Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Go Ahead Eagles – PEC Zwolle op tv | Eredivisie

Go Ahead Eagles – PEC Zwolle op tv | Eredivisie

  • door
Go Ahead EaglesPEC Zwolle op tv kijken of streamen? Op zondag 11 februari 2024 om 12:15 uur spelen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle tegen elkaar in de Eredivisie. Je kunt Go Ahead Eagles – PEC Zwolle op meerdere manieren live kijken:
  • Op TV op ESPN 2.
  • Via een livestream.
  • Online kijken op je pc, laptop, telefoon of tablet.
Go Ahead Eagles - PEC Zwolle op tv

Go Ahead Eagles – PEC Zwolle op tv

 
Datum Tijd Wedstrijd Zender
zondag 11 februari 2024 12:15 uur Go Ahead Eagles – PEC Zwolle ESPN 2
Je kunt Go Ahead Eagles – PEC Zwolle op tv kijken. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2. De aftrap van Go Ahead Eagles – PEC Zwolle is om 12:15. Voorafgaand aan het duel tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle is er een voorbeschouwing te zien. Deze begint om 11:45 uur. Vanaf 14:15 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews van de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle. Programma Go Ahead Eagles – PEC Zwolle op tv en livestream:
  • 11:45 uur, Voorbeschouwing
  • 12:15 uur : Go Ahead Eagles – PEC Zwolle LIVE
  • 14:15 uur: nabeschouwing met interviews, analyses en hoogtepunten.

Go Ahead Eagles – PEC Zwolle bij ESPN

De uitzendrechten van de Eredivisie zijn in handen van ESPN. Ook de Eredivisie-wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle is te zien op ESPN. Go Ahead Eagles – PEC Zwolle wordt uitgezonden op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van ESPN Compleet. In totaal zijn er vier zenders bij ESPN; ESPN 1 t/m ESPN 4. Op alle zenders wordt er volop voetbal uitgezonden. Zowel Nederlands voetbal als voetbal uit de buitenlandse competities. Om ESPN 2 te kunnen kijken heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit is eenvoudig af te sluiten bij alle providers.

(Gratis) livestream Go Ahead Eagles – PEC Zwolle

Wil je Go Ahead Eagles – PEC Zwolle streamen? Je kunt Go Ahead Eagles – PEC Zwolle ook via een gratis livestream kijken. De wedstrijd is bij alle grote providers te streamen. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 2. Je kunt de Go Ahead Eagles – PEC Zwolle gratis streamen als deze op ESPN 1 wordt uitgezonden. Voor ESPN 2, 3 en 4 moet je een abonnement op ESPN Compleet hebben.
  • Wedstrijden op ESPN 1: gratis livestream.
  • Wedstrijden op ESPN 2/3/4: betaalde livestream.

Go Ahead Eagles – PEC Zwolle kijken; over de wedstrijd

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 11 februari 2024 om 12:15 uur. Het duel wordt gespeeld in de Adelaarshorst, het stadion van Go Ahead Eagles. Bij de wedstrijd kunnen 10,000 aanwezig zijn. Go Ahead Eagles – PEC Zwolle is één van de mooiste regionale derby’s die Nederland rijk is. De wedstrijd tussen de Eagles en Zwolle wordt ook wel de IJsselderby genoemd. Zowel Deventer als Zwolle liggen namelijk aan de IJssel. Het is altijd een zwaarbevochten wedstrijd. Verwacht dan ook veel strijd en passie. Ook bij de fans van de Eagles en PEC is de onderlinge wedstrijd misschien wel de belangrijkste van het seizoen. Wat de IJsselderby nog mooier maakt is dat beide clubs dicht bij elkaar op de ranglijst staan. De IJsselderby wordt live op tv uitgezonden op ESPN 2.  

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Go Ahead Eagles-PEC Zwolle:
Wanneer is Go Ahead Eagles – PEC Zwolle op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle wordt gespeeld op zondag 11 februari 2024.

Hoe laat is Go Ahead Eagles – PEC Zwolle op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Go Ahead Eagles – PEC Zwolle live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles (Deventer) en PEC Zwolle (Zwolle) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt Go Ahead Eagles – PEC Zwolle uitgezonden?

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle wordt uitgezonden op ESPN 2.

Op welke zender kan ik Go Ahead Eagles – PEC Zwolle kijken?

Je kijkt Go Ahead Eagles – PEC Zwolle op ESPN 2.

Kan ik gratis naar Go Ahead Eagles en PEC Zwolle op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Go Ahead Eagles – PEC Zwolle kunt kijken.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Go Ahead Eagles -PEC Zwolle zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *