Oranje ook graag winnen op bezoek bij de Grieken, maar dat is nog niet zomaar gebeurd. De uitwedstrijd is voor Oranje normaal al lastig genoeg, maar met de waslijst aan blessures wordt het natuurlijk geen makkelijkere opgave. Onze optimistische voorspelling van Griekenland – Nederland is 1-3. Een ietwat realistischere voorspelling van de EK Kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Griekenland is een moeizaam gelijkspel. Het belooft een zwaarbevochten wedstrijd te worden voor Oranje.

  Griekenland – Nederland bij NPO 1

  Griekenland – Nederland kijk je bij NPO 1. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Griekenland-Nederland livestream

  Wil je de EK kwalificatiewedstrijd tussen Griekenland en Nederland online kijken? Dan kun je de wedstrijd streamen. Je kunt ervoor kiezen om de EK kwalificatiewedstrijd tussen Griekenland en Nederland te streamen bij onder andere Ziggo, KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Online.nl of Youfone. Bekijk de mogelijkheden voor het stream van de wedstrijd hieronder. Overzicht livestreams Griekenland-Nederland:  

  Overige wedstrijden vandaag op tv

  Wil je weten welke voetbalwedstrijden er vandaag nog meer op tv zijn? Bekijk dan ons overzicht voetbal vandaag. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er op welke zender uitgezonden worden. Bovendien vind je daar allerlei informatie over welke zenders er zijn, welke providers voetbalwedstrijden uitzenden en welke voetbalpakketten er beschikbaar zijn.  

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *