Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Genk – Anderlecht op tv | Jupiler Pro League

Genk – Anderlecht op tv | Jupiler Pro League

  Genk – Anderlecht op tv kijken? Op zondag 16 april 2023 om 13:30 uur spelen Genk en Anderlecht tegen elkaar in de Jupiler Pro League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Genk: Cegeka Arena. Wil je de wedstrijd Genk – Anderlecht live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 24,956 toeschouwers in het Cegeka Arena nemen Genk (Genk) en Anderlecht (Brussel) het tegen elkaar op. De aftrap is om 13:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Jupiler Pro League.
  • Wie: Genk – Anderlecht op tv.
  • Wanneer: zondag 16 april 2023.
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: Cegeka Arena, het stadion van Genk.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Genk - Anderlecht op tv

  Genk – Anderlecht op tv

  Wil je Genk – Anderlecht op tv kijken? De wedstrijd tussen Genk uit Genk en Anderlecht uit Brussel wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Om 13:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 15:31 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Genk – Anderlecht op TV
  • 13:15 uur, Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : Genk – Anderlecht LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Genk-Anderlecht op tv

  Alles over de Jupiler Pro League wedstrijd tussen Genk en Anderlecht:
  • Genk staat op dit moment op plaats 1e in de Jupiler Pro League.
  • Anderlecht staat op dit moment op plaats 9e in de Jupiler Pro League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Genk: “Cegeka Arena” (24,956 toeschouwers).
  • Competitie: Jupiler Pro League, België
  • De aftrap is om 13:30 uur.
  Genk-Anderlecht is een wedstrijd tussen de huidige nummer één van België en de recordkampioen van België. Het zal dus geen gemakkelijke wedstrijd worden voor Genk. Anderlecht won afgelopen week in de Conference League nog met 2-0 van AZ en zal vertrouwen getankt hebben in aanloop naar het duel met de koploper. Bovendien is Genk de laatste weken enigszins uit vorm. Genk won van de laatste vijf wedstrijden slechts één keer. Daardoor is het verschil met nummer twee Union nu slechts 2 punten. Het belooft een spannende wedstrijd te worden in de Belgische competitie.

  Genk – Anderlecht op Ziggo Sport

  De Jupiler Pro League wedstrijd tussen Genk en Anderlecht is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 13:30 uur. Voor de Jupiler Pro League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Genk-Anderlecht bij Ziggo Sport:
  • 13:15 uur, voorbeschouwing.
  • 13:30 uur, Genk -Anderlecht LIVE
  • 15:31 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op de Belgische competitie. De Jupiler Pro League is te zien op één van de kanalen van Ziggo Sport. Ziggo Sport heeft in totaal zes verschillende kanalen. De topwedstrijden in de Belgische Pro League worden live uitgezonden op één van die zes kanalen bij Ziggo Sport. Met name voor de toppers in de Belgische competitie is veel aandacht.

  Jupiler Pro League op tv

  De match tussen Genk en Anderlecht is een wedstrijd in de Jupiler Pro League (De voetbalcompetitie in België). De Belgische competitie heet de Jupiler Pro League. Dit is de hoogste divisie in België. De divisie heet officieel Profvoetbal 1A. De competitie is gesponsord door Jupiler en heet daarom de Jupiler Pro League. In de Belgische competitie vind je veel topclubs. Anderlecht, Club Brugge, Standard Luik en meer. Bovendien spelen er veel Nederlanders in de Pro League. Dit maakt de competitie natuurlijk extra interessant om te volgen. De duels in de Jupiler Pro League zijn zeker de moeite waard om te kijken.

  Genk – Anderlecht bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Genk-Anderlecht op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Genk – Anderlecht kijk je op Ziggo Sport.

  Genk – Anderlecht bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Genk en Anderlecht uit de Jupiler Pro League (België) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Jupiler Pro League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit België op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Genk – Anderlecht kijken

  Wil je gratis naar Genk tegen Anderlecht kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Genk-Anderlecht gratis te bekijken.

  Livestream Genk – Anderlecht (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Genk en Anderlecht via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Genk – Anderlecht kijken

  De samenvatting van Genk – Anderlecht kijken? Wil je de wedstrijd tussen Genk en Anderlecht nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Jupiler Pro League worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Genk-Anderlecht:
  Wanneer is Genk – Anderlecht op tv?

  De Jupiler Pro League wedstrijd tussen Genk en Anderlecht wordt gespeeld op zondag 16 april 2023.

  Hoe laat is Genk – Anderlecht op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Genk en Anderlecht is om 13:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Genk – Anderlecht live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Genk (Genk) en Anderlecht (Brussel) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Genk – Anderlecht uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Genk en Anderlecht wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Genk – Anderlecht kijken?

  Je kijkt Genk – Anderlecht op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Genk en Anderlecht op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Genk – Anderlecht kunt kijken.

  Kan ik Genk – Anderlecht ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Genk -Anderlecht zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *