Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Fulham – Sunderland AFC

Fulham – Sunderland AFC

  Fulham – Sunderland AFC op tv kijken? Op zaterdag 28 januari 2023 om 16:00 uur spelen Fulham en Sunderland AFC tegen elkaar in de FA Cup. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fulham: Craven Cottage. Wil je de wedstrijd Fulham – Sunderland AFC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 25,700 toeschouwers in het Craven Cottage nemen Fulham (Londen) en Sunderland AFC (Sunderland) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de FA Cup.
  • Wie: Fulham – Sunderland AFC op tv.
  • Wanneer: zaterdag 28 januari 2023.
  • Tijd: 16:00 uur.
  • Waar: Craven Cottage, het stadion van Fulham.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Fulham - Sunderland AFC op tv

  Fulham – Sunderland AFC op tv

  Wil je Fulham – Sunderland AFC op tv kijken? De wedstrijd tussen Fulham uit Londen en Sunderland AFC uit Sunderland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Om 15:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Fulham – Sunderland AFC op TV
  • 15:45 uur, Voorbeschouwing
  • 16:00 uur : Fulham – Sunderland AFC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Fulham-Sunderland AFC op tv

  Alles over de FA Cup wedstrijd tussen Fulham en Sunderland AFC:

  • Fulham staat op dit moment op plaats 7e in de Premier League.
  • Sunderland AFC staat op dit moment op plaats 9e in de Championship.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Fulham: “Craven Cottage” (25,700 toeschouwers).
  • Competitie: FA Cup, Engeland
  • De aftrap is om 16:00 uur.

  Fulham tegen Sunderland voor de Engelse beker wordt een mooie wedstrijd. Fulham draait een uitstekend seizoen en staat op een prima zevende plek in de Premier League. Sunderland speelt in de op één na hoogste divisie van Engeland: De Championship. Daarin staan ze in de middenmoot. Voor Sunderland is de FA Cup dus een mooie gelegenheid om te stunten. In de vierde ronde van de FA Cup willen ze natuurlijk graag stunten daar Fulham uit te schakelen. Het belooft dan ook een mooie wedstrijd te worden met veel strijd en passie.

  Fulham – Sunderland AFC op Ziggo Sport Voetbal

  De FA Cup wedstrijd tussen Fulham en Sunderland AFC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Voor de FA Cup wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Fulham-Sunderland AFC bij Ziggo Sport Voetbal:

  • 15:45 uur, voorbeschouwing.
  • 16:00 uur, Fulham -Sunderland AFC LIVE
  • 18:00 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal:

  Ziggo Sport heeft de tv rechten op de FA Cup. Je kijkt dus alle wedstrijden uit de FA Cup live op tv bij Ziggo Sport. De FA Cup is het bekertoernooi in Engeland. Het oudste bekertoernooi ter wereld wordt uitgebreid uitgezonden op Ziggo Sport. Met een uitgebreide voor- en nabeschouwing wordt je helemaal meegesleept in het Engelse bekertoernooi. Bovendien zit er een team van analisten voor je klaar om de wedstrijd tot in de puntjes te analyseren. Zo ben je altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen in de Engelse FA Cup bij Ziggo Sport.

  FA Cup op tv

  De match tussen Fulham en Sunderland AFC is een wedstrijd in de FA Cup (De voetbalcompetitie in Engeland). De FA Cup is hét bekertoernooi van Engeland. Het is het oudste voetbaltoernooi ter wereld. Daarom wordt het ook wel gezien als één van de meest prestigieuze bekertoernooien ter wereld. De naam FA cup komt voort uit de Football Association (FA). Dit is de nationale voetbalbond van Engeland net zoals de KNVB dat in Nederland is. De eerste FA cup werd al in 1871 gehouden. De finale wordt gespeeld in het Wembley Stadium in Londen. Eerdere winnaars van de FA cup zijn onder andere Liverpool, Arsenal, Manchester United, Manchester City, Chelsea en Leicester City. De recordkampioen is Arsenal terwijl Liverpool de regerend kampioen is. De winnaar van de FA cup plaatst zich automatisch voor UEFA Europa League.

  Fulham – Sunderland AFC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Fulham-Sunderland AFC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Fulham – Sunderland AFC kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Fulham – Sunderland AFC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fulham en Sunderland AFC uit de FA Cup (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de FA Cup. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Fulham – Sunderland AFC kijken

  Wil je gratis naar Fulham tegen Sunderland AFC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Fulham-Sunderland AFC gratis te bekijken.

  Livestream Fulham – Sunderland AFC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fulham en Sunderland AFC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Fulham – Sunderland AFC kijken

  De samenvatting van Fulham – Sunderland AFC kijken? Wil je de wedstrijd tussen Fulham en Sunderland AFC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de FA Cup worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Fulham-Sunderland AFC:

  Wanneer is Fulham – Sunderland AFC op tv?

  De FA Cup wedstrijd tussen Fulham en Sunderland AFC wordt gespeeld op zaterdag 28 januari 2023.

  Hoe laat is Fulham – Sunderland AFC op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Fulham en Sunderland AFC is om 16:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Fulham – Sunderland AFC live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Fulham (Londen) en Sunderland AFC (Sunderland) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Fulham – Sunderland AFC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Fulham en Sunderland AFC wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Fulham – Sunderland AFC kijken?

  Je kijkt Fulham – Sunderland AFC op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Fulham en Sunderland AFC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Fulham – Sunderland AFC kunt kijken.

  Kan ik Fulham – Sunderland AFC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Fulham -Sunderland AFC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *