Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Frankrijk – Ierland op tv | donderdag 7 september 2023

Frankrijk – Ierland op tv | donderdag 7 september 2023

Frankrijk – Ierland op tv kijken? Wil je de EK Kwalificatie wedstrijd tussen Frankrijk – Ierland live op tv kijken? De wedstrijd in de EK-kwalificatie wordt live uitgezonden op televisie. De interland wedstrijd in de EK Kwalificatie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport.

Op Ziggo Sport kijk je de wedstrijd in B van poule B van de EK Kwalifactie voor het EK van 2024 live. Daarnaast kijk je naar een voorbeschouwing van het duel op Ziggo Sport. Ook kun je na afloop van de kwalificatiewedstrijd kijken naar een uitgebreide nabeschouwing en een analyse van de wedstrijd.

De wedstrijd tussen Frankrijk en Ierland begint om 20:45 uur. De wedstrijd in de Kwalificatie voor het EK 2024 wordt gespeeld in het stadion: Parc des Princes in Parijs. Normaal wordt dit stadion gebruikt door Paris Saint-Germain.

Frankrijk - Ierland op tv EK Kwalificatie 2024

Frankrijk – Ierland op TV

De wedstrijd Frankrijk – Ierland in de EK kwalificatiestrijd in groep B wordt gespeeld op donderdag 7 september 2023. De wedstrijd begint om 20:45 uur. Vanaf 20:15 kun je kijken naar een voorbeschouwing van de wedstrijd. Om ongeveer 22:50 is de wedstrijd afgelopen. Dan volgt er een nabeschouwing en wordt de wedstrijd geanalyseerd.

 • Soort wedstrijd: Interland
 • Toernooi: EK Kwalifcatie (EURO 2024).
 • Frankrijk – Ierland op TV
 • 20:15 uur: Voorbeschouwing
 • 20:45 uur : Frankrijk – Ierland LIVE
 • 22:50 uur: Nabeschouwing en analyse

Over Frankrijk – Ierland

Alles over Frankrijk – Ierland:

 • Frankrijk staat op dit moment in de EK Kwalificatiegroep B.
 • Ierland staat op dit moment in de EK Kwalificatiegroep B.
 • De wedstrijd wordt gespeeld in het Parc des Princes in Parijs. Er kunnen in totaal toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het stadion is naast de interlands van Frankrijk ook het stadion van Paris Saint-Germain.
 • Onze voorspelling van Frankrijk – Ierland: 5-0.

EK Kwalificatie 2024 Duitsland

De wedstrijd tussen Frankrijk en Ierland is een wedstrijd in de kwalificatie voor het EK 2024 in Duitsland. Tijdens de kwalificatie voor EURO 2024 in Duitsland kunnen landen zich kwalificeren voor het eindtoernooi. De nummers 1 & 2 uit iedere poule kwalificeren zich automatisch voor het EK. Daarnaast worden er nog drie EK tickets vergeven via play-offs.

De match tussen Frankrijk en Ierland is een wedstrijd in groep B.

Poule B is de poule van het Nederlands Elftal. De poule bestaat uit vijf landen. Naast Oranje zitten ook Frankrijk, Griekenland, Ierland en Gibraltar in de poule van Nederland. De nummers één en twee uit iedere poule plaatsen zich voor het EK 2024 in Duitsland. Er zijn al een aantal wedstrijden gespeeld in poule B. De stand in poule B: 1. Frankrijk (12) – 2. Griekenland (6) – 3. Ierland (3) 4. Nederland (3) 5. Gibraltar (0).

Frankrijk:

 • Frankrijk staat op dit moment 1e in groep B.
 • Op de FIFA world ranking for men staat Frankrijk op de 2e plek.

Ierland:

 • Ierland staat op dit moment 3e in groep B.
 • Op de FIFA world ranking for men staat Ierland op de 53e plek.

Frankrijk – Ierland bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Select

Frankrijk – Ierland kijk je bij Ziggo Sport. Je kijkt de wedstrijd hier:

Frankrijk-Ierland livestream

Wil je de EK kwalificatiewedstrijd tussen Frankrijk en Ierland online kijken? Dan kun je de wedstrijd streamen. Je kunt ervoor kiezen om de EK kwalificatiewedstrijd tussen Frankrijk en Ierland te streamen bij onder andere Ziggo, KPN, T-Mobile, Canal Digitaal, Online.nl of Youfone. Bekijk de mogelijkheden voor het stream van de wedstrijd hieronder.

Overzicht livestreams Frankrijk-Ierland:

Overige EK Kwalificatiewedstrijden EURO 2024

Wil je weten welke voetbalwedstrijden er vandaag nog meer op tv zijn? Bekijk dan ons overzicht voetbal vandaag. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er op welke zender uitgezonden worden. Bovendien vind je daar allerlei informatie over welke zenders er zijn, welke providers voetbalwedstrijden uitzenden en welke voetbalpakketten er beschikbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *