Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Go Ahead Eagles – PSV op tv | Eredivisie

Go Ahead Eagles – PSV op tv | Eredivisie

  Go Ahead Eagles – PSV op tv kijken? Op Zaterdag 13 Augustus 2022 om 18:45 uur spelen Go Ahead Eagles en PSV tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Go Ahead Eagles: De Adelaarshorst. Wil je de wedstrijd Go Ahead Eagles – PSV live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 10000 toeschouwers in het De Adelaarshorst nemen Go Ahead Eagles (Deventer) en PSV (Eindhoven) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Go Ahead Eagles – PSV op tv.
  • Wanneer: Zaterdag 13 Augustus 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: De Adelaarshorst, het stadion van Go Ahead Eagles.
  • Uitgezonden op: ESPN 2
  Go Ahead Eagles - PSV op tv

  Go Ahead Eagles – PSV op tv

  Wil je Go Ahead Eagles – PSV op tv kijken? De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles uit Deventer en PSV uit Eindhoven wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Om 18:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:40 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Go Ahead Eagles – PSV op TV
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:45 uur : Go Ahead Eagles – PSV LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Go Ahead Eagles-PSV op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV:
  • Go Ahead Eagles staat op dit momentzestiende in de Eredivisie.
  • PSV staat op dit moment derde in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Go Ahead Eagles: “De Adelaarshorst” (10000 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Go Ahead Eagles gaat tegen PSV op zoek naar de eerste punten van het seizoen. PSV heeft uitstekende zaken gedaan in de zomer en wil deze wedstrijd absoluut winnen. PSV wil graag kampioen worden. PSV heeft afgelopen dinsdag AS Monaco uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League en is gebrand om het miljoenenbal te bereiken. Geniet van een mooie wedstrijd in wellicht het mooiste stadion van Nederland, de Adelaarshorst.

  Go Ahead Eagles – PSV op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Go Ahead Eagles-PSV bij ESPN 2:
  • 18:15 uur, voorbeschouwing.
  • 18:45 uur, Go Ahead Eagles -PSV LIVE
  • 20:40 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: Bij ESPN kijk je alle wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie live op tv. Bovendien zijn er rondom de wedstrijden uitgebreide analyses en hoogtepunten te zien van andere wedstrijden. Ook kijk je natuurlijk naar de voor- en nabeschouwing. ESPN zendt al jaren de Nederlandse Eredivisie uit. Tenslotte kijk je bij ESPN ook naar programma’s als “Eredivisie op vrijdag”, ESPN vandaag en de Eretribune. Daarin worden uitgebreid voetbalwedstrijden besproken.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Go Ahead Eagles en PSV is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie heeft zich in de loop der jaren ontwikkelt tot een competitie van formaat. De Europese successen van Nederlandse clubs zorgen ervoor dat steeds meer spelers de keuze voor de Eredivisie maken. Daardoor spelen er steeds vaker grote, bekende spelers in de Nederlandse Eredivisie. Dit maakt de wedstrijden zeer interessant om naar te kijken.

  Go Ahead Eagles – PSV bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Go Ahead Eagles-PSV op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Go Ahead Eagles – PSV kijk je op ESPN 2.

  Go Ahead Eagles – PSV bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Go Ahead Eagles – PSV kijken

  Wil je gratis naar Go Ahead Eagles tegen PSV kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Go Ahead Eagles-PSV gratis te bekijken.

  Livestream Go Ahead Eagles – PSV (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Go Ahead Eagles – PSV kijken

  De samenvatting van Go Ahead Eagles – PSV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Go Ahead Eagles-PSV:
  Wanneer is Go Ahead Eagles – PSV op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV wordt gespeeld op Zaterdag 13 Augustus 2022.

  Hoe laat is Go Ahead Eagles – PSV op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV is om 18:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Go Ahead Eagles – PSV live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles (Deventer) en PSV (Eindhoven) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Go Ahead Eagles – PSV uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik Go Ahead Eagles – PSV kijken?

  Je kijkt Go Ahead Eagles – PSV op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar Go Ahead Eagles en PSV op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Go Ahead Eagles – PSV kunt kijken.

  Kan ik Go Ahead Eagles – PSV ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Go Ahead Eagles -PSV zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *