Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Go Ahead Eagles – Heerenveen op tv

Go Ahead Eagles – Heerenveen op tv

Go Ahead Eagles – Heerenveen op tv kijken? Op zaterdag 2 september 2023 om 18:45 uur spelen Go Ahead Eagles en Heerenveen tegen elkaar in speelronde 3 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Go Ahead Eagles: de Adelaarshorst. Wil je de wedstrijd Go Ahead Eagles – Heerenveen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 9,909 toeschouwers in de Adelaarshorst nemen Go Ahead Eagles en Heerenveen het tegen elkaar op. Go Ahead Eagles-Heerenveen is live op tv te zien op ESPN 3. De aftrap is om 18:45 uur. Om 18:25 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
Go Ahead Eagles - Heerenveen op tv

Go Ahead Eagles – Heerenveen op tv

  • Wat: Go Ahead Eagles-Heerenveen op tv
  • Datum: zaterdag 2 september 2023
  • Tijd: 18:45 uur
  • Waar:de Adelaarshorst, Deventer
  • Zender: ESPN 3
De Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles uit Deventer en Heerenveen uit Heerenveen wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Go Ahead Eagles – Heerenveen op het kanaal: ESPN 3. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 3.

Programma Go Ahead Eagles – Heerenveen op tv

  • Wedstrijd op tv: Go Ahead Eagles-Heerenveen LIVE.
  • Speelronde: 3 van de 34.
  • Datum: zaterdag 2 september 2023.
  • Voorbeschouwing: 18:25 uur.
  • Aftrap: 18:45 uur.
  • Nabeschouwing: 20:50 uur.
Na afloop van de Go Ahead Eagles-Heerenveen live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Go Ahead Eagles – Heerenveen, analyses en interviews

Go Ahead Eagles – Heerenveen kijken

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Heerenveen op zaterdag 2 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
Go Ahead Eagles - Heerenveen bij Canal Digitaal
Go Ahead Eagles - Heerenveen Online.nl
Go Ahead Eagles - Heerenveen Ziggo
Go Ahead Eagles - Heerenveen KPN
Go Ahead Eagles - Heerenveen Youfone
Go Ahead Eagles - Heerenveen T-Mobile

Over Go Ahead Eagles – Heerenveen

 • Uitslag laatste wedstrijd Go Ahead Eagles-Heerenveen: 1-1 (15 oktober 2022) .
De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en sc Heerenveen is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 3 van de 34 in de Eredivisie. Go Ahead Eagles – Heerenveen belooft een leuk duel te worden. Het gaat tussen twee clubs die dit seizoen redelijk in vorm zijn. Heerenveen scoorde tot nu toe in elke wedstrijd. Dit is iets wat ook de Eagles wisten te doen. Het kan maar zo eens gelijk op gaan in de wedstrijd, zeker omdat Go Ahead het thuisvoordeel heeft. Onze voorspelling van Go Ahead Eagles – Heerenveen: 2-2.

Speelronde 3

Speelronde 3 is de derde van 34 speelronden. In de derde speelronde zijn er een aantal mooie wedstrijden. Zo spelen twee gepromoveerde clubs tegen elkaar; Almere City – PEC Zwolle. Ook zijn er op zondag twee mooie wedstrijden. Feyenoord gaat op bezoek bij FC Utrecht en AZ reist naar Arnhem voor het duel met Vitesse. Nadat vier clubs midweekse verplichten hadden in het Europese voetbal, kan het maar zo eens een interessante speelronde worden.

Over Go Ahead Eagles

  • Go Ahead Eagles
  • Bijnaam: “Eagles”
  • Plaats: Deventer
  • Clubkleuren: Rood en geel
  • Stand op de ranglijst: 10e
  • Trainer : René Hake
  • Topscorer: Philippe Rommens (2 doelpunt(en)).
De Eagles uit Deventer wonnen vorige week op imposante wijze van FC Volendam. Het werd in de eigen Adelaarshorst maar liefst 4-1. En dat terwijl de Eagles een groot deel met 10 man speelden. Nu staat de thuiswedstrijd tegen Heerenveen op het programma. Kunnen de Eagles ook nu weer presteren?

Over Heerenveen

  • sc Heerenveen
  • Bijnaam: “Superfriezen”
  • Plaats: Heerenveen
  • Clubkleuren: Blauw en wit
  • Stand op de ranglijst: 5e
  • Trainer: Kees van Wonderen
  • Topscorer Osame Sahraoui( 2 doelpunt(en)).
Heerenveen begon het seizoen 23/24 goed, maar moest vorige week toch zijn meerdere erkennen in koploper Sparta. Bovendien liep belangrijke speler Tom Haye in de 95e minuut nog tegen een rode kaart aan waardoor hij nu geschorst is. Het wordt voor Heerenveen dus een beetje puzzelen in de uitwedstrijd tegen de Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles – Heerenveen bij ESPN 3

Go Ahead Eagles-Heerenveen is live op tv te zien op ESPN 3. ESPN 3 is de derde zender van ESPN. Ook op ESPN 3 worden Eredivisiewedstrijden uitgezonden. Om ESPN 3 te kunnen kijken heb je een abonnement nodig. ESPN 1 is gratis te zien voor iedereen. Voor ESPN 2,3 en 4 heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Met een abonnement op ESPN compleet hoef je geen enkele wedstrijd in de Eredivisie te missen. Je kijkt Go Ahead Eagles-sc Heerenveen op de ESPN 3. Je vindt ESPN 3 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Livestream Go Ahead Eagles – Heerenveen (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Heerenveen via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Heerenveen kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Go Ahead Eagles – Heerenveen op zaterdag 2 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting Go Ahead Eagles – Heerenveen

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles – Heerenveen op tv wordt gespeeld op zaterdag 2 september 2023. De aftrap is om 18:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: de Adelaarshorst. Er is plek voor 9,909 toeschouwers. Om 18:25 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 20:50 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Go Ahead Eagles – Heerenveen is de een wedstrijd in speelronde 3 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 3.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Go Ahead Eagles – Heerenveen uitgezonden?

Je kijkt Go Ahead Eagles – Heerenveen op ESPN 3.

Wanneer is Go Ahead Eagles – Heerenveen?

Go Ahead Eagles – Heerenveen wordt gespeeld op zaterdag 2 september 2023.

Hoe laat begint Go Ahead Eagles – Heerenveen?

Go Ahead Eagles – Heerenveen begint om 18:45 uur. Om 18:25 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Go Ahead Eagles – Heerenveen live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles – Heerenveen wordt live uitgezonden op ESPN 3.

Kun je Go Ahead Eagles – Heerenveen online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Go Ahead Eagles – Heerenveen beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *