Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – Twente op tv

Fortuna Sittard – Twente op tv

Fortuna Sittard – Twente op tv kijken? Op zondag 8 oktober 2023 om 14:30 uur spelen Fortuna Sittard en Twente tegen elkaar in speelronde 8 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard: het Fortuna Sittard Stadion. Wil je de wedstrijd Fortuna Sittard – Twente live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 12,800 toeschouwers in het Fortuna Sittard Stadion nemen Fortuna Sittard en Twente het tegen elkaar op. Fortuna Sittard-Twente is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
Fortuna Sittard - Twente op tv

Fortuna Sittard – Twente op tv

  • Wat: Fortuna Sittard-Twente op tv
  • Datum: zondag 8 oktober 2023
  • Tijd: 14:30 uur
  • Waar: het Fortuna Sittard Stadion, Sittard
  • Zender: ESPN 1
De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard uit Sittard en Twente uit Enschede wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt Fortuna Sittard – Twente op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

Programma Fortuna Sittard – Twente op tv

  • Wedstrijd op tv: Fortuna Sittard-Twente LIVE.
  • Speelronde: 8 van de 34.
  • Datum: zondag 8 oktober 2023.
  • Voorbeschouwing: 14:00 uur.
  • Aftrap: 14:30 uur.
  • Nabeschouwing: 16:30 uur.
Na afloop van de Fortuna Sittard-Twente live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van Fortuna Sittard – Twente, analyses en interviews

Fortuna Sittard – Twente kijken

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Twente op zondag 8 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
Fortuna Sittard - Twente bij Canal Digitaal
Fortuna Sittard - Twente Online.nl
Fortuna Sittard - Twente Ziggo
Fortuna Sittard - Twente KPN
Fortuna Sittard - Twente Youfone
Fortuna Sittard - Twente T-Mobile

Over Fortuna Sittard – Twente

 • Uitslag laatste wedstrijd Fortuna Sittard-Twente: 0-3 (11 maart 2023) .
De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Football Club Twente is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 8 van de 34 in de Eredivisie. Fortuna – Twente op tv kan maar zo eens een hele leuke wedstrijd worden. Het duel gaat tussen de nummers negen (Fortuna) en drie (FC Twente) van de Eredivisie. Twente lijkt op papier de sterkere ploeg, maar de vraag is natuurlijk of dat op het veld ook zo gaat zijn. In 2021 won Fortuna nog met 3-0 van FC Twente. Dat is natuurlijk een statistiek waar Fortuna vertrouwen uit put. Afgelopen seizoen werd het daarentegen 0-3 voor FC Twente. Eén ding is duidelijk: er vallen een hoop goals bij Twente – Fortuna. Een goede reden dus om het duel live op tv of via een livestream te kijken. Onze voorspelling van Fortuna Sittard – FC Twente: 1-2.

Speelronde 8

Het is alweer de achtste speelronde in de Eredivisie. Dit betekent dat de stand op de ranglijst nu steeds meer vorm begint te krijgen. We zijn namelijk bijna op een kwart van de Eredivisie. Ook deze speelronde staan er weer een hoop mooie wedstrijden op de speelkalender van Eredivisie. Zo hebben we de degradatiekraker tussen FC Volendam en FC Utrecht. Feyenoord gaat dit weekend op bezoek in Zwolle. PSV reist af naar Rotterdam om het tegen het goed presterende Sparta op te nemen. Als klap op de vuurpijl wordt deze speelronde Ajax – AZ gespeeld. Dat is natuurlijk wel dé topwedstrijd van speelronde 8. Er zijn dus meerdere wedstrijden deze speelronde die je zeker live op tv wilt zien.

Over Fortuna Sittard

  • Fortuna Sittard
  • Bijnaam: “De Fortunezen”
  • Plaats: Sittard
  • Clubkleuren: Geel en groen
  • Stand op de ranglijst: 9e
  • Trainer : Danny Buijs
  • Topscorer: Deroy Duarte (1 doelpunt(en)).
Fortuna Sittard staat op dit moment op een prima negende plek in de Eredivisie. Eerder speelde Fortuna al knap met 0-0 gelijk tegen Ajax en daarna won het met 3-1 van FC Volendam. De laatste twee weken lijkt de klad er een beetje ingekomen bij Fortuna. Eerst werd er met 4-0 verloren op bezoek bij AZ en vervolgens ging Fortuna 3-0 onderuit op bezoek bij Go Ahead Eagles. Nu staat de lastige wedstrijd tegen FC Twente op het programma. Bovendien wacht volgende week PSV. Kan Fortuna Sittard het tij keren en wat punten bij elkaar sprokkelen in deze lastige periode?

Over Twente

  • Football Club Twente
  • Bijnaam: “De Tukkers”
  • Plaats: Enschede
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand op de ranglijst: 3e
  • Trainer: Joseph Oosting
  • Topscorer Sem Steijn( 4 doelpunt(en)).
FC Twente reist af naar Sittard om het op te nemen tegen Fortuna. De club uit Enschede doet het uitstekend dit seizoen en staat op een prima derde plek in de Eredivisie. Slecht één keer werd er dit seizoen verloren. De overige zes wedstrijden werden allemaal gewonnen. Bovendien kreeg FC Twente in zeven wedstrijden pas vier goals tegen en wist het zelf al veertien keer te scoren. De Tukkers zullen dan ook met het volle vertrouwen naar Sittard afreizen voor de wedstrijd tegen Fortuna.

Fortuna Sittard – Twente bij ESPN 1

Fortuna Sittard-Twente is live op tv te zien op ESPN 1. ESPN 1 is het gratis kanaal van ESPN en wordt ook wel ESPN Basis genoemd. De zender ESPN 1 zit tegenwoordig bij alle providers in het basispakket. Dit betekent dat je dus gratis naar alle voetbalwedstrijden kunt kijken die op Eredivisie 1 worden uitgezonden. Dit weekend kun je gratis op ESPN kijken naar Go Ahead Eagles-Heracles Almelo en Fortuna Sittard-FC Twente. Voor alle andere wedstrijden heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig. Met een abonnement op ESPN Compleet kijk je naast ESPN 1 ook naar ESPN 2, 3 en 4. Je kijkt Fortuna Sittard-Football Club Twente op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Livestream Fortuna Sittard – Twente (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Twente via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Twente kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van Fortuna Sittard – Twente op zondag 8 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: In de Eredivisie is het altijd spannend. Het niveau van de Eredivisie is de laatste jaren flink gestegen. Dat is ook terug te zien in de prestaties van de Nederlandse clubs in de Europese toernooien. Mede daardoor is het aanzien van de Eredivisie behoorlijk gestegen. Steeds meer mensen kijken live naar de Eredivisie op tv. Dat is natuurlijk niet voor niets. De talenten van de toekomst spelen in de Eredivisie. Er zijn al veel spelers doorgebroken in de Eredivisie in het verleden, en dat zal in de toekomst natuurlijk niet anders zijn. Redenen genoeg dus om naar de Eredivisie op tv te kijken.

Samenvatting Fortuna Sittard – Twente

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard – Twente op tv wordt gespeeld op zondag 8 oktober 2023. De aftrap is om 14:30 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het Fortuna Sittard Stadion. Er is plek voor 12,800 toeschouwers. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 16:30 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. Fortuna Sittard – Twente is de een wedstrijd in speelronde 8 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Fortuna Sittard – Twente uitgezonden?

Je kijkt Fortuna Sittard – Twente op ESPN 1.

Wanneer is Fortuna Sittard – Twente?

Fortuna Sittard – Twente wordt gespeeld op zondag 8 oktober 2023.

Hoe laat begint Fortuna Sittard – Twente?

Fortuna Sittard – Twente begint om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Fortuna Sittard – Twente live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Fortuna Sittard – Twente wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Kun je Fortuna Sittard – Twente online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Fortuna Sittard – Twente beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *