Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – sc Heerenveen

Fortuna Sittard – sc Heerenveen

  Fortuna Sittard – sc Heerenveen op tv kijken? Op woensdag 25 januari 2023 om 20:00 uur spelen Fortuna Sittard en sc Heerenveen tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard: Fortuna Sittard Stadion. Wil je de wedstrijd Fortuna Sittard – sc Heerenveen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 12,800 toeschouwers in het Fortuna Sittard Stadion nemen Fortuna Sittard (Sittard) en sc Heerenveen (Heerenveen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
  • Wie: Fortuna Sittard – sc Heerenveen op tv.
  • Wanneer: woensdag 25 januari 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: Fortuna Sittard Stadion, het stadion van Fortuna Sittard.
  • Uitgezonden op: ESPN 3 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Fortuna Sittard - sc Heerenveen op tv

  Fortuna Sittard – sc Heerenveen op tv

  Wil je Fortuna Sittard – sc Heerenveen op tv kijken? De wedstrijd tussen Fortuna Sittard uit Sittard en sc Heerenveen uit Heerenveen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Fortuna Sittard – sc Heerenveen op TV
  • 19:45 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : Fortuna Sittard – sc Heerenveen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Fortuna Sittard-sc Heerenveen op tv

  Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en sc Heerenveen:
  • Fortuna Sittard staat op dit moment op plaats 13e in de Eredivisie.
  • sc Heerenveen staat op dit moment op plaats 7e in de Eredivisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Fortuna Sittard: “Fortuna Sittard Stadion” (12,800 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  Heerenveen moet deze week op bijna 300 km afleggen om op bezoek te gaan bij Fortuna Sittard. Na de winst in de Derby van het Noorden van afgelopen weekend zal Heerenveen in ieder geval met een goed gevoel in de bus stappen. De 288 km van Sittard naar Heerenveen duurt ongeveer 4 uur dus Heerenveen zal een uitgebreide wedstrijdbespreking houden. Fortuna Sittard zal er vervolgens in eigen huis alles aan doen om te winnen van Heerenveen. De ploeg wil namelijk uit de degradatiezone blijven en daarom zal er in ieder geval niet verloren moeten worden. Het belooft een spannende wedstrijd op tv te worden.

  Fortuna Sittard – sc Heerenveen op ESPN 3

  De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en sc Heerenveen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Fortuna Sittard-sc Heerenveen bij ESPN 3:
  • 19:45 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, Fortuna Sittard -sc Heerenveen LIVE
  • 22:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 3: ESPN heeft in Nederland de tv-rechten op de Eredivisie. De zender is inmiddels al een bekende naam rondom het Nederlands voetbal. Dit komt natuurlijk doordat ze veel aandacht besteden aan de Eredivisie-wedstrijden. Ook de midweekse speelronde in de Eredivisie kijk je bij ESPN op tv. Omdat ESPN meerdere kanalen heeft kun je alle wedstrijden live kijken. Net zoals in het weekend is er ook bij de midweekse speelronde ruimschoots aandacht voor analyses, voor- en nabeschouwing en samenvattingen. De midweekse speelronde in de Eredivisie kijk je dus live op tv bij ESPN.

  Eredivisie op tv

  De match tussen Fortuna Sittard en sc Heerenveen is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Nederlandse Eredivisie is op de helft en dit betekent natuurlijk dat er nu écht voor de prijzen gevoetbald gaat worden. Bovendien begint de tweede helft van de Eredivisie met een midweekse speelronde. Op dinsdag, woensdag én op donderdag is er deze week dus Eredivisievoetbal op tv te zien. Alle clubs komen bovendien in actie op een doordeweekse dag deze week. Dat betekent dat jouw favoriete club deze week ook live op tv te zien is. Het wordt vanaf nu dus echt spannend in de Nederlandse competitie. In de tweede seizoenshelft wordt namelijk bepaald welke club kampioen wordt, welke clubs Europees voetbal gaan spelen en welke clubs degraderen. De Eredivisie op tv mag je nu dus eigenlijk niet missen.

  Fortuna Sittard – sc Heerenveen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Fortuna Sittard-sc Heerenveen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Fortuna Sittard – sc Heerenveen kijk je op ESPN 3.

  Fortuna Sittard – sc Heerenveen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fortuna Sittard en sc Heerenveen uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Fortuna Sittard – sc Heerenveen kijken

  Wil je gratis naar Fortuna Sittard tegen sc Heerenveen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Fortuna Sittard-sc Heerenveen gratis te bekijken.

  Livestream Fortuna Sittard – sc Heerenveen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Fortuna Sittard en sc Heerenveen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Fortuna Sittard – sc Heerenveen kijken

  De samenvatting van Fortuna Sittard – sc Heerenveen kijken? Wil je de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en sc Heerenveen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Fortuna Sittard-sc Heerenveen:
  Wanneer is Fortuna Sittard – sc Heerenveen op tv?

  De Eredivisie wedstrijd tussen Fortuna Sittard en sc Heerenveen wordt gespeeld op woensdag 25 januari 2023.

  Hoe laat is Fortuna Sittard – sc Heerenveen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en sc Heerenveen is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Fortuna Sittard – sc Heerenveen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Fortuna Sittard (Sittard) en sc Heerenveen (Heerenveen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Fortuna Sittard – sc Heerenveen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en sc Heerenveen wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik Fortuna Sittard – sc Heerenveen kijken?

  Je kijkt Fortuna Sittard – sc Heerenveen op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar Fortuna Sittard en sc Heerenveen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Fortuna Sittard – sc Heerenveen kunt kijken.

  Kan ik Fortuna Sittard – sc Heerenveen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Fortuna Sittard -sc Heerenveen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *