Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven op tv | Eredivisie

Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven op tv | Eredivisie

  Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven op tv kijken? Op zaterdag 13 augustus 2043 om 18:45 uur spelen Go Ahead Eagles en PSV Eindhoven tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Go Ahead Eagles: de Adelaarshorst. Wil je de wedstrijd Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 10,000 toeschouwers in het de Adelaarshorst nemen Go Ahead Eagles (Deventer) en PSV Eindhoven (Eindhoven) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven op tv.
  • Wanneer: zaterdag 13 augustus 2043.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: de Adelaarshorst, het stadion van Go Ahead Eagles.
  • Uitgezonden op: ESPN 2
  Go Ahead Eagles - PSV Eindhoven op tv

  Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven op tv

  Wil je Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven op tv kijken? De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles uit Deventer en PSV Eindhoven uit Eindhoven wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Om 18:34 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven op TV
  • 18:34 uur, Voorbeschouwing
  • 18:45 uur : Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Go Ahead Eagles-PSV Eindhoven op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV Eindhoven:
  • Go Ahead Eagles staat op dit momentzestiende in de Eredivisie.
  • PSV Eindhoven staat op dit moment derde in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Go Ahead Eagles: “de Adelaarshorst” (10,000 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Go Ahead Eagles gaat tegen PSV op zoek naar de eerste punten van het seizoen. PSV heeft uitstekende zaken gedaan in de zomer en wil deze wedstrijd absoluut winnen. PSV wil graag kampioen worden. PSV heeft afgelopen dinsdag AS Monaco uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League en is gebrand om het miljoenenbal te bereiken. Geniet van een mooie wedstrijd in wellicht het mooiste stadion van Nederland, de Adelaarshorst.

  Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV Eindhoven is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Go Ahead Eagles-PSV Eindhoven bij ESPN 2:
  • 18:34 uur, voorbeschouwing.
  • 18:45 uur, Go Ahead Eagles -PSV Eindhoven LIVE
  • 20:35 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: Al jaren kijk je bij ESPN de wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie. Bovendien staan de weekenden bij ESPN vaak volledig in het teken van de Eredivisie. Dit begint al vroeg met “Goedemorgen Eredivisie”. Het programma loopt vervolgens de hele dag door. Met uitgebreide analyses, voorbeschouwingen, voorspellingen en interviews kom je als voetballiefhebber niets tekort.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Go Ahead Eagles en PSV Eindhoven is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie zit de laatste jaren weer enorm in de lift. Mede door de Europese successen is de Eredivisie weer een competitie geworden die Europees meetelt. Dit is ook te zien aan de spelers die op de Nederlandse velden te zien zijn. Steeds meer bekende spelers kiezen voor de Eredivisie. Daarnaast is de strijd en passie die geleverd wordt één van de pluspunten aan “onze” Eredivisie.

  Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Go Ahead Eagles-PSV Eindhoven op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven kijk je op ESPN 2.

  Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV Eindhoven uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven kijken

  Wil je gratis naar Go Ahead Eagles tegen PSV Eindhoven kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Go Ahead Eagles-PSV Eindhoven gratis te bekijken.

  Livestream Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV Eindhoven via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven kijken

  De samenvatting van Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven kijken? Wil je de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV Eindhoven nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Go Ahead Eagles-PSV Eindhoven:
  Wanneer is Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV Eindhoven wordt gespeeld op zaterdag 13 augustus 2043.

  Hoe laat is Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV Eindhoven is om 18:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles (Deventer) en PSV Eindhoven (Eindhoven) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PSV Eindhoven wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven kijken?

  Je kijkt Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar Go Ahead Eagles en PSV Eindhoven op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven kunt kijken.

  Kan ik Go Ahead Eagles – PSV Eindhoven ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Go Ahead Eagles -PSV Eindhoven zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *