Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – Vitesse op tv | Eredivisie

Fortuna Sittard – Vitesse op tv | Eredivisie

  Fortuna Sittard – Vitesse op tv kijken? Op zondag 7 mei 2023 om 16:45 uur spelen Fortuna Sittard en Vitesse tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard: Fortuna Sittard Stadion. Wil je de wedstrijd Fortuna Sittard – Vitesse live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 12,800 toeschouwers in het Fortuna Sittard Stadion nemen Fortuna Sittard (Sittard) en Vitesse (Arnhem) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Fortuna Sittard – Vitesse op tv.
  • Wanneer: zondag 7 mei 2023.
  • Tijd: 16:45 uur.
  • Waar: Fortuna Sittard Stadion, het stadion van Fortuna Sittard.
  • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Fortuna Sittard - Vitesse op tv

  Fortuna Sittard – Vitesse op tv

  Wil je Fortuna Sittard – Vitesse op tv kijken? De wedstrijd tussen Fortuna Sittard uit Sittard en Vitesse uit Arnhem wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 16:45 uur. Om 16:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Fortuna Sittard – Vitesse op TV
  • 16:30 uur, Voorbeschouwing
  • 16:45 uur : Fortuna Sittard – Vitesse LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Fortuna Sittard-Vitesse op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Vitesse:
  • Fortuna Sittard staat op dit moment op plaats 12e in de Eredivisie.
  • Vitesse staat op dit moment op plaats 13e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard: “Fortuna Sittard Stadion” (12,800 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 16:45 uur.

  Fortuna Sittard – Vitesse op ESPN 2

  De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Vitesse is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 16:45 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Fortuna Sittard-Vitesse bij ESPN 2:
  • 16:30 uur, voorbeschouwing.
  • 16:45 uur, Fortuna Sittard -Vitesse LIVE
  • 18:45 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 2: De Eredivisie kijk je live bij ESPN. ESPN heeft vier kanalen bestaande uit ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. De zender ESPN 1 is tegenwoordig gratis te zien voor iedereen op het open net. De andere drie kanalen zijn betaalde kanalen. Daarvoor heb je een abonnement nodig. Deze kun je afsluiten bij alle grote providers. Ook de ontknoping van de Eredivisie wordt uitgebreid uitgezonden op ESPN. Daarnaast kijk je rondom de live-wedstrijden naar analyses, voorbeschouwingen, hoogtepunten, samenvatting en natuurlijk het laatste nieuws vanuit de Eredivisie.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Fortuna Sittard en Vitesse is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie is aangekomen bij speelronde 31 van de 34. Dat betekent dus dat er nog maar vier wedstrijden zijn voor het einde van het seizoen. De komende vier wedstrijden gaan de beslissingen vallen. Feyenoord lijkt al zo goed als zeker kampioen te worden, maar daaronder ligt de strijd nog volledig open. PSV, Ajax en AZ strijden om de plekken twee t/m vier. FC Groningen en Cambuur Leeuwarden gaan degraderen, maar de strijd om plek 16 ligt nog open. De club die op de zestiende plaats eindigt moet nacompetitie spelen. Zowel Fortuna, Vitesse, Volendam, Emmen als Excelsior hebben nog kans om nacompetitie te moeten spelen. De komende speelrondes in de Eredivisie gaan dus extra spannend worden.

  Fortuna Sittard – Vitesse bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Fortuna Sittard-Vitesse op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Fortuna Sittard – Vitesse kijk je op ESPN 2.

  Fortuna Sittard – Vitesse bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fortuna Sittard en Vitesse uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Fortuna Sittard – Vitesse kijken

  Wil je gratis naar Fortuna Sittard tegen Vitesse kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Fortuna Sittard-Vitesse gratis te bekijken.

  Livestream Fortuna Sittard – Vitesse (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fortuna Sittard en Vitesse via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Fortuna Sittard – Vitesse kijken

  De samenvatting van Fortuna Sittard – Vitesse kijken? Wil je de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Vitesse nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Fortuna Sittard-Vitesse:
  Wanneer is Fortuna Sittard – Vitesse op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Vitesse wordt gespeeld op zondag 7 mei 2023.

  Hoe laat is Fortuna Sittard – Vitesse op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Vitesse is om 16:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Fortuna Sittard – Vitesse live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Fortuna Sittard (Sittard) en Vitesse (Arnhem) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Fortuna Sittard – Vitesse uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Vitesse wordt uitgezonden op ESPN 2.

  Op welke zender kan ik Fortuna Sittard – Vitesse kijken?

  Je kijkt Fortuna Sittard – Vitesse op ESPN 2.

  Kan ik gratis naar Fortuna Sittard en Vitesse op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Fortuna Sittard – Vitesse kunt kijken.

  Kan ik Fortuna Sittard – Vitesse ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Fortuna Sittard -Vitesse zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *