Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Frankrijk – Italië op tv | EK 2022 Vrouwen | zondag 10 juli 2022

Frankrijk – Italië op tv | EK 2022 Vrouwen | zondag 10 juli 2022

  Frankrijk – Italië op tv kijken? Wil je de wedstrijd tussen Frankrijk (v) – Italië (v) live op tv kijken? De wedstrijd op het EK 2022 voor vrouwen wordt live uitgezonden op NPO 3. Op NPO 3 (Nederland 3) kijk je de wedstrijd in de groepsfase van het EK voor vrouwen 2022 (EURO 2021) live. Bovendien is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kun je kijken naar een uitgebreide analyse. De wedstrijd tussen de vrouwen van Frankrijk en Italië begint om 21:00 uur (Nederlandse tijd). De wedstrijd in de groepsfase van het EK 2022 wordt gespeeld in het New York Stadium in Rotherham. De scheidsrechter is Rebecca Welch (Engeland).
  • Wat: Poulefase EK 2022 (EURO 2021)
  • Wie: Frankrijk (v) – Italië (v)
  • Wanneer: zondag 10 juli 2022
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: New York Stadium in Rotherham (12,021 toeschouwers)
  • Uitgezonden op: NPO 3 (Nederland 3)
  Frankrijk - Italië op TV

  Frankrijk – Italië op TV

  De wedstrijd Frankrijk – Italië in de groepsfase van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op zondag 10 juli 2022. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Poulefase EK 2022 (EURO 2021)
  • Frankrijk – Italië op TV
  • 20:20 uur: Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Frankrijk – Italië LIVE
  • 22:55 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Frankrijk – Italië

  Alles over Frankrijk – Italië:
  • Frankrijk staat op dit moment 3e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • Italië staat op dit moment 14e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het New York Stadium in Rotherham. Er kunnen in totaal 12,021 toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het New York Stadium is één van de 9 stadions tijdens dit EK voor vrouwen.
  • De wedstrijd Frankrijk-Italië kijk je dit EK live op tv.
  • Onze voorspelling van Frankrijk – Italië: 4-0.
  Frankrijk tegen Italië wordt meteen een goede test. De vrouwen van Frankrijk zijn namelijk één van de grote favorieten voor de titel en zullen dit EK 2022 dus goed willen beginnen. Italië wil dit toernooi natuurlijk ook goed beginnen en zal er daarom alles aan doen om het de Fransen zo lastig mogelijk te maken. Bovendien is Frankrijk één van de mogelijke tegenstanders van de Oranje Leeuwinnen later dit toernooi. Het is dus een mooie wedstrijd om ook als neutrale toeschouwer te bekijken.

  Poule D EK 2022 | Poulefase EK 2022 (EURO 2021)

  De wedstrijd tussen Frankrijk en Italië is een EK-wedstrijd in Poule D. In Poule D zitten:
  1. Frankrijk
  2. Italië
  3. België
  4. Ijsland
  In iedere poule zitten vier landen. De nummer één en twee in iedere poule gaan door naar de kwartfinales van het EK 2022. De kwartfinales volgen direct op de groepsfase.  

  Frankrijk – Italië bij NPO 3 (Nederland 3)

  Frankrijk – Italië kijk je bij NPO 3 (Nederland 3). Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je weten wanneer de Oranje Leeuwinnen in actie komen tijdens dit EK? Bekijk dan het speelschema van de Oranje Leeuwinnen. Ook kun je de poule van de Oranje Leeuwinnen bekijken. Op zoek naar de poule en speelschema van België? Bekijk dan de poule en speelschema van de Red Flames.

  EK vrouwen op TV

  Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK vrouwenvoetbal 2022. Frankrijk en Italië zitten in Poule D tijdens het EK 2022. De overige twee landen zijn België en Ijsland. In iedere poule gaan de nummers één en twee door naar de knock-outfase van het EK. De andere twee teams liggen eruit en keren huiswaarts. Na de poulefase gaat het EK 2022 verder met de kwartfinale. Wil je geen wedstrijd missen dit EK? Bekijk dan onze pagina EK vrouwen 2022 op tv. Daar lees je onder meer hoe je de wedstrijd Frankrijk vrouwen – Italië vrouwen kunt kijken:
  • Op tv
  • Online
  • Livestream
  • Vanuit het buitenland
  • Op je mobiel of tablet
  • Met een app
  Bovendien vind je allerlei informatie over uitzendingen rondom het EK 2022 voor vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar NOS Sport Studio Engeland.

  Samenvatting Frankrijk – Italië | EK 2022 vrouwen in Engeland

  Wil je de wedstrijd tussen Frankrijk en Italië in Poule D van het EK 2022 in Engeland terugkijken? Bekijk dan snel hoe je elke samenvatting van het EK 2022 in Engeland kunt kijken. Vlak na afloop van de wedstrijd komt de samenvatting van Frankrijk – Italië online te staan. Dit zal ongeveer rond 22:55 uur zijn op zondag 10 juli 2022.

  Frankrijk-Italië | Poulefase EK 2022 (EURO 2021)

  De wedstrijd tussen Frankrijk en Italië wordt uitgezonden op NPO 3. Bij de meeste providers vind je die zender gewoon op de zender Nederland 3. Omdat de wedstrijd in de groepsfase van het EK 2022 gewoon op het open net te zien is, kijk je de wedstrijd dus helemaal gratis. Meer over de wedstrijd:

  Over Frankrijk op het EK 2022:

  De Fransen kwalificeerden zich op indrukwekkende wijze voor dit EK 2022. Niet alleen door de goede uitslagen, maar vooral doordat ze geen enkel doelpunt tegen kregen tijdens de kwalificatie. De verdediging van de Fransen staat dus als een huis. De vrouwen van Frankrijk wonnen bovendien het Tournoi de France. Daarin versloegen ze onder andere de Oranje Leeuwinnen. De Fransen staan niet voor niets op de 3e plek van de FIFA world ranking. Ze zijn dan ook één van de topfavorieten om de Europese titel te winnen.

  Over Italië op het EK 2022:

  De Italiaanse vrouwen bereikten in 2019 de kwartfinale van het WK. Een knappe prestatie voor het team. Dit team is voor het grootste deel nog bij elkaar en bovendien zijn er een aantal grote talenten toegevoegd. Dit kan zorgen voor een goede combinatie om te kunnen stunten op dit EK. Daarvoor staan de Italianen meteen voor een grote test tegen Frankrijk. Een speelster om goed in de gaten te houden is Cristiana Girelli. Ze scoorde in de kwalificatie al negen keer.

  EK vrouwen op TV kijken

  Wil je weten welke wedstrijden er vandaag gespeeld worden op het EK voor vrouwen? Bekijk dan het volledige speelschema EK vrouwen 2022. Ook kun je onze pagina voetbal vandaag bekijken. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er vandaag op welke zender uitgezonden worden. Daarnaast vertellen we je alles over waar je het EK vrouwenvoetbal op tv kunt kijken.

  EK vrouwenvoetbal in Engeland

  Het EK vrouwenvoetbal van 2022 duurt van 6 juli 2022 t/m 31 juli 2022. Op 31 juli wordt de finale van het EK 2022 gespeeld. Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK 2022. De wedstrijd van tussen Frankrijk en  Italië is een wedstrijd in Poule D. In totaal zijn er vier poules: De meeste tickets voor het EK in Engeland zijn al verkocht, maar er zijn nog wat kaarten beschikbaar. Wil je het EK 2022 in Engeland bezoeken? Bekijk dan alle tickets voor het EK 2022 (EURO 2021).

  Al het voetbal op tv

  Wil je daarnaast weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *