Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – Vitesse op tv | Livestream en online kijken

Fortuna Sittard – Vitesse op tv | Livestream en online kijken

Thuis – Uit op tv kijken? Op zaterdag 2 december 2023 wordt de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Vitesse in de Eredivisie gespeeld. Fortuna Sittard – Vitesse is live op tv te zien. Fortuna Sittard–Vitesse begint om 20:00 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Fortunezen en Vites. De wedstrijd wordt gespeeld in het Fortuna Sittard Stadion, het stadion van Fortuna Sittard.
Fortuna Sittard - Vitesse op tv

Thuis – Uit op tv

  • Wedstrijd op tv: Fortuna Sittard-Vitesse LIVE.
  • Locatie: het Fortuna Sittard Stadion (12,800 toeschouwers).
  • Speelronde: 14 van de 34.
  • Datum: zaterdag 2 december 2023.
  • Aftrap: 20:00 uur.
  • Uitslag laatste ontmoeting: 2-0 (7 mei 2023).
Fortuna – Vitesse is een hele interessante wedstrijd om live te kijken. Fortuna wil per sé winnen om aansluiting bij het linkerrijtje te houden. Als Fortuna Sittard van Vitesse verliest, kan de club zomaar weer eens richting de degradatiezone gaan. Vitesse daarentegen wil weer eens winnen. Bovendien is dit voor de nieuwe trainer Edward Sturing de eerste échte test om punten te pakken. Fortuna – Vitesse kan aan het einde van de competitie maar zo eens een hele belangrijke wedstrijd blijken. Fortuna Sittard speelt de laatste weken wisselvallig. Na een 4-1 overwinning tegen Heracles twee weken geleden, werd er vorige week met maar liefst 3-0 verloren van sc Heerenveen. Bovendien kreeg Fortuna Sittard twee penalty’s tegen. Nu ontvang Fortuna in het eigen Fortuna Sittard Stadion Vitesse. Ook tegen Vitesse wil Fortuna graag drie punten pakken. Bij de club uit Arnhem blijft het maar stroef gaan. De afgelopen drie wedstrijden gingen allemaal verloren. Bovendien kreeg Vitesse flink wat doelpunten om de oren. Maar liefst dertien goals in de laatste drie wedstrijden kreeg Vitesse doelman Eloy Room te verwerken. De gifbeker lijkt in Arnhem echt helemaal leeg te moeten. Kan Edward Sturing Vitesse nog op de rit krijgen?

Hoe laat is Fortuna Sittard – Vitesse op tv?

Hoe laat is de wedstrijd Fortuna Sittard – Vitesse vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Fortuna Sittard en Vitesse begint vandaag om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Fortuna Sittard – Vitesse. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 22:00 uur de nabeschouwing van Fortuna Sittard – Vitesse. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Fortuna Sittard – Vitesse te zien.

Waar wordt Fortuna Sittard – Vitesse uitgezonden?

De wedstrijd Fortuna Sittard – Vitesse wordt live uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van sportzender ESPN. Dit betekent dat je alle wedstrijden die op ESPN 1 worden uitgezonden gratis live kunt zien. Daarnaast kun je genieten van veel praatprogramma’s rondom voetbal. Ook worden er regelmatig prachtige documentaires uitgezonden op ESPN 1. Dit weekend zijn er een paar prachtige wedstrijden die je op het open kanaal van ESPN 1 kunt kijken. Zo kijk je dit weekend gratis naar Fortuna Sittard – Vitesse, FC Utrecht – AZ en naar de topper tussen Feyenoord en PSV. Een prachtig programma op ESPN 1.

TV-gids: programma Fortuna Sittard – Vitesse

De TV-gids voor Fortuna Sittard – Vitesse op zaterdag 2 december 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Fortuna Sittard – Vitesse op tv begint om 20:00 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Fortuna Sittard – Vitesse op tv:
Tijd Wat Zender
19:30 uur Voorbeschouwing ESPN 1
20:00 uur Fortuna Sittard – Vitesse LIVE ESPN 1
22:00uur Nabeschouwing ESPN 1
Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uur Samenvatting Fortuna Sittard – Vitesse en andere Eredivisiewedstrijden NPO 1
Programma Fortuna Sittard – Vitesse op tv

Op welke zender is Fortuna Sittard – Vitesse?

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Vitesse is te zien op ESPN 1. De voorbeschouwing op ESPN 1 begint om 19:30 uur. Vervolgens is om 20:00 uur de wedstrijd Fortuna Sittard – Vitesse LIVE te zien op ESPN 1. Vanuit het Fortuna Sittard Stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 1.

Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

Hieronder zie je per provider op welk kanaal Fortuna Sittard – Vitesse uitgezonden wordt:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Fortuna Sittard -Vitesse online kijken (Livestream)

Wil je de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Vitesse via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Vitesse kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Fortuna Sittard – Vitesse op zaterdag 2 december 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Fortuna Sittard VS Vitesse

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Vitesse is een duel in speelronde Fortuna Sittard van de Eredivisie. Fortuna Sittard staat op dit moment 12e in de Eredivisie. Vitesse staat op de 18e plek in de competitie. De clubtopscorers van Fortuna Sittard en Vitesse zijn Kaj Sierhuis met 2 goals (Fortuna Sittard) en Marco van Ginkel met 4 goals (Vitesse). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Fortuna Sittard en Vitesse:

Over Fortuna Sittard

  • Fortuna Sittard | Fortuna Sittard
  • Bijnaam: “De Fortunezen”
  • Plaats: Sittard
  • Clubkleuren: Geel en groen
  • Stand in de Eredivisie: 12e
  • Trainer: Danny Buijs
  • Topscorer: Kaj Sierhuis met 2 doelpunt(en)).

Over Vitesse

  • Vitesse | SBV Vitesse
  • Bijnaam: “Vites”
  • Plaats: Arnhem
  • Clubkleuren: Geel en zwart
  • Stand in de Eredivisie: 18e
  • Trainer: Edward Sturing
  • Topscorer: Marco van Ginkel met 4 doelpunt(en)).

FAQ | Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Fortuna Sittard – Vitesse uitgezonden?

Je kijkt Fortuna Sittard – Vitesse op ESPN 1.

Wanneer is Fortuna Sittard – Vitesse?

Fortuna Sittard – Vitesse wordt gespeeld op zaterdag 2 december 2023.

Hoe laat begint Fortuna Sittard – Vitesse?

Fortuna Sittard – Vitesse begint om 20:00 uur. Om 19:30 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Fortuna Sittard – Vitesse live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Vitesse wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Kun je Fortuna Sittard – Vitesse online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Fortuna Sittard – Vitesse beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *