Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Getafe – Valencia op tv | Primera Division

Getafe – Valencia op tv | Primera Division

  Getafe – Valencia op tv kijken? Op maandag 20 februari 2023 om 21:00 uur spelen Getafe en Valencia tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Getafe: Coliseum Alfonso Pérez. Wil je de wedstrijd Getafe – Valencia live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 17,000 toeschouwers in het Coliseum Alfonso Pérez nemen Getafe (Getafe) en Valencia (Valenca) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: Getafe – Valencia op tv.
  • Wanneer: maandag 20 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Coliseum Alfonso Pérez, het stadion van Getafe.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Getafe - Valencia op tv

  Getafe – Valencia op tv

  Wil je Getafe – Valencia op tv kijken? De wedstrijd tussen Getafe uit Getafe en Valencia uit Valenca wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Getafe – Valencia op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Getafe – Valencia LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Getafe-Valencia op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen Getafe en Valencia:
  • Getafe staat op dit moment op plaats 19e in de Primera Division.
  • Valencia staat op dit moment op plaats 18e in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Getafe: “Coliseum Alfonso Pérez” (17,000 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Getafe – Valencia is misschien wel de belangrijkste wedstrijd in de Spaanse competitie van dit weekend. Hoewel je het niet verwacht hebben beide clubs namelijk grote zorgen. Ze staan op dit moment namelijk 18e (Valencia) en 19e (Getafe) op de ranglijst. Het verschil tussen beide clubs is bovendien maar één punt. Dit maakt Getafe-Valencia extra belangrijk.

  Getafe – Valencia op Ziggo Sport

  De Primera Division wedstrijd tussen Getafe en Valencia is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Getafe-Valencia bij Ziggo Sport:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Getafe -Valencia LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De Spaanse voetbalcompetitie kijk je live op Ziggo Sport. Al jaren zendt Ziggo Sport de Primera Division uit. Natuurlijk soms met het bekende commentaar van Sierd de Vos. Op één van de zes kanalen van Ziggo Sport kun je live kijken naar La Liga, zoals de Spaanse competitie ook wel wordt genoemd. Met grote clubs als Real Madrid en FC Barcelona wil je natuurlijk geen moment missen van de Primera Division.

  Primera Division op tv

  De match tussen Getafe en Valencia is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). In de Spaanse competitie zijn de wedstrijden altijd spannend. Omdat er veel goede clubs zijn, is het niveau van de wedstrijden vaak heel hoog. Daarnaast worden de wedstrijden regelmatig in de avonduren gespeeld. Hierdoor kun je de competitie natuurlijk goed op de voet volgen. De Spaanse competitie is vaak de broedplaats voor de grootste talenten. Ook dit zorgt ervoor dat de wedstrijden heel aantrekkelijk zijn om op tv te kijken.

  Getafe – Valencia bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Getafe-Valencia op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Getafe – Valencia kijk je op Ziggo Sport.

  Getafe – Valencia bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Getafe en Valencia uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Getafe – Valencia kijken

  Wil je gratis naar Getafe tegen Valencia kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Getafe-Valencia gratis te bekijken.

  Livestream Getafe – Valencia (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Getafe en Valencia via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Getafe – Valencia kijken

  De samenvatting van Getafe – Valencia kijken? Wil je de wedstrijd tussen Getafe en Valencia nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Getafe-Valencia:
  Wanneer is Getafe – Valencia op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen Getafe en Valencia wordt gespeeld op maandag 20 februari 2023.

  Hoe laat is Getafe – Valencia op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Getafe en Valencia is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Getafe – Valencia live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Getafe (Getafe) en Valencia (Valenca) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Getafe – Valencia uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Getafe en Valencia wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Getafe – Valencia kijken?

  Je kijkt Getafe – Valencia op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Getafe en Valencia op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Getafe – Valencia kunt kijken.

  Kan ik Getafe – Valencia ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Getafe -Valencia zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *