Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Go Ahead Eagles – Sparta op tv

Go Ahead Eagles – Sparta op tv

  Go Ahead Eagles – Sparta op tv kijken? Op zondag 22 oktober 2023 om 16:45 uur spelen Go Ahead Eagles en Sparta tegen elkaar in speelronde 9 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Go Ahead Eagles: de Adelaarshorst. Wil je de wedstrijd Go Ahead Eagles – Sparta live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 10,000 toeschouwers in de Adelaarshorst nemen Go Ahead Eagles en Sparta het tegen elkaar op. Go Ahead Eagles-Sparta is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 16:45 uur. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  Go Ahead Eagles - Sparta op tv

  Go Ahead Eagles – Sparta op tv

   • Wat: Go Ahead Eagles-Sparta op tv
   • Datum: zondag 22 oktober 2023
   • Tijd: 16:45 uur
   • Waar: de Adelaarshorst, Deventer
   • Zender: ESPN 1
  De Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles uit Deventer en Sparta uit Rotterdam wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Go Ahead Eagles – Sparta op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

  Programma Go Ahead Eagles – Sparta op tv

   • Wedstrijd op tv: Go Ahead Eagles-Sparta LIVE.
   • Speelronde: 9 van de 34.
   • Datum: zondag 22 oktober 2023.
   • Voorbeschouwing: 16:15 uur.
   • Aftrap: 16:45 uur.
   • Nabeschouwing: 18:45 uur.
  Na afloop van de Go Ahead Eagles-Sparta live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Go Ahead Eagles – Sparta, analyses en interviews

  Go Ahead Eagles – Sparta kijken

  De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Sparta op zondag 22 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:

  Over Go Ahead Eagles – Sparta

  • Uitslag laatste wedstrijd Go Ahead Eagles-Sparta: 0-1 (27-08-2022) .
  De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Sparta Rotterdam is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 9 van de 34 in de Eredivisie. Go Ahead – Sparta op tv belooft een leuk duel te worden om live te kijken. De wedstrijd gaat tussen de nummers 6 en 7 van de Eredivisie. Dit geeft maar weer eens aan dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Bovendien zijn beide elftallen wel weer toe aan een overwinning. Ze zijn er beide dus op gebrand om te winnen. Dat kan wel eens een hele leuke wedstrijd gaan opleveren. Dat komt bovendien heel goed uit voor jou als voetbalfan. De wedstrijd tussen Go Ahead en Sparta is namelijk GRATIS op tv te zien. Het duel wordt uitgezonden op het open kanaal van ESPN: ESPN 1.

  Speelronde 9

  Speelronde 9 van de Eredivisie is aangebroken. Ook in de negende speelronde zijn er weer een hoop mooie wedstrijden. De wedstrijden in speelronde negen worden gespeeld op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2023. Er is dus geen vrijdagavond wedstrijd dit weekend. Er staan dit weekend een hoop mooie en beladen wedstrijden op het programma. Zo speelt AZ thuis tegen Heerenveen, moet Ajax op bezoek bij FC Utrecht en gaat Feyenoord op bezoek bij Vitesse. Bovendien wordt dit weekend de Twentse derby tussen Heracles Almelo en FC Twente gespeeld. Het belooft dus weer een prachtig Eredivisieweekend te worden met een hoop spektakel.

  Over Go Ahead Eagles

   • Go Ahead Eagles
   • Bijnaam: “Eagles”
   • Plaats: Deventer
   • Clubkleuren: Rood en geel
   • Stand op de ranglijst: 6e
   • Trainer : René Hake
   • Topscorer: Philippe Rommens (4 doelpunt(en)).
  Go Ahead Eagles krijgt deze week Sparta Rotterdam op bezoek. De Eagles doen het dit seizoen tot nog toe uitstekend. De club staat zesde en won de helft van zijn wedstrijden tot nu toe. Bovendien werd er de afgelopen wedstrijd weer gewonnen, na twee nederlagen op rij. De Eagles waren in de vorige wedstrijd met maar liefst 4-0 te sterk voor Heracles. Ook nu willen de Eagles in de eigen Adelaarshorst weer winnen. De Eagles zijn in eigen huis altijd een hele sterke ploeg.

  Over Sparta

   • Sparta Rotterdam
   • Bijnaam: “De Kasteelheren”
   • Plaats: Rotterdam
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand op de ranglijst: 7e
   • Trainer: Jeroen Rijsdijk
   • Topscorer Tobias Lauritsen( 2 doelpunt(en)).
  Sparta Rotterdam moet dit weekend op bezoek bij Go Ahead Eagles in Deventer. Sparta gaat door een mindere fase. Na een aardige start van 23/24 werden de laatste twee wedstrijden verloren. Eerst van Excelsior met 2-1 en in de vorige wedstrijd was PSV met 4-0 een maatje te groot voor Sparta. Nu staat de lastige uitwedstrijd in de Adelaarshorst tegen Go Ahead Eagles op het programma. Weet Sparta zich in die wedstrijd te herpakken? De Spartanen zullen in ieder geval voor een overwinning gaan.

  Go Ahead Eagles – Sparta bij ESPN 1

  Go Ahead Eagles-Sparta is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van ESPN en wordt ook wel ESPN basis genoemd. Deze zender is tegenwoordig gratis voor iedereen te zien op het open net. Op de gratis ESPN zender worden ieder weekend ook een aantal Eredivisiewedstrijden uitgezonden. Je kunt dus sommige wedstrijden in de Eredivisie GRATIS kijken. Dit weekend zijn RKC-Volendam, AZ-Heerenveen, Heracles-Twente én Go Ahead Eagles-Sparta gratis op ESPN te zien. De andere Eredivisie duels worden op ESPN 2, 3 of 4 uitgezonden. Om die duels ook te kunnen zien heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Je kijkt Go Ahead Eagles-Sparta Rotterdam op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
  Eredivisie bij KPNvoetbal
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Livestream Go Ahead Eagles – Sparta (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Sparta via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Sparta kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Go Ahead Eagles – Sparta op zondag 22 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: De Eredivisie is de hoogste voetbalcompetitie in Nederland. In de Eredivisie zitten 18 clubs en iedere club wil natuurlijk landskampioen worden. Ajax is tot nu toe het vaakst landskampioen geworden. Ook degraderen er twee clubs rechtstreeks uit de Eredivisie. Niemand wil dus op plek 17 of 18 eindigen aan het einde van het seizoen. Het seizoen 2023/2024 belooft weer een prachtig voetbaljaar te worden in de Eredivisie.

  Samenvatting Go Ahead Eagles – Sparta

  De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles – Sparta op tv wordt gespeeld op zondag 22 oktober 2023. De aftrap is om 16:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: de Adelaarshorst. Er is plek voor 10,000 toeschouwers. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 18:45 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Go Ahead Eagles – Sparta is de een wedstrijd in speelronde 9 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Go Ahead Eagles – Sparta uitgezonden?

  Je kijkt Go Ahead Eagles – Sparta op ESPN 1.

  Wanneer is Go Ahead Eagles – Sparta?

  Go Ahead Eagles – Sparta wordt gespeeld op zondag 22 oktober 2023.

  Hoe laat begint Go Ahead Eagles – Sparta?

  Go Ahead Eagles – Sparta begint om 16:45 uur. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Go Ahead Eagles – Sparta live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles – Sparta wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je Go Ahead Eagles – Sparta online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Go Ahead Eagles – Sparta beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *