Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Getafe CF – FC Barcelona op tv | Primera Division

Getafe CF – FC Barcelona op tv | Primera Division

  Getafe CF – FC Barcelona op tv kijken? Op zondag 16 april 2023 om 16:15 uur spelen Getafe CF en FC Barcelona tegen elkaar in de Primera Division. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Getafe CF: Coliseum Alfonso Pérez. Wil je de wedstrijd Getafe CF – FC Barcelona live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 17,000 toeschouwers in het Coliseum Alfonso Pérez nemen Getafe CF (Getafe) en FC Barcelona (Barcelona) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Primera Division.
  • Wie: Getafe CF – FC Barcelona op tv.
  • Wanneer: zondag 16 april 2023.
  • Tijd: 16:15 uur.
  • Waar: Coliseum Alfonso Pérez, het stadion van Getafe CF.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Getafe CF - FC Barcelona op tv

  Getafe CF – FC Barcelona op tv

  Wil je Getafe CF – FC Barcelona op tv kijken? De wedstrijd tussen Getafe CF uit Getafe en FC Barcelona uit Barcelona wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 16:15 uur. Om 16:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:16 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Getafe CF – FC Barcelona op TV
  • 16:00 uur, Voorbeschouwing
  • 16:15 uur : Getafe CF – FC Barcelona LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Getafe CF-FC Barcelona op tv

  Alles over de Primera Division wedstrijd tussen Getafe CF en FC Barcelona:
  • Getafe CF staat op dit moment op plaats 15e in de Primera Division.
  • FC Barcelona staat op dit moment op plaats 1e in de Primera Division.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Getafe CF: “Coliseum Alfonso Pérez” (17,000 toeschouwers).
  • Competitie: Primera Division, Spanje
  • De aftrap is om 16:15 uur.
  FC Barcelona gaat dit weekend op bezoek bij Getafe. Getafe-Barca op tv kan maar zo eens een hele leuke wedstrijd worden. FC Barcelona stevent namelijk af op het kampioenschap en zal dit zo snel mogelijk willen bereiken. Deze week kan het nog niet gebeuren maar in de komende weken zal Barcelona kampioen gaan worden. Ze kunnen in de uit-wedstrijd tegen Getafe in ieder geval een stap in de goede richting zetten. Hoewel Barca vorige week gelijkspeelde, zullen ze nu weer vol voor de overwinning spelen.

  Getafe CF – FC Barcelona op Ziggo Sport

  De Primera Division wedstrijd tussen Getafe CF en FC Barcelona is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 16:15 uur. Voor de Primera Division wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Getafe CF-FC Barcelona bij Ziggo Sport:
  • 16:00 uur, voorbeschouwing.
  • 16:15 uur, Getafe CF -FC Barcelona LIVE
  • 18:16 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft nog altijd de uitzendrechten op de Spaanse competitie. Ziggo Sport is al jaren in het bezit van de tv-rechten op La Liga en daardoor weten ze precies welke wedstrijden ze moeten uitzenden. Natuurlijk krijgt El Classico extra aandacht, maar ook buiten deze Spaanse topper om zijn er genoeg wedstrijden die de moeite waard zijn om te kijken. Op één van de vele kanalen van Ziggo Sport kun je de Primera Division wedstrijden live kijken.

  Primera Division op tv

  De match tussen Getafe CF en FC Barcelona is een wedstrijd in de Primera Division (De voetbalcompetitie in Spanje). De Primera Division is de hoogste voetbalcompetitie van Spanje. Natuurlijk kent iedereen Real Madrid en FC Barcelona, maar er zijn meer goede clubs in Spanje. Het is niet voor niets één van de best bekeken competities op tv. Het niveau in de Primera Division is heel hoog. Zo won Real Madrid bijvoorbeeld vorig seizoen nog de Champions League. Daarnaast zijn ze ook recordhouder van de meeste Champions League kampioenschappen. De wedstrijden in de Primera Division, of La Liga, zijn over het algemeen ’s avonds. Daardoor kun je lekker vanuit je luie stoel naar de duels in La Liga kijken.

  Getafe CF – FC Barcelona bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Getafe CF-FC Barcelona op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Getafe CF – FC Barcelona kijk je op Ziggo Sport.

  Getafe CF – FC Barcelona bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Getafe CF en FC Barcelona uit de Primera Division (Spanje) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Primera Division. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Spanje op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Getafe CF – FC Barcelona kijken

  Wil je gratis naar Getafe CF tegen FC Barcelona kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Getafe CF-FC Barcelona gratis te bekijken.

  Livestream Getafe CF – FC Barcelona (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Getafe CF en FC Barcelona via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Getafe CF – FC Barcelona kijken

  De samenvatting van Getafe CF – FC Barcelona kijken? Wil je de wedstrijd tussen Getafe CF en FC Barcelona nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Primera Division worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Getafe CF-FC Barcelona:
  Wanneer is Getafe CF – FC Barcelona op tv?

  De Primera Division wedstrijd tussen Getafe CF en FC Barcelona wordt gespeeld op zondag 16 april 2023.

  Hoe laat is Getafe CF – FC Barcelona op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Getafe CF en FC Barcelona is om 16:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Getafe CF – FC Barcelona live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Getafe CF (Getafe) en FC Barcelona (Barcelona) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Getafe CF – FC Barcelona uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Getafe CF en FC Barcelona wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Getafe CF – FC Barcelona kijken?

  Je kijkt Getafe CF – FC Barcelona op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Getafe CF en FC Barcelona op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Getafe CF – FC Barcelona kunt kijken.

  Kan ik Getafe CF – FC Barcelona ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Getafe CF -FC Barcelona zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *