Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – Vitesse op TV (woensdag 11 mei 2022)

Fortuna Sittard – Vitesse op TV (woensdag 11 mei 2022)

  Fortuna Sittard – Vitesse op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Vitesse live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN Extra. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion, het stadion van Fortuna Sittard. De wedstrijd begint om 20:00.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie ()
  • Wie: Fortuna Sittard – Vitesse
  • Wanneer: woensdag 11 mei 2022
  • Tijd: 20:00.
  • Waar: Fortuna Sittard Stadion (Stadion van Fortuna Sittard)
  • Op TV: ESPN Extra
  Fortuna Sittard - Vitesse op TV

  Fortuna Sittard – Vitesse op TV

  De wedstrijd Fortuna Sittard – Vitesse in de Eredivisie wordt gespeeld op woensdag 11 mei 2022. De wedstrijd begint om 20:00. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Fortuna Sittard – Vitesse op TV
  • 19:00 uur: Voorbeschouwing
  • 20:00 : Fortuna Sittard – Vitesse LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Fortuna Sittard – Vitesse

  Alles over Fortuna Sittard – Vitesse:
  • Fortuna Sittard staat op dit moment vijftiende in de Eredivisie.
  • Vitesse staat op dit moment zesde in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard, Fortuna Sittard Stadion.
  • Competitie: Eredivisie, .
  Fortuna Sittard staat op dit moment op de vijftiende plaats en wil natuurlijk graag de degradatiezone ontlopen. Om daar zeker van te zijn zal de ploeg uit Limburg er alles aan doen om punten te pakken. Ze zijn namelijk nog zeker niet “veilig”. Vitesse daarentegen is al zeker van de play-offs voor Europees voetbal en hoeft in deze wedstrijd dus niets meer te bewijzen.

  Fortuna Sittard – Vitesse bij ESPN Extra

  Fortuna Sittard – Vitesse kijk je bij ESPN Extra. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  De Nederlandse Eredivisie komt ten einde en dit betekent dat er beslist wordt wie er kampioen wordt, wie degradeert en welke clubs Europees voetbal gaan spelen. Met nog slechts 2 wedstrijden op het programma zijn de meeste wedstrijden nu dus alles beslissend. Ajax lijkt zeker van het kampioenschap, maar moet dit tegen Heerenveen natuurlijk nog wel zien waar te maken. Bovendien staat PSV slechts op 2 punten achterstand. De plekken 4 t/m 8 geven recht op de play-offs voor Europees voetbal. Daar strijden dus nog meerdere teams voor. Ook onderin het nog reuze spannend. De plaatsen 12 t/m 18 kunnen nog degraderen. Een goede reden dus om de Eredivisie live te volgen.

  Fortuna Sittard – Vitesse GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Fortuna Sittard – Vitesse kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Fortuna Sittard – Vitesse

  Wil je de wedstrijd Fortuna Sittard – Vitesse van woensdag 11 mei 2022 nog eens rustig terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN Extra. Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie. Je kunt de samenvatting van Fortuna Sittard – Vitesse dus sowieso bij ESPN Extra kijken. Daarnaast kijk je samenvattingen van de Eredivisie bij NOS Studio Sport Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Vandaag kun je een hoop mooie voetbalwedstrijden op tv kijken. Bij Ziggo Sport en ESPN kijk je vandaag live naar de mooiste wedstrijden. Natuurlijk is er uitgebreid aandacht voor de kampioenswedstrijd van Ajax. Maar er staan ook een aantal mooie degradatie wedstrijden op het programma. Daarnaast wordt er ook nog Premier League uitgezonden en als kers op de taart is de finale van de Coppa Italia op tv te zien. Een goede voetbaldag dus! Bekijk het overzicht van alle voetbalwedstrijden op tv vandaag.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *