Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Greuther Fürth – Bayer 04 Leverkusen op TV (zaterdag 23 april 2022)

Greuther Fürth – Bayer 04 Leverkusen op TV (zaterdag 23 april 2022)

  Greuther Fürth – Bayer 04 Leverkusen op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Greuther Fürth en Bayer 04 Leverkusen live op TV kijken? De wedstrijd uit de Bundesliga wordt live uitgezonden op Viaplay. De Bundesliga wedstrijd wordt gespeeld in Trolli Arena, het stadion van Greuther Fürth. De wedstrijd begint om 15:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Bundesliga (Duitsland)
  • Wie: Greuther Fürth – Bayer 04 Leverkusen
  • Wanneer: zaterdag 23 april 2022
  • Tijd: 15:30 uur.
  • Waar: Trolli Arena (Stadion van Greuther Fürth)
  • Op TV: Viaplay
  Greuther Fürth - Bayer 04 Leverkusen op TV

  Greuther Fürth – Bayer 04 Leverkusen op TV

  De wedstrijd Greuther Fürth – Bayer 04 Leverkusen in de Bundesliga wordt gespeeld op zaterdag 23 april 2022. De wedstrijd begint om 15:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Greuther Fürth – Bayer 04 Leverkusen op TV
  • 15:25 uur: Voorbeschouwing
  • 15:30 uur : Greuther Fürth – Bayer 04 Leverkusen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Greuther Fürth – Bayer 04 Leverkusen

  Alles over Greuther Fürth – Bayer 04 Leverkusen:
  • Greuther Fürth staat op dit moment achtiende in de Bundesliga.
  • Bayer 04 Leverkusen staat op dit moment vierde in de Bundesliga.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Greuther Fürth, Trolli Arena.
  • Competitie: Bundesliga, Duitsland.

  Greuther Fürth – Bayer 04 Leverkusen bij Viaplay

  Greuther Fürth – Bayer 04 Leverkusen kijk je bij Viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je de Duitse Bundesliga op TV kijken? De hoogste voetbalcompetitie in Duitsland kijk je op Viaplay. Deze nieuwe sportzender zendt naast de Formule 1 ook het Duitse voetbal uit. De Bundesliga is natuurlijk één van de mooiste competities van de wereld en die kun je nu helemaal live volgen op Viaplay. En we hebben nog meer goed nieuws. Vanaf augustus kijk je ook de Premier League bij Viaplay.

  Bundesliga op TV

  De Bundesliga is de hoogste voetbalcompetitie in Duitsland. Al jaren gaat de strijd daar tussen de twee grootmachten Bayern München en Borussia Dortmund. Maar dit betekent niet dat dit de enige leuke wedstrijden zijn. Er zijn veel meer teams die het bekijken waard zijn. Bovendien ligt het tempo in de Duitse Bundesliga vaak heel hoog. Hierdoor zijn de wedstrijd enorm interessant om naar te kijken.

  Greuther Fürth – Bayer 04 Leverkusen GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Greuther Fürth – Bayer 04 Leverkusen kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Zo kijk je bijvoorbeeld naar “Der Klassiker” in Duitsland, maar ook naar Ajax en PSV dit weekend. Bekijk het overzicht van alle wedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *