Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Frankrijk – België op tv | EK 2022 Vrouwen | donderdag 14 juli 2022

Frankrijk – België op tv | EK 2022 Vrouwen | donderdag 14 juli 2022

  Frankrijk – België op tv kijken? Wil je de wedstrijd tussen Frankrijk (v) – België (v) live op tv kijken? De wedstrijd op het EK 2022 voor vrouwen wordt live uitgezonden op NPO 3. Op NPO 3 (Nederland 3) kijk je de wedstrijd in de groepsfase EK 2022 van het EK voor vrouwen 2022 (EURO 2021) live. Bovendien is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kun je kijken naar een uitgebreide analyse. De wedstrijd tussen de vrouwen van Frankrijk en België begint om 21:00 uur (Nederlandse tijd). De wedstrijd in de groepsfase EK 2022 van het EK 2022 wordt gespeeld in het New York Stadium in Rotherham. De scheidsrechter is Cheryl Foster (Wales).

  • Wat: Poulewedstrijd EK 2022 vrouwen (Poule D)
  • Wie: Frankrijk (v) – België (v)
  • Wanneer: donderdag 14 juli 2022
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: New York Stadium in Rotherham (12,021 toeschouwers)
  • Uitgezonden op: NPO 3 (Nederland 3)
  Frankrijk - België op TV

  Frankrijk – België op TV

  De wedstrijd Frankrijk – België in de groepsfase EK 2022 van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op donderdag 14 juli 2022. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

  • Poulewedstrijd EK 2022 vrouwen (Poule D)
  • Frankrijk – België op TV
  • 20:20 uur: Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Frankrijk – België LIVE
  • 22:55 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Frankrijk – België

  Alles over Frankrijk – België:

  • Frankrijk staat op dit moment 3e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • België staat op dit moment 19e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het New York Stadium in Rotherham. Er kunnen in totaal 12,021 toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het New York Stadium is één van de 9 stadions tijdens dit EK voor vrouwen.
  • De wedstrijd Frankrijk-België kijk je dit EK live op tv.
  • Onze voorspelling van Frankrijk – België: 2-1.

  Frankrijk-België is een zeer belangrijke match voor het Belgisch vrouwenelftal. De Red Flames staan nu op 1 punt in poule D terwijl Frankrijk bovenaan staat met 3 punten. Frankrijk zal willen winnen om zich zo te verzekeren van een plek in de kwartfinale. De “Red Flames” willen natuurlijk ook graag punten halen om zo een goede uitgangspositie te krijgen op de kwartfinale van het EK 2022 voor vrouwen. Al met al is Frankrijk-Red Flames (België) dus een interessante match.

  Poule D EK 2022 | EK 2022 vrouwen

  De wedstrijd tussen Frankrijk en België is een EK-wedstrijd in Poule D. In Poule D zitten:

  1. Frankrijk
  2. België
  3. Italië
  4. Ijsland

  In iedere poule zitten vier landen. De nummer één en twee in iedere poule gaan door naar de kwartfinales van het EK 2022. De kwartfinales volgen direct op de groepsfase.

   

  Frankrijk – België bij NPO 3 (Nederland 3)

  Frankrijk – België kijk je bij NPO 3 (Nederland 3). Je kijkt de wedstrijd hier:

  Wil je weten wanneer de Oranje Leeuwinnen in actie komen tijdens dit EK? Bekijk dan het speelschema van de Oranje Leeuwinnen. Ook kun je de poule van de Oranje Leeuwinnen bekijken. Op zoek naar de poule en speelschema van België? Bekijk dan de poule en speelschema van de Red Flames.

  EK vrouwen op TV

  Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK vrouwenvoetbal 2022. Frankrijk en België zitten in Poule D tijdens het EK 2022. De overige twee landen zijn Italië en Ijsland. In iedere poule gaan de nummers één en twee door naar de knock-outfase van het EK. De andere twee teams liggen eruit en keren huiswaarts. Na de poulefase gaat het EK 2022 verder met de kwartfinale. Wil je geen wedstrijd missen dit EK? Bekijk dan onze pagina EK vrouwen 2022 op tv. Daar lees je onder meer hoe je de wedstrijd Frankrijk vrouwen – België vrouwen kunt kijken:

  • Op tv
  • Online
  • Livestream
  • Vanuit het buitenland
  • Op je mobiel of tablet
  • Met een app

  Bovendien vind je allerlei informatie over uitzendingen rondom het EK 2022 voor vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar NOS Sport Studio Engeland.

  Samenvatting Frankrijk – België | EK 2022 vrouwen in Engeland

  Wil je de wedstrijd tussen Frankrijk en België in Poule D van het EK 2022 in Engeland terugkijken? Bekijk dan snel hoe je elke samenvatting van het EK 2022 in Engeland kunt kijken. Vlak na afloop van de wedstrijd komt de samenvatting van Frankrijk – België online te staan. Dit zal ongeveer rond 22:55 uur zijn op donderdag 14 juli 2022.

  Frankrijk-België |

  De wedstrijd tussen Frankrijk en België wordt uitgezonden op NPO 3. Bij de meeste providers vind je die zender gewoon op de zender Nederland 3. Omdat de wedstrijd in de groepsfase EK 2022 van het EK 2022 gewoon op het open net te zien is, kijk je de wedstrijd dus helemaal gratis. Meer over de wedstrijd:

  Over Frankrijk op het EK 2022:

  Het Franse vrouwenelftal won de eerste wedstrijd overtuigend van buurland Italië. Met 5-1 werden de Italiaanse vrouwen verslagen en daardoor heeft Frankrijk nu een prima uitgangspositie in de poule. Nu staan de “Red Flames” van België op het programma. Als Frankrijk weet te winnen zijn ze zeker van een plek in de kwartfinale. Bovendien willen de Fransen nu een keer een gooi naar de EK-titel doen. Ze hebben er namelijk een handje van om in de kwartfinale van een groot toernooi te stranden.

  Over België op het EK 2022:

  De Red Flames, zoals het Belgisch vrouwenelftal wordt genoemd, speelden de eerste wedstrijd tegen Ijsland gelijk. Misschien niet helemaal het resultaat waarop ze gehoopt hadden, maar ook zeker geen slechte uitgangspositie. Nu staat titelkandidaat Frankrijk op het programma. Het belooft een zware wedstrijd te worden voor het Belgisch vrouwenelftal. De Belgische voetbalvrouwen willen graag punten pakken in deze wedstrijd. Ze hebben wel kunnen leren van de wedstrijd tussen Frankrijk en Spanje waarin de Spanjaarden hebben laten zien hoe het in ieder geval niet moet. Het belooft dus een een spannende match te worden tussen Frankrijk en de Red Flames.

  EK vrouwen op TV kijken

  Wil je weten welke wedstrijden er vandaag gespeeld worden op het EK voor vrouwen? Bekijk dan het volledige speelschema EK vrouwen 2022. Ook kun je onze pagina voetbal vandaag bekijken. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er vandaag op welke zender uitgezonden worden. Daarnaast vertellen we je alles over waar je het EK vrouwenvoetbal op tv kunt kijken.

  EK vrouwenvoetbal in Engeland

  Het EK vrouwenvoetbal van 2022 duurt van 6 juli 2022 t/m 31 juli 2022. Op 31 juli wordt de finale van het EK 2022 gespeeld. Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK 2022. De wedstrijd van tussen Frankrijk en  België is een wedstrijd in Poule D. In totaal zijn er vier poules:

  De meeste tickets voor het EK in Engeland zijn al verkocht, maar er zijn nog wat kaarten beschikbaar. Wil je het EK 2022 in Engeland bezoeken? Bekijk dan alle tickets voor het EK 2022 (EURO 2021).

  Al het voetbal op tv

  Wil je daarnaast weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht:

  Providers

  Voetbal pakketten

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *