Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard op tv | Eredivisie

Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard op tv | Eredivisie

  Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard op tv kijken? Op zondag 23 april 2023 om 14:30 uur spelen Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Go Ahead Eagles: De Adelaarshorst. Wil je de wedstrijd Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 9,909 toeschouwers in het De Adelaarshorst nemen Go Ahead Eagles (Deventer) en Fortuna Sittard (Sittard) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard op tv.
  • Wanneer: zondag 23 april 2023.
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: De Adelaarshorst, het stadion van Go Ahead Eagles.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Go Ahead Eagles - Fortuna Sittard op tv

  Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard op tv

  Wil je Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard op tv kijken? De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles uit Deventer en Fortuna Sittard uit Sittard wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Om 14:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard op TV
  • 14:15 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Go Ahead Eagles-Fortuna Sittard op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard:
  • Go Ahead Eagles staat op dit moment op plaats 11e in de Eredivisie.
  • Fortuna Sittard staat op dit moment op plaats 12e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Go Ahead Eagles: “De Adelaarshorst” (9,909 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 14:30 uur.
  De Eagles – Fortuna op tv is een wedstrijd tussen twee clubs die dit jaar knap hebben weten te handhaven in de Eredivisie. Het is bovendien een duel tussen twee teams die op papier erg aan elkaar gewaagd zijn. Het is dan ook lastig om de wedstrijd te voorspellen. Het verschil op de ranglijst tussen beide clubs is slechts één punt. Het belooft dan ook een spannende match te worden in de Adelaarshorst.

  Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard op ESPN

  De Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Go Ahead Eagles-Fortuna Sittard bij ESPN:
  • 14:15 uur, voorbeschouwing.
  • 14:30 uur, Go Ahead Eagles -Fortuna Sittard LIVE
  • 16:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: De Eredivisie is live te zien op ESPN. Er zijn in totaal vier kanalen bij ESPN, van 1 t/m 4. Tegenwoordig is ESPN 1 gratis te zien voor iedereen. Dit betekent dat het niet uitmaakt bij welke provider je zit, je kunt altijd gratis naar de wedstrijden op ESPN 1 kijken. Voor ESPN 2, 3 en 4 heb je daarentegen wel een abonnement nodig. Dat is het echter wel waard, want de ontknoping van de Eredivisie begint nu echt. De komende weken gaan de prijzen vergeven worden en dus wordt de Eredivisie alleen maar spannender. Een goed moment dus om een abonnement op ESPN af te sluiten.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). Speelronde 30 van de 34 staat op het programma in de Eredivisie. Dit betekent dat we over vijf wedstrijden weten wat de eindstand van de Eredivisie is. Onderin de Eredivisie lijkt de strijd beslist. Toch is er voor zowel Cambuur (18e) en FC Groningen (17e) nog een hele kleine kans op lijfsbehoud. Ook de 16e plek is gevaarlijk, dan moet er degradatievoetbal gespeeld worden. Bovenin lijkt Feyenoord de kampioen te worden. Ajax en PSV spelen dit weekend tegen elkaar en dus valt er in ieder geval één achtervolger af. Achter de top drie is de strijd om Europese tickets nog in volle gang. Er valt dus nog genoeg te beleven in de laatste speelronden van de Eredivisie.

  Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Go Ahead Eagles-Fortuna Sittard op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard kijk je op ESPN.

  Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard kijken

  Wil je gratis naar Go Ahead Eagles tegen Fortuna Sittard kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Go Ahead Eagles-Fortuna Sittard gratis te bekijken.

  Livestream Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard kijken

  De samenvatting van Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard kijken? Wil je de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Go Ahead Eagles-Fortuna Sittard:
  Wanneer is Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard wordt gespeeld op zondag 23 april 2023.

  Hoe laat is Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles (Deventer) en Fortuna Sittard (Sittard) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard kijken?

  Je kijkt Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard op ESPN.

  Kan ik gratis naar Go Ahead Eagles en Fortuna Sittard op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard kunt kijken.

  Kan ik Go Ahead Eagles – Fortuna Sittard ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Go Ahead Eagles -Fortuna Sittard zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *