Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Go Ahead Eagles – Feyenoord op TV (woensdag 11 mei 2022)

Go Ahead Eagles – Feyenoord op TV (woensdag 11 mei 2022)

  Go Ahead Eagles – Feyenoord op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN 4. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst, het stadion van Go Ahead Eagles. De wedstrijd begint om 20:00.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie ()
  • Wie: Go Ahead Eagles – Feyenoord
  • Wanneer: woensdag 11 mei 2022
  • Tijd: 20:00.
  • Waar: De Adelaarshorst (Stadion van Go Ahead Eagles)
  • Op TV: ESPN 4
  Go Ahead Eagles - Feyenoord op TV

  Go Ahead Eagles – Feyenoord op TV

  De wedstrijd Go Ahead Eagles – Feyenoord in de Eredivisie wordt gespeeld op woensdag 11 mei 2022. De wedstrijd begint om 20:00. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Go Ahead Eagles – Feyenoord op TV
  • 19:50 uur: Voorbeschouwing
  • 20:00 : Go Ahead Eagles – Feyenoord LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Go Ahead Eagles – Feyenoord

  Alles over Go Ahead Eagles – Feyenoord:
  • Go Ahead Eagles staat op dit moment elfde in de Eredivisie.
  • Feyenoord staat op dit moment derde in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Go Ahead Eagles, De Adelaarshorst.
  • Competitie: Eredivisie, .
  De Eagles uit Deventer staan nu netjes in de middenmoot. Toch maken ze nog een (hele kleine) kans op Europees voetbal. Feyenoord zal alle pijlen richten op de belangrijke UEFA Conference League finale. Daarom zullen ze geen risico gaan lopen met blessures van spelers. De wedstrijd GAE – Feyenoord kan natuurlijk wel een mooie wedstrijd worden om op tv te kijken. Zeker omdat beide teams om hun vechtlust en doorzettingsvermogen bekend staan.

  Go Ahead Eagles – Feyenoord bij ESPN 4

  Go Ahead Eagles – Feyenoord kijk je bij ESPN 4. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  De Nederlandse Eredivisie komt ten einde en dit betekent dat er beslist wordt wie er kampioen wordt, wie degradeert en welke clubs Europees voetbal gaan spelen. Met nog slechts 2 wedstrijden op het programma zijn de meeste wedstrijden nu dus alles beslissend. Ajax lijkt zeker van het kampioenschap, maar moet dit tegen Heerenveen natuurlijk nog wel zien waar te maken. Bovendien staat PSV slechts op 2 punten achterstand. De plekken 4 t/m 8 geven recht op de play-offs voor Europees voetbal. Daar strijden dus nog meerdere teams voor. Ook onderin het nog reuze spannend. De plaatsen 12 t/m 18 kunnen nog degraderen. Een goede reden dus om de Eredivisie live te volgen.

  Go Ahead Eagles – Feyenoord GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Go Ahead Eagles – Feyenoord kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Go Ahead Eagles – Feyenoord

  Wil je de wedstrijd Go Ahead Eagles – Feyenoord van woensdag 11 mei 2022 nog eens rustig terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN 4. Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie. Je kunt de samenvatting van Go Ahead Eagles – Feyenoord dus sowieso bij ESPN 4 kijken. Daarnaast kijk je samenvattingen van de Eredivisie bij NOS Studio Sport Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Vandaag kun je een hoop mooie voetbalwedstrijden op tv kijken. Bij Ziggo Sport en ESPN kijk je vandaag live naar de mooiste wedstrijden. Natuurlijk is er uitgebreid aandacht voor de kampioenswedstrijd van Ajax. Maar er staan ook een aantal mooie degradatie wedstrijden op het programma. Daarnaast wordt er ook nog Premier League uitgezonden en als kers op de taart is de finale van de Coppa Italia op tv te zien. Een goede voetbaldag dus! Bekijk het overzicht van alle voetbalwedstrijden op tv vandaag.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *