Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Getafe CF – Real Betis

Getafe CF – Real Betis

  Getafe CF – Real Betis op tv kijken? Op zaterdag 28 januari 2023 om 21:00 uur spelen Getafe CF en Real Betis tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Getafe CF: Coliseum Alfonso Pérez. Wil je de wedstrijd Getafe CF – Real Betis live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu. Voor het oog van 17,000 toeschouwers in het Coliseum Alfonso Pérez nemen Getafe CF (Getafe) en Real Betis (Sevilla) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: Getafe CF – Real Betis op tv.
  • Wanneer: zaterdag 28 januari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Coliseum Alfonso Pérez, het stadion van Getafe CF.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Docu (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Getafe CF - Real Betis op tv

  Getafe CF – Real Betis op tv

  Wil je Getafe CF – Real Betis op tv kijken? De wedstrijd tussen Getafe CF uit Getafe en Real Betis uit Sevilla wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Getafe CF – Real Betis op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Getafe CF – Real Betis LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Getafe CF-Real Betis op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen Getafe CF en Real Betis:
  • Getafe CF staat op dit moment op plaats 16e in de Primera Division.
  • Real Betis staat op dit moment op plaats 6e in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Getafe CF: “Coliseum Alfonso Pérez” (17,000 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Getafe krijgt heeft week een lastige wedstrijd voor de boeg. De ploeg krijgt Real Betis op bezoek dat een prima seizoen draait. Betis staat zesde in de Primera Division en heeft bovendien nog uitzicht op een hogere eindklassering. Bij Getafe zien we onder andere Enes Unal in actie. De speler komt uit de jeugd van Manchester City en speelde daarna onder andere bij FC Twente en NAC Breda. Bij Real Betis zien we Andres Guardado in actie komen. De oud PSV-er speelt tegenwoordig voor Real Betis. Het belooft dus een leuke wedstrijd te worden.

  Getafe CF – Real Betis op Ziggo Sport Docu

  De Primera Division wedstrijd tussen Getafe CF en Real Betis is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Getafe CF-Real Betis bij Ziggo Sport Docu:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Getafe CF -Real Betis LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Docu: Ziggo Sport heeft al jaren de tv-rechten voor de Spaanse competitie: de Primera Division. Met natuurlijk vaak het commentaar van Sierd de Vos, wat de wedstrijden nóg een beetje aantrekkelijker maakt om naar te kijken. De wedstrijden in de Spaanse Liga worden veelal live uitgezonden op Ziggo Sport. Daarnaast is er voorafgaand een voorbeschouwing. Na afloop van de Spaanse voetbalwedstrijden kijk je naar een nabeschouwing met daarin onder andere de analyses, samenvattingen, hoogtepunten en interviews. De Spaanse competitie kijk je dus bij Ziggo Sport.

  Primera Division op tv

  De match tussen Getafe CF en Real Betis is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). De Primera Division is de hoogste voetbalcompetitie in Spanje. De competitie staat ook wel bekend als de Spaanse La Liga. Het is natuurlijk de competitie van FC Barcelona en Real Madrid, maar La Liga heeft veel meer te bieden. Er spelen hele grote talenten en bekende sterspelers. Bovendien zijn er veel Nederlandse topspelers actief in de Spaanse competitie. Denk aan Frenkie de Jong, Memphis Depay en Justin Kluivert. Een goede reden dus om het Spaanse voetbal live op tv te volgen.

  Getafe CF – Real Betis bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Getafe CF-Real Betis op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Getafe CF – Real Betis kijk je op Ziggo Sport Docu.

  Getafe CF – Real Betis bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Getafe CF en Real Betis uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Getafe CF – Real Betis kijken

  Wil je gratis naar Getafe CF tegen Real Betis kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Getafe CF-Real Betis gratis te bekijken.

  Livestream Getafe CF – Real Betis (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Getafe CF en Real Betis via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Getafe CF – Real Betis kijken

  De samenvatting van Getafe CF – Real Betis kijken? Wil je de wedstrijd tussen Getafe CF en Real Betis nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Getafe CF-Real Betis:
  Wanneer is Getafe CF – Real Betis op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen Getafe CF en Real Betis wordt gespeeld op zaterdag 28 januari 2023.

  Hoe laat is Getafe CF – Real Betis op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Getafe CF en Real Betis is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Getafe CF – Real Betis live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Getafe CF (Getafe) en Real Betis (Sevilla) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Getafe CF – Real Betis uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Getafe CF en Real Betis wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

  Op welke zender kan ik Getafe CF – Real Betis kijken?

  Je kijkt Getafe CF – Real Betis op Ziggo Sport Docu.

  Kan ik gratis naar Getafe CF en Real Betis op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Getafe CF – Real Betis kunt kijken.

  Kan ik Getafe CF – Real Betis ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Getafe CF -Real Betis zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *