Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Go Ahead Eagles – Heracles Almelo op tv

Go Ahead Eagles – Heracles Almelo op tv

  Go Ahead Eagles – Heracles Almelo op tv kijken? Op zaterdag 7 oktober 2023 om 20:00 uur spelen Go Ahead Eagles en Heracles Almelo tegen elkaar in speelronde 8 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Go Ahead Eagles: de Adelaarshorst. Wil je de wedstrijd Go Ahead Eagles – Heracles Almelo live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 10,000 toeschouwers in de Adelaarshorst nemen Go Ahead Eagles en Heracles Almelo het tegen elkaar op. Go Ahead Eagles-Heracles Almelo is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  Go Ahead Eagles - Heracles Almelo op tv

  Go Ahead Eagles – Heracles Almelo op tv

   • Wat: Go Ahead Eagles-Heracles Almelo op tv
   • Datum: zaterdag 7 oktober 2023
   • Tijd: 20:00 uur
   • Waar: de Adelaarshorst, Deventer
   • Zender: ESPN 1
  De Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles uit Deventer en Heracles Almelo uit Almelo wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Go Ahead Eagles – Heracles Almelo op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

  Programma Go Ahead Eagles – Heracles Almelo op tv

   • Wedstrijd op tv: Go Ahead Eagles-Heracles Almelo LIVE.
   • Speelronde: 8 van de 34.
   • Datum: zaterdag 7 oktober 2023.
   • Voorbeschouwing: 19:30 uur.
   • Aftrap: 20:00 uur.
   • Nabeschouwing: 22:00 uur.
  Na afloop van de Go Ahead Eagles-Heracles Almelo live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Go Ahead Eagles – Heracles Almelo, analyses en interviews

  Go Ahead Eagles – Heracles Almelo kijken

  De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Heracles Almelo op zaterdag 7 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  Go Ahead Eagles - Heracles Almelo bij Canal Digitaal
  Go Ahead Eagles - Heracles Almelo Online.nl
  Go Ahead Eagles - Heracles Almelo Ziggo
  Go Ahead Eagles - Heracles Almelo KPN
  Go Ahead Eagles - Heracles Almelo Youfone
  Go Ahead Eagles - Heracles Almelo T-Mobile

  Over Go Ahead Eagles – Heracles Almelo

  • Uitslag laatste wedstrijd Go Ahead Eagles-Heracles Almelo: 0-1 (12 januari 2023) .
  De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Heracles Almelo is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 8 van de 34 in de Eredivisie. De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Heracles Almelo wordt een interessante wedstrijd. Het is dan ook aan te raden om er even goed voor te gaan zitten. Het duel gaat namelijk tussen de nummer zeven (Heracles) en acht (GAE) in de Eredivisie. Het kan dus maar zo eens een wedstrijd van een hoog niveau worden. Bovendien zullen de clubs zich beiden voor de volle 100% inzetten om een resultaat te halen in de wedstrijd. Wij denken in ieder geval dat de clubs erg aan elkaar gewaagd zijn. Onze voorspelling van Go Ahead Eagles – Heracles Almelo: 1-1.

  Speelronde 8

  Het is alweer de achtste speelronde in de Eredivisie. Dit betekent dat de stand op de ranglijst nu steeds meer vorm begint te krijgen. We zijn namelijk bijna op een kwart van de Eredivisie. Ook deze speelronde staan er weer een hoop mooie wedstrijden op de speelkalender van Eredivisie. Zo hebben we de degradatiekraker tussen FC Volendam en FC Utrecht. Feyenoord gaat dit weekend op bezoek in Zwolle. PSV reist af naar Rotterdam om het tegen het goed presterende Sparta op te nemen. Als klap op de vuurpijl wordt deze speelronde Ajax – AZ gespeeld. Dat is natuurlijk wel dé topwedstrijd van speelronde 8. Er zijn dus meerdere wedstrijden deze speelronde die je zeker live op tv wilt zien.

  Over Go Ahead Eagles

   • Go Ahead Eagles
   • Bijnaam: “Eagles”
   • Plaats: Deventer
   • Clubkleuren: Rood en geel
   • Stand op de ranglijst: 8e
   • Trainer : René Hake
   • Topscorer: Philippe Rommens (4 doelpunt(en)).
  Go Ahead Eagles heeft twee lastige wedstrijden achter de rug. Vorige week speelde de club uit Deventer zowel tegen PSV als tegen Feyenoord. Midweeks verloren de Eagles met 3-0 op bezoek bij PSV. Afgelopen weekend was Feyenoord met 3-1 te sterk voor de Eagles. Op zich natuurlijk geen schande voor de Go Ahead Eagles, maar de club wil nu wel weer winnen. In de eigen Adelaarshorst kunnen de Eagles tegen Heracles maar zo weer eens drie punten gaan pakken.

  Over Heracles Almelo

   • Heracles Almelo
   • Bijnaam: “De Heraclieden”
   • Plaats: Almelo
   • Clubkleuren: Zwart en wit
   • Stand op de ranglijst: 7e
   • Trainer: John Lammers
   • Topscorer Emil Hansson( 4 doelpunt(en)).
  Heracles Almelo is ook aan een redelijk goede reeks bezig. In eigen huis werd afgelopen week gewonnen van PEC Zwolle na een late goal van Emil Hansson. Hij scoorde maar liefst twee keer tegen PEC. De donderdag ervoor zette Heracles al een knappe prestatie neer door op bezoek bij AZ met 1-1 gelijk te spelen. Het is dan ook niet voor niets dat Heracles op een knappe zevende plaats in de Eredivisie staat. Nu staat het lastige uitduel tegen nummer acht Go Ahead Eagles op het programma. Kan Heracles ook in die wedstrijd een resultaat neerzetten?

  Go Ahead Eagles – Heracles Almelo bij ESPN 1

  Go Ahead Eagles-Heracles Almelo is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van ESPN en wordt ook wel ESPN Basis genoemd. De zender ESPN 1 zit tegenwoordig bij alle providers in het basispakket. Dit betekent dat je dus gratis naar alle voetbalwedstrijden kunt kijken die op Eredivisie 1 worden uitgezonden. Dit weekend kun je gratis op ESPN kijken naar Go Ahead Eagles-Heracles Almelo en Fortuna Sittard-FC Twente. Voor alle andere wedstrijden heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Met een abonnement op ESPN Compleet kijk je naast ESPN 1 ook naar ESPN 2, 3 en 4. Je kijkt Go Ahead Eagles-Heracles Almelo op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Livestream Go Ahead Eagles – Heracles Almelo (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Heracles Almelo via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Heracles Almelo kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Go Ahead Eagles – Heracles Almelo op zaterdag 7 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: In de Eredivisie is het altijd spannend. Het niveau van de Eredivisie is de laatste jaren flink gestegen. Dat is ook terug te zien in de prestaties van de Nederlandse clubs in de Europese toernooien. Mede daardoor is het aanzien van de Eredivisie behoorlijk gestegen. Steeds meer mensen kijken live naar de Eredivisie op tv. Dat is natuurlijk niet voor niets. De talenten van de toekomst spelen in de Eredivisie. Er zijn al veel spelers doorgebroken in de Eredivisie in het verleden, en dat zal in de toekomst natuurlijk niet anders zijn. Redenen genoeg dus om naar de Eredivisie op tv te kijken.

  Samenvatting Go Ahead Eagles – Heracles Almelo

  De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles – Heracles Almelo op tv wordt gespeeld op zaterdag 7 oktober 2023. De aftrap is om 20:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: de Adelaarshorst. Er is plek voor 10,000 toeschouwers. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 22:00 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Go Ahead Eagles – Heracles Almelo is de een wedstrijd in speelronde 8 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Go Ahead Eagles – Heracles Almelo uitgezonden?

  Je kijkt Go Ahead Eagles – Heracles Almelo op ESPN 1.

  Wanneer is Go Ahead Eagles – Heracles Almelo?

  Go Ahead Eagles – Heracles Almelo wordt gespeeld op zaterdag 7 oktober 2023.

  Hoe laat begint Go Ahead Eagles – Heracles Almelo?

  Go Ahead Eagles – Heracles Almelo begint om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Go Ahead Eagles – Heracles Almelo live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles – Heracles Almelo wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je Go Ahead Eagles – Heracles Almelo online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Go Ahead Eagles – Heracles Almelo beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *