Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Go Ahead Eagles – FC Volendam op tv

Go Ahead Eagles – FC Volendam op tv

  Go Ahead Eagles – FC Volendam op tv kijken? Op zaterdag 19 augustus 2023 om 21:00 uur spelen Go Ahead Eagles en FC Volendam tegen elkaar in speelronde 2 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Go Ahead Eagles: de Adelaarshorst. Wil je de wedstrijd Go Ahead Eagles – FC Volendam live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 9,909 toeschouwers in de Adelaarshorst nemen Go Ahead Eagles en FC Volendam het tegen elkaar op. Go Ahead Eagles-FC Volendam is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 21:00 uur. Om 20:40 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  Go Ahead Eagles - FC Volendam op tv

  Go Ahead Eagles – FC Volendam op tv

   • Wat: Go Ahead Eagles-FC Volendam op tv
   • Datum: zaterdag 19 augustus 2023
   • Tijd: 21:00 uur
   • Waar:de Adelaarshorst, Deventer
   • Zender: ESPN 1
  De Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles uit Deventer en FC Volendam uit Volendam wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Go Ahead Eagles – FC Volendam op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

  Programma Go Ahead Eagles – FC Volendam op tv

   • Wedstrijd op tv: Go Ahead Eagles-FC Volendam LIVE
   • Speelronde: 2
   • Datum: zaterdag 19 augustus 2023
   • Voorbeschouwing: 20:40 uur.
   • Aftrap: 21:00 uur.
   • Nabeschouwing: 23:05 uur.
  Na afloop van de Go Ahead Eagles-FC Volendam live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Go Ahead Eagles – FC Volendam, analyses en interviews.

  Go Ahead Eagles – FC Volendam kijken

  De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Volendam op zaterdag 19 augustus 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  Go Ahead Eagles - FC Volendam bij Canal Digitaal
  Go Ahead Eagles - FC Volendam Online.nl
  Go Ahead Eagles - FC Volendam Ziggo
  Go Ahead Eagles - FC Volendam KPN
  Go Ahead Eagles - FC Volendam Youfone
  Go Ahead Eagles - FC Volendam T-Mobile

  Over Go Ahead Eagles – FC Volendam

  Uitslag laatste wedstrijd Go Ahead Eagles-FC Volendam: 3-0 (21 mei 2023) . Go Ahead Eagles neemt het in de eigen Adelaarshorst op tegen FC Volendam. Het is een wedstrijd tussen twee clubs die afgelopen knokten tegen degradatie. Volendam ontliep maar nipt degradatie, terwijl de Eagles al iets eerder zeker waren. De wedstrijd tussen de Eagles en FC Volendam kan dus ook dit seizoen een belangrijke wedstrijd worden. Beide clubs willen zich handhaven en het belooft een pittige wedstrijd te worden. De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Volendam is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 2 van de 34 in de Eredivisie. In de tweede speelronde van de Eredivisie zijn er negen wedstrijden. Het is speelronde 2 van de 34. Enkele van de mooiste wedstrijden in speelronde 2 van het Eredivisie-seizoen 23/24 zijn een aantal mooie wedstrijden. Onder andere de Rotterdamse derby Sparta – Feyenoord en FC Utrecht-Heerenveen staan op het programma. Ook het duel tussen Vitesse en PSV kan wel eens een mooie wedstrijd worden in speelronde 2.

  Over Go Ahead Eagles

   • Go Ahead Eagles
   • Bijnaam: “Eagles”
   • Plaats: Deventer
   • Clubkleuren: Rood en geel
   • Stand op de ranglijst: 18e
   • Trainer : René Hake
   • Topscorer: Nog geen goals (0 doelpunt(en)).
  De Go Ahead Eagles uit Deventer spelen alweer voor het derde seizoen op rij in de Eredivisie. De club uit Deventer wil natuurlijk in de Eredivisie blijven en zal ook dit seizoen alles op alles zetten om dit te bereiken. De club uit Deventer wordt in eigen huis vaak gesteund door een uitverkochte tribune. De fans van de Eagles zijn gepassioneerd en steunen hun club door dik en dun. Daardoor weet het elftal vaak boven zichzelf uit te stijgen.

  Over FC Volendam

   • FC Volendam
   • Bijnaam: “Palingboeren”
   • Plaats: Volendam
   • Clubkleuren: Oranje
   • Stand op de ranglijst: 13e
   • Trainer: Matthias Kohler
   • Topscorer Robert Muhren( 1 doelpunt(en)).
  FC Volendam wordt ook wel “Het nieuwe Oranje” genoemd. Dit komt door de vele bekende spelers die ooit voor FC Volendam hebben gespeeld. Spelers als Wim Jonk, Arnold en Gerrie Mühren en Keje Molenaar speelden voor FC Volendam. Toch is er dit seizoen iets vreemds aan de hand bij FC Volendam. Er is namelijk een Duitse trainer aangesteld. Toch is dit niet voor het eerst. Eerder was Fritz Korbach al twee keer trainer van FC Volendam. FC Volendam wil zich dit jaar handhaven in de Eredivisie.

  Go Ahead Eagles – FC Volendam bij ESPN 1

  Go Ahead Eagles-FC Volendam is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van ESPN. Dit betekent dat je de wedstrijden op ESPN 1 gratis kunt kijken. Het gratis kanaal van ESPN is te ontvangen bij alle providers. De zender waarop ESPN 1 te zien is verschilt per provider. In dit artikel vind je een overzicht van de ESPN 1 kanalen bij alle providers. Je kijkt op ESPN 1 niet alleen naar het live-verslag van de wedstrijd, maar ook naar alle randzaken rondom het duel. Zo is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien, een samenvatting en natuurlijk niet te vergeten de haarscherpe analyses. Je kijkt Go Ahead Eagles-FC Volendam op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN14 en 221>>>
  Ziggo18 en 421>>>
  Odido (T-Mobile)150>>>
  Canal Digitaal401>>>
  Online.nl21>>>
  Youfone401>>>

  Livestream Go Ahead Eagles – FC Volendam (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Volendam via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Volendam kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Go Ahead Eagles – FC Volendam op zaterdag 19 augustus 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Samenvatting Go Ahead Eagles – FC Volendam

  De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles – FC Volendam op tv wordt gespeeld op zaterdag 19 augustus 2023. De aftrap is om 21:00 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: de Adelaarshorst. Er is plek voor 9,909 toeschouwers. Om 20:40 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 23:05 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Go Ahead Eagles – FC Volendam is de een wedstrijd in speelronde 2 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt Go Ahead Eagles – FC Volendam uitgezonden?

  Je kijkt Go Ahead Eagles – FC Volendam op ESPN 1.

  Wanneer is Go Ahead Eagles – FC Volendam?

  Go Ahead Eagles – FC Volendam wordt gespeeld op zaterdag 19 augustus 2023.

  Hoe laat begint Go Ahead Eagles – FC Volendam?

  Go Ahead Eagles – FC Volendam begint om 21:00 uur. Om 20:40 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je Go Ahead Eagles – FC Volendam live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles – FC Volendam wordt live uitgezonden op ESPN 1.

  Kun je Go Ahead Eagles – FC Volendam online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van Go Ahead Eagles – FC Volendam beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *