Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Getafe – FC Barcelona op TV (zondag 15 mei 2022)

Getafe – FC Barcelona op TV (zondag 15 mei 2022)

  Getafe – FC Barcelona op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Getafe en FC Barcelona live op TV kijken? De wedstrijd uit de Primera Division wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. De Primera Division wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez, het stadion van Getafe. De wedstrijd begint om 19:30 uur.  

  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division (Spanje)
  • Wie: Getafe – FC Barcelona
  • Wanneer: zondag 15 mei 2022
  • Tijd: 19:30 uur.
  • Waar: Coliseum Alfonso Pérez (Stadion van Getafe)
  • Op TV: Ziggo Sport Voetbal
  Getafe - FC Barcelona op TV

  Getafe – FC Barcelona op TV

  De wedstrijd Getafe – FC Barcelona in de Primera Division wordt gespeeld op zondag 15 mei 2022. De wedstrijd begint om 19:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

  • Getafe – FC Barcelona op TV
  • 19:25: Voorbeschouwing
  • 19:30 uur : Getafe – FC Barcelona LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Getafe – FC Barcelona

  Alles over Getafe – FC Barcelona:

  • Getafe staat op dit moment vijftiende in de Primera Division.
  • FC Barcelona staat op dit moment tweede in de Primera Division.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Getafe, Coliseum Alfonso Pérez.
  • Competitie: Primera Division, Spanje.

  Barcelona en Getafe nemen het tegen elkaar op in de Spaanse La Liga. De belangen bij de wedstrijd zijn niet zo groot meer. Getafe is de degradatiezone ontlopen en Barcelona gaat zo goed als zeker op de tweede plaats eindigen achter kampioen Real Madrid. Een wedstrijd van FC Barcelona op tv kijken is natuurlijk altijd de moeite waard. Bovendien kunnen we dan weer eens zien hoe de spelers van het Nederlands Elftal het er vanaf brengen met het oog op het WK 2022 in Qatar.

  Getafe – FC Barcelona bij Ziggo Sport Voetbal

  Getafe – FC Barcelona kijk je bij Ziggo Sport Voetbal. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Primera Division op TV

  De Spaanse Primera Division, of La Liga, is natuurlijk één van de mooiste competities ter wereld. Al is het alleen maar vanwege Barcelona en Real Madrid. Maar er zijn nog veel mooie clubs in de Spaanse competitie! Wat dacht je van Valencia, Atletico Madrid of Sevilla. Daarom is de Spaanse Primera Division ook een hele mooie competitie om op tv te kijken. Veel wedstrijden worden live uitgezonden. Bovendien worden de meeste wedstrijden ook nog eens ’s avonds gespeeld. Na een dagje werk kun je dus heerlijk voor de buis gaan zitten voor een wedstrijd in de Spaanse Liga.

  Getafe – FC Barcelona GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Getafe – FC Barcelona kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht:

  Providers

  Voetbal pakketten

  Samenvatting Getafe – FC Barcelona

  Samenvatting Getafe-FC Barcelona kijken? Wil je de wedstrijd Getafe – FC Barcelona van zondag 15 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Primera Division zijn te zien bij Ziggo Sport Voetbal. In de samenvatting van Getafe tegen FC Barcelona zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  We hebben vandaag weer een boordevol voetbalprogramma voor je in de aanbieding. Allereerst is het natuurlijk de laatste speeldag van de Eredivisie. Je wilt de ontknoping van de belangrijkste Nederlandse voetbalcompetitie natuurlijk niet missen. Bovendien kunnen er in het buitenland een aantal clubs kampioen worden. In Italië en Engeland kan het kampioenschap beslist worden. Als kers op de taart wordt ook nog de FA-cup finale voor vrouwen gespeeld. Een mooie dag voor de voetballiefhebber dus. Bekijk het volledige programma voetbalwedstrijden vandaag.

  Overzicht voetbal vandaag op tv:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *