Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen

Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen

  Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen op tv kijken? Op zaterdag 4 februari 2023 om 14:00 uur spelen Freiburg Vrouwen en Wolfsburg Vrouwen tegen elkaar in de Frauen-Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Freiburg Vrouwen: Europa-Park Stadion. Wil je de wedstrijd Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 34,700 toeschouwers in het Europa-Park Stadion nemen Freiburg Vrouwen (Freiburg im Breisgau) en Wolfsburg Vrouwen (Wolfsburg) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Frauen-Bundesliga.
  • Wie: Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 februari 2023.
  • Tijd: 14:00 uur.
  • Waar: Europa-Park Stadion, het stadion van Freiburg Vrouwen.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Freiburg Vrouwen - Wolfsburg Vrouwen op tv

  Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen op tv

  Wil je Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen op tv kijken? De wedstrijd tussen Freiburg Vrouwen uit Freiburg im Breisgau en Wolfsburg Vrouwen uit Wolfsburg wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 14:00 uur. Om 13:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen op TV
  • 13:45 uur, Voorbeschouwing
  • 14:00 uur : Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Freiburg Vrouwen-Wolfsburg Vrouwen op tv

  Alles over de Frauen-Bundesliga wedstrijd tussen Freiburg Vrouwen en Wolfsburg Vrouwen:
  • Freiburg Vrouwen staat op dit moment op plaats 4e in de Frauen-Bundesliga.
  • Wolfsburg Vrouwen staat op dit moment op plaats 1e in de Frauen-Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Freiburg Vrouwen: “Europa-Park Stadion” (34,700 toeschouwers).
  • Competitie: Frauen-Bundesliga, Duitsland
  • De aftrap is om 14:00 uur.
  De vrouwen van SC Freiburg staan op de vierde plek in de Bundesliga voor vrouwen en krijgen vandaag de koploper op bezoek. FvL Wolfsburg staat namelijk bovenaan in de Bundesliga voor vrouwen. Bij de wedstrijd gaan we veel van de Oranje Leeuwinnen in actie zien. Bij Wolfsburg spelen Dominique Janssen, Lynn Wilms en Jill Roord. De dames staan bovenaan in de Frauen Bundesliga en het belooft dus een leuke wedstrijd te worden op te tv.

  Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen op Viaplay

  De Frauen-Bundesliga wedstrijd tussen Freiburg Vrouwen en Wolfsburg Vrouwen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 14:00 uur. Voor de Frauen-Bundesliga wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Freiburg Vrouwen-Wolfsburg Vrouwen bij Viaplay:
  • 13:45 uur, voorbeschouwing.
  • 14:00 uur, Freiburg Vrouwen -Wolfsburg Vrouwen LIVE
  • 16:05 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay zendt de Duitse Bundesliga voor vrouwen live uit op tv. Je volgt alle wedstrijden uit de “Frauen-Bundesliga” live op één van de kanalen van Viaplay. De zender heeft sowieso veel aandacht voor het vrouwenvoetbal en dat kunnen wij alleen maar als iets positiefs zien. Het is leuk om ook het vrouwenvoetbal vaker op tv te kijken. Veel wedstrijden in het vrouwenvoetbal kijk je live op Viaplay.

  Frauen-Bundesliga op tv

  De match tussen Freiburg Vrouwen en Wolfsburg Vrouwen is een wedstrijd in de Frauen-Bundesliga (De voetbalcompetitie in Duitsland). De Bundesliga voor vrouwen heet in Duitsland de “Frauen-Bundesliga”. De competitie staat heel hoog aangeschreven en dat is terug te zien in het grote aantal goede speelsters in de Duitse Bundesliga voor vrouwen. De competitie is leuk om te volgen op tv en het is een goede zaak dat daar steeds meer aandacht voor komt.

  Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Freiburg Vrouwen-Wolfsburg Vrouwen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Freiburg Vrouwen en Wolfsburg Vrouwen uit de Frauen-Bundesliga (Duitsland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Frauen-Bundesliga. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Duitsland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen kijken

  Wil je gratis naar Freiburg Vrouwen tegen Wolfsburg Vrouwen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Freiburg Vrouwen-Wolfsburg Vrouwen gratis te bekijken.

  Livestream Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Freiburg Vrouwen en Wolfsburg Vrouwen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen kijken

  De samenvatting van Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Freiburg Vrouwen en Wolfsburg Vrouwen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Frauen-Bundesliga worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Freiburg Vrouwen-Wolfsburg Vrouwen:
  Wanneer is Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen op tv?

  De Frauen-Bundesliga wedstrijd tussen Freiburg Vrouwen en Wolfsburg Vrouwen wordt gespeeld op zaterdag 4 februari 2023.

  Hoe laat is Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Freiburg Vrouwen en Wolfsburg Vrouwen is om 14:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Freiburg Vrouwen (Freiburg im Breisgau) en Wolfsburg Vrouwen (Wolfsburg) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Freiburg Vrouwen en Wolfsburg Vrouwen wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen kijken?

  Je kijkt Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Freiburg Vrouwen en Wolfsburg Vrouwen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen kunt kijken.

  Kan ik Freiburg Vrouwen – Wolfsburg Vrouwen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Freiburg Vrouwen -Wolfsburg Vrouwen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *