Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Galatasaray – Alanyaspor op tv | zondag 23 oktober 2022

Galatasaray – Alanyaspor op tv | zondag 23 oktober 2022

  Galatasaray – Alanyaspor op tv kijken? Op zondag 23 oktober 2022 om 19:00 uur spelen Galatasaray en Alanyaspor tegen elkaar in de Süper Lig. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Galatasaray: Türk Telekom Arena. Wil je de wedstrijd Galatasaray – Alanyaspor live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu. Voor het oog van 52,280 toeschouwers in het Türk Telekom Arena nemen Galatasaray (Istanboel) en Alanyaspor (Alanya) het tegen elkaar op. De aftrap is om 19:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Süper Lig.
  • Wie: Galatasaray – Alanyaspor op tv.
  • Wanneer: zondag 23 oktober 2022.
  • Tijd: 19:00 uur.
  • Waar: Türk Telekom Arena, het stadion van Galatasaray.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Docu (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Galatasaray - Alanyaspor op tv

  Galatasaray – Alanyaspor op tv

  Wil je Galatasaray – Alanyaspor op tv kijken? De wedstrijd tussen Galatasaray uit Istanboel en Alanyaspor uit Alanya wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 19:00 uur. Om 18:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:40 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Galatasaray – Alanyaspor op TV
  • 18:45 uur, Voorbeschouwing
  • 19:00 uur : Galatasaray – Alanyaspor LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Galatasaray-Alanyaspor op tv

  Alles over de Süper Lig wedstrijd tussen Galatasaray en Alanyaspor:
  • Galatasaray staat op dit moment op plaats zevende in de Süper Lig.
  • Alanyaspor staat op dit moment op plaats elfde in de Süper Lig.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Galatasaray: “Türk Telekom Arena” (52,280 toeschouwers).
  • Competitie: Süper Lig, Turkije
  • De aftrap is om 19:00 uur.
  De wedstrijd tussen Galatasaray en Alanyaspor is één van de topwedstrijden in de Turkse competitie. Het is op dit moment de wedstrijd tussen de zevende en de elfde plek. Beide clubs zijn de competitie dus niet sterk begonnen en willen nu echt punten pakken. Het belooft een beladen duel te worden.

  Galatasaray – Alanyaspor op Ziggo Sport Docu

  De Süper Lig wedstrijd tussen Galatasaray en Alanyaspor is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 19:00 uur. Voor de Süper Lig wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Galatasaray-Alanyaspor bij Ziggo Sport Docu:
  • 18:45 uur, voorbeschouwing.
  • 19:00 uur, Galatasaray -Alanyaspor LIVE
  • 20:40 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Docu: Ziggo Sport heeft de uitzendrechten op de Turkse voetbalcompetitie. Alle belangrijke wedstrijden uit de Turkse competitie kun je dus live bij Ziggo Sport kijken. Bovendien is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien rondom de duels uit Turkije.

  Süper Lig op tv

  De match tussen Galatasaray en Alanyaspor is een wedstrijd in de Süper Lig (De voetbalcompetitie in Turkije). De Turkse voetbalcompetitie is een spannende competitie. Je vindt er veel ex-Eredivisiespelers. Bovendien spelen er een groot aantal talenten. De meeste wedstrijden in de Turkse voetbalcompetitie staan bekend om hun passie en strijd.

  Galatasaray – Alanyaspor bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Galatasaray-Alanyaspor op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Galatasaray – Alanyaspor kijk je op Ziggo Sport Docu.

  Galatasaray – Alanyaspor bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Galatasaray en Alanyaspor uit de Süper Lig (Turkije) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Süper Lig. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Turkije op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Galatasaray – Alanyaspor kijken

  Wil je gratis naar Galatasaray tegen Alanyaspor kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Galatasaray-Alanyaspor gratis te bekijken.

  Livestream Galatasaray – Alanyaspor (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Galatasaray en Alanyaspor via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Galatasaray – Alanyaspor kijken

  De samenvatting van Galatasaray – Alanyaspor kijken? Wil je de wedstrijd tussen Galatasaray en Alanyaspor nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Süper Lig worden uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Galatasaray-Alanyaspor:
  Wanneer is Galatasaray – Alanyaspor op tv?

  De Süper Lig wedstrijd tussen Galatasaray en Alanyaspor wordt gespeeld op zondag 23 oktober 2022.

  Hoe laat is Galatasaray – Alanyaspor op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Galatasaray en Alanyaspor is om 19:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Galatasaray – Alanyaspor live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Galatasaray (Istanboel) en Alanyaspor (Alanya) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Galatasaray – Alanyaspor uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Galatasaray en Alanyaspor wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

  Op welke zender kan ik Galatasaray – Alanyaspor kijken?

  Je kijkt Galatasaray – Alanyaspor op Ziggo Sport Docu.

  Kan ik gratis naar Galatasaray en Alanyaspor op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Galatasaray – Alanyaspor kunt kijken.

  Kan ik Galatasaray – Alanyaspor ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Galatasaray -Alanyaspor zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *