Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Go Ahead Eagles – Twente op tv | Livestream en online kijken

Go Ahead Eagles – Twente op tv | Livestream en online kijken

Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 3 december 2023 wordt de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Twente in de Eredivisie gespeeld. Go Ahead Eagles – Twente is live op tv te zien. Go Ahead Eagles–Twente begint om 14:30 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen Eagles en De Tukkers. De wedstrijd wordt gespeeld in de Adelaarshorst, het stadion van Go Ahead Eagles.
Go Ahead Eagles - Twente op tv

Thuis – Uit op tv

  • Wedstrijd op tv: Go Ahead Eagles-Twente LIVE.
  • Locatie: de Adelaarshorst (10,000 toeschouwers).
  • Speelronde: 14 van de 34.
  • Datum: zondag 3 december 2023.
  • Aftrap: 14:30 uur.
  • Uitslag laatste ontmoeting: 2-0 (19 februari 2022).
Go Ahead Eagles – FC Twente is zowaar een wedstrijd in de subtop van de Eredivisie. De Eagles verloren dit seizoen pas drie wedstrijden en FC Twente verloor er zelfs pas twee. Beide clubs presteren dit seizoen dus prima. Het duel is extra beladen. Vorig jaar braken er namelijk rellen uit tijdens Eagles-Twente. Er werd over en weer met vuurwerk en stoelen gegooid. Hopelijk blijft het deze keer wel rustig in de Adelaarshorst. De belangen zijn erg groot bij Eagles – Twente. De GAE willen natuurlijk winnen om de aansluiting bij FC Twente te houden. De tukkers weten daarentegen dat Feyenoord en PSV tegen elkaar spelen en dat er dus een inhaalslag mogelijk is. De Derby van het Oosten tussen de Eagles en FC Twente begint a.s. zondag om 14:30 uur en is live te zien op ESPN 3. Go Ahead kent een prachtig seizoen. De club staat op een knappe vijfde plek in de Eredivisie en is al weken ongeslagen. Er werd bovendien pas drie keer verloren dit seizoen. Ook het doelsaldo is prima. Daarmee kan Go Ahead zich meten met onder andere AZ en de tegenstander van vandaag: FC Twente. Bovendien is er niet één speler die waanzinnig veel goals maakt dit seizoen. Of het nou Willumsson, Sow, Rommens, Edvardsen of Kuipers is. Ze hebben allemaal laten zien dat ze dit seizoen in staat zijn om doelpunten te maken. Ook bij FC Twente gaat het dit seizoen goed. Hoewel er afgelopen week van PSV verloren werd, is er verder niets om zorgen over te maken. Het was bovendien pas de tweede wedstrijd dit seizoen die verloren ging. Een puntje van kritiek bij de Tukkers zijn de vele gelijke spelen. Van de dertien wedstrijden speelde Twente er al drie gelijk. Tegen N.E.C., FC Utrecht en Heracles werd gelijkgespeeld. Dat waren toch wedstrijden die de ploeg van trainer Joseph Oosting liever gewonnen had. Nu staat de Oosterse derby tegen de Eagles op het programma.

Hoe laat is Go Ahead Eagles – Twente op tv?

Hoe laat is de wedstrijd Go Ahead Eagles – Twente vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Go Ahead Eagles en Twente begint vandaag om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Go Ahead Eagles – Twente. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 16:30 uur de nabeschouwing van Go Ahead Eagles – Twente. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Go Ahead Eagles – Twente te zien.

Waar wordt Go Ahead Eagles – Twente uitgezonden?

De wedstrijd Go Ahead Eagles – Twente wordt live uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is de derde zender van ESPN. Op ESPN 3 worden ook regelmatig live wedstrijden uitgezonden. Natuurlijk zijn er wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie te zien, maar er zijn ook nog andere competities live op ESPN. Zo kijk je naar de Europa League en de Conference League, maar ook naar tal van buitenlandse competities. In tegenstelling tot ESPN 1, is ESPN 3 niet gratis. Om ESPN 3 te kunnen kijken heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Dit is bij iedere provider eenvoudig af te sluiten.

TV-gids: programma Go Ahead Eagles – Twente

De TV-gids voor Go Ahead Eagles – Twente op zondag 3 december 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Go Ahead Eagles – Twente op tv begint om 14:30 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Go Ahead Eagles – Twente op tv:
Tijd Wat Zender
14:00 uur Voorbeschouwing ESPN 3
14:30 uur Go Ahead Eagles – Twente LIVE ESPN 3
16:30uur Nabeschouwing ESPN 3
Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uur Samenvatting Go Ahead Eagles – Twente en andere Eredivisiewedstrijden NPO 1
Programma Go Ahead Eagles – Twente op tv

Op welke zender is Go Ahead Eagles – Twente?

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Twente is te zien op ESPN 3. De voorbeschouwing op ESPN 3 begint om 14:00 uur. Vervolgens is om 14:30 uur de wedstrijd Go Ahead Eagles – Twente LIVE te zien op ESPN 3. Vanuit de Adelaarshorst wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 3.

Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

Hieronder zie je per provider op welk kanaal Go Ahead Eagles – Twente uitgezonden wordt:
ProviderZenderLive kijken
KPN223>>>
Ziggo423>>>
Odido (T-Mobile)152>>>
Canal Digitaal403>>>
Online.nl403>>>
Youfone411>>>

Go Ahead Eagles -Twente online kijken (Livestream)

Wil je de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Twente via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Twente kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Go Ahead Eagles – Twente op zondag 3 december 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Go Ahead Eagles VS Twente

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Twente is een duel in speelronde Go Ahead Eagles van de Eredivisie. Go Ahead Eagles staat op dit moment 5e in de Eredivisie. Twente staat op de 3e plek in de competitie. De clubtopscorers van Go Ahead Eagles en Twente zijn Sylla Sow met 5 goals (Go Ahead Eagles) en Sem Steijn met 8 goals (Twente). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Go Ahead Eagles en Twente:

Over Go Ahead Eagles

  • Go Ahead Eagles | Go Ahead Eagles
  • Bijnaam: “Eagles”
  • Plaats: Deventer
  • Clubkleuren: Rood en geel
  • Stand in de Eredivisie: 5e
  • Trainer: René Hake
  • Topscorer: Sylla Sow met 5 doelpunt(en)).

Over Twente

  • Twente | Football Club Twente
  • Bijnaam: “De Tukkers”
  • Plaats: Enschede
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand in de Eredivisie: 3e
  • Trainer: Joseph Oosting
  • Topscorer: Sem Steijn met 8 doelpunt(en)).

FAQ | Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Go Ahead Eagles – Twente uitgezonden?

Je kijkt Go Ahead Eagles – Twente op ESPN 3.

Wanneer is Go Ahead Eagles – Twente?

Go Ahead Eagles – Twente wordt gespeeld op zondag 3 december 2023.

Hoe laat begint Go Ahead Eagles – Twente?

Go Ahead Eagles – Twente begint om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Go Ahead Eagles – Twente live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Twente wordt live uitgezonden op ESPN 3.

Kun je Go Ahead Eagles – Twente online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Go Ahead Eagles – Twente beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *