Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Go Ahead Eagles – RKC op tv | Eredivisie

Go Ahead Eagles – RKC op tv | Eredivisie

  • door
Go Ahead EaglesRKC op tv kijken of streamen? Op zaterdag 2 maart 2024 om 18:45 uur spelen Go Ahead Eagles en RKC tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Go Ahead Eagles – RKC op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 3.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Go Ahead Eagles - RKC op tv

Go Ahead Eagles – RKC op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zaterdag 2 maart 2024 18:45 uur Go Ahead Eagles – RKC ESPN 3
Je kunt Go Ahead Eagles – RKC op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 3. De aftrap van Go Ahead Eagles – RKC is om 18:45. Voorafgaand aan het duel tussen Go Ahead Eagles en RKC is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 18:15 uur. Vanaf 20:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en RKC. Programma Go Ahead Eagles – RKC op tv en livestream:
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:45 uur : Go Ahead Eagles – RKC LIVE
  • 20:45 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Go Ahead Eagles – RKC bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en RKC is te zien op ESPN. Go Ahead Eagles – RKC wordt uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is de derde zender van de in totaal vier zenders van ESPN. De tv-rechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN en daardoor kijk je alle Eredivisiewedstrijden live op ESPN. Bovendien heeft ESPN dus maar liefst vier zenders. Daardoor kunnen ook Eredivisiewedstrijden die op hetzelfde tijdstip gespeeld worden allemaal uitgezonden worden. Om ESPN 3 te kunnen kijken heb je wel een abonnement nodig op ESPN Compleet. Wij spreken uit ervaring als we zeggen dat zo’n abonnement het meer dan waard is. Je hoeft dan namelijk geen moment meer te missen van de Eredivisie.

(Gratis) livestream Go Ahead Eagles – RKC

Wil je Go Ahead Eagles – RKC streamen? Je kunt Go Ahead Eagles – RKC ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Je kunt de Go Ahead Eagles – RKC gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Go Ahead Eagles – RKC kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en RKC in de Eredivisie wordt gespeeld op zaterdag 2 maart 2024 om 18:45 uur. Het duel wordt gespeeld in de Adelaarshorst, het stadion van Go Ahead Eagles. Bij de wedstrijd kunnen 10,000 aanwezig zijn. Go Ahead Eagles – RKC is een belangrijke wedstrijd. Voor beide clubs staat er namelijk een hoop op het spel. Na het verlies van vorige week willen de Eagles nu weer drie punten pakken. Go Ahead staat namelijk op de zesde plek en heeft dus zicht op Europees voetbal. RKC daarentegen zakt steeds verder weg op de ranglijst en staat nu in de gevarenzone voor nacompetitie. Ook afgelopen week verloor RKC. Wij verwachten dan ook dat het een zwaarbevochten wedstrijd gaat worden in de Adelaarshorst in Deventer.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Go Ahead Eagles-RKC:
Wanneer is Go Ahead Eagles – RKC op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en RKC wordt gespeeld op zaterdag 2 maart 2024.

Hoe laat is Go Ahead Eagles – RKC op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en RKC is om 18:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Go Ahead Eagles – RKC live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles (Deventer) en RKC (Waalwijk) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Go Ahead Eagles – RKC uitgezonden?

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en RKC wordt uitgezonden op ESPN 3.

Op welke zender kan ik Go Ahead Eagles – RKC kijken?

Je kijkt Go Ahead Eagles – RKC op ESPN 3.

Kan ik gratis naar Go Ahead Eagles en RKC op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Go Ahead Eagles – RKC kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Go Ahead Eagles -RKC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *