Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Galatasaray S.K. – Kayserispor op tv | Süper Lig

Galatasaray S.K. – Kayserispor op tv | Süper Lig

  Galatasaray S.K. – Kayserispor op tv kijken? Op vrijdag 14 april 2023 om 19:30 uur spelen Galatasaray S.K. en Kayserispor tegen elkaar in de Süper Lig. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Galatasaray S.K.: Türk Telekom Arena. Wil je de wedstrijd Galatasaray S.K. – Kayserispor live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 52,600 toeschouwers in het Türk Telekom Arena nemen Galatasaray S.K. (Istanboel) en Kayserispor (Kayseri) het tegen elkaar op. De aftrap is om 19:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Süper Lig.
  • Wie: Galatasaray S.K. – Kayserispor op tv.
  • Wanneer: vrijdag 14 april 2023.
  • Tijd: 19:30 uur.
  • Waar: Türk Telekom Arena, het stadion van Galatasaray S.K..
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Galatasaray S.K. - Kayserispor op tv

  Galatasaray S.K. – Kayserispor op tv

  Wil je Galatasaray S.K. – Kayserispor op tv kijken? De wedstrijd tussen Galatasaray S.K. uit Istanboel en Kayserispor uit Kayseri wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 19:30 uur. Om 19:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:32 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Galatasaray S.K. – Kayserispor op TV
  • 19:10 uur, Voorbeschouwing
  • 19:30 uur : Galatasaray S.K. – Kayserispor LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Galatasaray S.K.-Kayserispor op tv

  Alles over de Süper Lig wedstrijd tussen Galatasaray S.K. en Kayserispor:
  • Galatasaray S.K. staat op dit moment op plaats 1e in de Süper Lig.
  • Kayserispor staat op dit moment op plaats 7e in de Süper Lig.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Galatasaray S.K.: “Türk Telekom Arena” (52,600 toeschouwers).
  • Competitie: Süper Lig, Turkije
  • De aftrap is om 19:30 uur.
  Galatasaray neemt het in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd belooft een spannend duel te worden. Kayserispor heeft al drie wedstrijden op rij gewonnen en is dus in vorm. Galatasaray daarentegen is de koploper in de Turkse competitie en stevent af op het kampioenschap. De voorsprong op nummer de nummer twee, Fenerbahce, is inmiddels zes punten. Een extra reden om naar Galatasaray- Kayserispor op tv te kijken zijn de spelers. Bij Galatasaray spelen namelijk heel wat bekende spelers. Onder andere Dries Mertens, Juan Mata, Maura Icardi en Gomis spelen tegenwoordig bij de club.

  Galatasaray S.K. – Kayserispor op Ziggo Sport

  De Süper Lig wedstrijd tussen Galatasaray S.K. en Kayserispor is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 19:30 uur. Voor de Süper Lig wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Galatasaray S.K.-Kayserispor bij Ziggo Sport:
  • 19:10 uur, voorbeschouwing.
  • 19:30 uur, Galatasaray S.K. -Kayserispor LIVE
  • 21:32 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De wedstrijden in de Turkse competitie worden live uitgezonden op Ziggo Sport. Ziggo Sport heeft zes verschillende kanalen waardoor er meerdere voetbalwedstrijden tegelijkertijd kunnen worden uitgezonden. Ziggo klanten kijken bovendien gratis naar de zender Ziggo Sport Select. Heb je een abonnement bij een andere provider, dan heb je Ziggo Sport Totaal nodig om naar de wedstrijden te kunnen kijken. Naast de live-wedstrijden zie je op Ziggo Sport ook analyses, samenvattingen, voetbalpraatprogramma’s en het laatste voetbalnieuws. Redenen genoeg dus om Ziggo Sport te kijken.

  Süper Lig op tv

  De match tussen Galatasaray S.K. en Kayserispor is een wedstrijd in de Süper Lig (De voetbalcompetitie in Turkije). De hoogste voetbalcompetitie van Turkije is de Süper Lig. In de Super Lig spelen veel clubs met een grote naamsbekendheid. Fenerbahce, Besiktas en Galatasaray zijn natuurlijk drie van de bekendste clubs. Toch zijn er nog veel meer clubs in de Turkse competitie met een grote staat van dienst. Steeds meer grote spelers komen in hun (nadagen) van hun carrière naar de Turkse competitie om daar nog één keer boven zichzelf uit te stijgen. Dit maakt de Super Lig extra de moeite waard om naar te kijken.

  Galatasaray S.K. – Kayserispor bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Galatasaray S.K.-Kayserispor op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Galatasaray S.K. – Kayserispor kijk je op Ziggo Sport.

  Galatasaray S.K. – Kayserispor bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Galatasaray S.K. en Kayserispor uit de Süper Lig (Turkije) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Süper Lig. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Turkije op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Galatasaray S.K. – Kayserispor kijken

  Wil je gratis naar Galatasaray S.K. tegen Kayserispor kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Galatasaray S.K.-Kayserispor gratis te bekijken.

  Livestream Galatasaray S.K. – Kayserispor (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Galatasaray S.K. en Kayserispor via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Galatasaray S.K. – Kayserispor kijken

  De samenvatting van Galatasaray S.K. – Kayserispor kijken? Wil je de wedstrijd tussen Galatasaray S.K. en Kayserispor nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Süper Lig worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Galatasaray S.K.-Kayserispor:
  Wanneer is Galatasaray S.K. – Kayserispor op tv?

  De Süper Lig wedstrijd tussen Galatasaray S.K. en Kayserispor wordt gespeeld op vrijdag 14 april 2023.

  Hoe laat is Galatasaray S.K. – Kayserispor op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Galatasaray S.K. en Kayserispor is om 19:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Galatasaray S.K. – Kayserispor live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Galatasaray S.K. (Istanboel) en Kayserispor (Kayseri) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Galatasaray S.K. – Kayserispor uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Galatasaray S.K. en Kayserispor wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Galatasaray S.K. – Kayserispor kijken?

  Je kijkt Galatasaray S.K. – Kayserispor op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Galatasaray S.K. en Kayserispor op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Galatasaray S.K. – Kayserispor kunt kijken.

  Kan ik Galatasaray S.K. – Kayserispor ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Galatasaray S.K. -Kayserispor zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *