Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Go Ahead Eagles – Vitesse op tv | Livestream en online kijken

Go Ahead Eagles – Vitesse op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zaterdag 4 november 2023 wordt de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Vitesse in de Eredivisie gespeeld. Go Ahead Eagles – Vitesse is live op tv te zien. Go Ahead Eagles–Vitesse begint om 21:00 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen Eagles en Vites. De wedstrijd wordt gespeeld in de Adelaarshorst, het stadion van Go Ahead Eagles.
  Go Ahead Eagles - Vitesse op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: Go Ahead Eagles-Vitesse LIVE.
   • Locatie: de Adelaarshorst (10,000 toeschouwers).
   • Speelronde: 11 van de 34.
   • Datum: zaterdag 4 november 2023.
   • Aftrap: 21:00 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: 2-2 (13 november 2022).
  Go Ahead – Vitesse op tv is een duel waarbij Go Ahead de grote favoriet is. De club draait dit seizoen heel goed. Dat kan niet gezegd worden van Vitesse. De Eagles staan vijfde, terwijl Vitesse 16e staat. Er zijn ook seizoenen geweest waarbij de verhoudingen omgedraaid waren. Kan Vitesse weerstand bieden tegen het goed draaiende Vitesse? Go Ahead Eagles kent een uitstekende seizoenstart. De club uit Deventer staat op de vijfde plek en in Deventer wordt inmiddels al gedroomd van Europees voetbal. Al drie wedstrijden op rij zijn de Eagles ongeslagen. Bovendien zijn ze in de eigen Adelaarshorst altijd net even iets sterker. Vitesse heeft het zwaar dit seizoen. De ploeg uit Arnhem staat zestiende en wist bovendien al drie duels op rij niet te winnen. Er werd verloren van Feyenoord, oké dat kan gebeuren. Maar in eigen huis werd er gelijkgespeeld tegen zowel PEC Zwolle als Excelsior. Het is voor Vitesse hoogtijd dat er weer eens drie punten mee naar Arnhem gaan.

  Hoe laat is Go Ahead Eagles – Vitesse op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd Go Ahead Eagles – Vitesse vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en Vitesse begint vandaag om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Go Ahead Eagles – Vitesse. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 23:00 uur de nabeschouwing van Go Ahead Eagles – Vitesse. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Go Ahead Eagles – Vitesse te zien.

  Waar wordt Go Ahead Eagles – Vitesse uitgezonden?

  De wedstrijd Go Ahead Eagles – Vitesse wordt live uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is de gratis zender van ESPN. De wedstrijden die live op ESPN 1 uitgezonden worden, kun je dus gratis op tv kijken. Dit weekend zijn er veel wedstrijden gratis te zien op ESPN 1. Je kijkt gratis naar RKC – Feyenoord, Go Ahead – Vitesse, N.E.C. – FC Volendam en Ajax – Heerenveen. Om die wedstrijden op tv te zien heb je dus geen abonnement nodig.

  TV-gids: programma Go Ahead Eagles – Vitesse

  De TV-gids voor Go Ahead Eagles – Vitesse op zaterdag 4 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Go Ahead Eagles – Vitesse op tv begint om 21:00 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Go Ahead Eagles – Vitesse op tv:
  TijdWatZender
  20:30 uurVoorbeschouwingESPN 1
  21:00 uurGo Ahead Eagles – Vitesse LIVEESPN 1
  23:00uurNabeschouwingESPN 1
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting Go Ahead Eagles – Vitesse en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma Go Ahead Eagles – Vitesse op tv

  Op welke zender is Go Ahead Eagles – Vitesse?

  De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Vitesse is te zien op ESPN 1. De voorbeschouwing op ESPN 1 begint om 20:30 uur. Vervolgens is om 21:00 uur de wedstrijd Go Ahead Eagles – Vitesse LIVE te zien op ESPN 1. Vanuit de Adelaarshorst wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 1.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal Go Ahead Eagles – Vitesse uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Go Ahead Eagles -Vitesse online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Vitesse via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Vitesse kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Go Ahead Eagles – Vitesse op zaterdag 4 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Go Ahead Eagles VS Vitesse

  De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Vitesse is een duel in speelronde Go Ahead Eagles van de Eredivisie. Go Ahead Eagles staat op dit moment 5e in de Eredivisie. Vitesse staat op de 16e plek in de competitie. De clubtopscorers van Go Ahead Eagles en Vitesse zijn Philippe Rommens met 4 goals (Go Ahead Eagles) en Marco van Ginkel met 3 goals (Vitesse). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Go Ahead Eagles en Vitesse:

  Over Go Ahead Eagles

   • Go Ahead Eagles | Go Ahead Eagles
   • Bijnaam: “Eagles”
   • Plaats: Deventer
   • Clubkleuren: Rood en geel
   • Stand in de Eredivisie: 5e
   • Trainer: René Hake
   • Topscorer: Philippe Rommens met 4 doelpunt(en)).

  Over Vitesse

   • Vitesse | SBV Vitesse
   • Bijnaam: “Vites”
   • Plaats: Arnhem
   • Clubkleuren: Geel en zwart
   • Stand in de Eredivisie: 16e
   • Trainer: Phillip Cocu
   • Topscorer: Marco van Ginkel met 3 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Go Ahead Eagles – Vitesse uitgezonden?

  Je kijkt Go Ahead Eagles – Vitesse op ESPN 1.

  Wanneer is Go Ahead Eagles – Vitesse?

  Go Ahead Eagles – Vitesse wordt gespeeld op zaterdag 4 november 2023.

  Hoe laat begint Go Ahead Eagles – Vitesse?

  Go Ahead Eagles – Vitesse begint om 21:00 uur. Om 20:30 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Go Ahead Eagles – Vitesse live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Vitesse wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je Go Ahead Eagles – Vitesse online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Go Ahead Eagles – Vitesse beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *