Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Fortuna Sittard – RKC op tv | Livestream en online kijken

Fortuna Sittard – RKC op tv | Livestream en online kijken

 • door
Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 10 december 2023 wordt de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en RKC in de Eredivisie gespeeld. Fortuna Sittard – RKC is live op tv te zien. Fortuna Sittard–RKC begint om 14:30 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 1. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Fortunezen en De Geelblauwen. De wedstrijd wordt gespeeld in het Fortuna Sittard Stadion, het stadion van Fortuna Sittard.
Fortuna Sittard - RKC op tv

Thuis – Uit op tv

  • Wedstrijd op tv: Fortuna Sittard-RKC LIVE.
  • Locatie: het Fortuna Sittard Stadion (12,800 toeschouwers).
  • Speelronde: 15 van de 34.
  • Datum: zondag 10 december 2023.
  • Aftrap: 14:30 uur.
  • Uitslag laatste ontmoeting: 0-0 (15 oktober 2022).
Bij de wedstrijden tussen Fortuna Sittard en RKC Waalwijk vallen opvallend veel goals. Gemiddeld wordt er 3,14 keer gescoord bij wedstrijden tussen beide clubs. Voor de neutrale kijker is dat natuurlijk een leuk feitje. Krijgen we vandaag ook veel doelpunten te zien bij Fortuna Sittard – RKC Waalwijk? Het belooft in ieder geval een open wedstrijd te worden tussen twee clubs die het duel maar al te graag willen winnen. Fortuna Sittard staat in de middenmoot van de Eredivisie en dat is een plek waar ze in Sittard hartstikke tevreden mee zijn. Bovendien wordt er vaak van directe concurrenten gewonnen. Ook tegen RKC wil Fortuna dus de drie punten in Sittard houden. Afgelopen weekend won Fortuna Sittard met 3-1 van Vitesse. Bovendien wist Kaj Sierhuis twee keer te scoren. Met name in het begin van de wedstrijd zat Fortuna er bovenop. Kunnen ze ook tegen RKC weer zo’n goede start forceren? RKC Waalwijk gaat door een lastigere fase, al hebben ze ook wat topclubs als tegenstander gehad. Bij een overwinning kan RKC een grote sprong op de ranglijst maken. Als RKC daarentegen verliest, komt de degradatiezone wel weer heel dichtbij. De club uit Waalwijk zal er daarom ook alles aan doen om de drie punten mee te nemen uit Sittard.

Hoe laat is Fortuna Sittard – RKC op tv?

Hoe laat is de wedstrijd Fortuna Sittard – RKC vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen Fortuna Sittard en RKC begint vandaag om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over Fortuna Sittard – RKC. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 16:30 uur de nabeschouwing van Fortuna Sittard – RKC. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van Fortuna Sittard – RKC te zien.

Waar wordt Fortuna Sittard – RKC uitgezonden?

De wedstrijd Fortuna Sittard – RKC wordt live uitgezonden op ESPN 1. ESPN 1 wordt ook wel ESPN basis genoemd. Dit komt natuurlijk doordat ESPN 1 tegenwoordig gratis op tv te zien is. Dit is natuurlijk fantastisch nieuws voor alle voetballiefhebbers. Dit betekent namelijk dat je een aantal Eredivisiewedstrijden gratis live op tv kunt kijken dit weekend. Wil je echt helemaal niets meer missen van de Eredivisie? Dan heb je een abonnement op ESPN Compleet nodig.

TV-gids: programma Fortuna Sittard – RKC

De TV-gids voor Fortuna Sittard – RKC op zondag 10 december 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van Fortuna Sittard – RKC op tv begint om 14:30 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van Fortuna Sittard – RKC op tv:
Tijd Wat Zender
14:00 uur Voorbeschouwing ESPN 1
14:30 uur Fortuna Sittard – RKC LIVE ESPN 1
16:30uur Nabeschouwing ESPN 1
Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uur Samenvatting Fortuna Sittard – RKC en andere Eredivisiewedstrijden NPO 1
Programma Fortuna Sittard – RKC op tv

Op welke zender is Fortuna Sittard – RKC?

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en RKC is te zien op ESPN 1. De voorbeschouwing op ESPN 1 begint om 14:00 uur. Vervolgens is om 14:30 uur de wedstrijd Fortuna Sittard – RKC LIVE te zien op ESPN 1. Vanuit het Fortuna Sittard Stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 1.

Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

Hieronder zie je per provider op welk kanaal Fortuna Sittard – RKC uitgezonden wordt:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Fortuna Sittard -RKC online kijken (Livestream)

Wil je de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en RKC via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen Fortuna Sittard en RKC kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van Fortuna Sittard – RKC op zondag 10 december 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Fortuna Sittard VS RKC

De wedstrijd tussen Fortuna Sittard en RKC is een duel in speelronde Fortuna Sittard van de Eredivisie. Fortuna Sittard staat op dit moment 10e in de Eredivisie. RKC staat op de 15e plek in de competitie. De clubtopscorers van Fortuna Sittard en RKC zijn Kaj Sierhuis met 4 goals (Fortuna Sittard) en Yassin Oukili met 5 goals (RKC). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over Fortuna Sittard en RKC:

Over Fortuna Sittard

  • Fortuna Sittard | Fortuna Sittard
  • Bijnaam: “De Fortunezen”
  • Plaats: Sittard
  • Clubkleuren: Geel en groen
  • Stand in de Eredivisie: 10e
  • Trainer: Danny Buijs
  • Topscorer: Kaj Sierhuis met 4 doelpunt(en)).

Over RKC

  • RKC | Rooms Katholieke Combinatie Waalwijk
  • Bijnaam: “De Geelblauwen”
  • Plaats: Waalwijk
  • Clubkleuren: Geel en blauw
  • Stand in de Eredivisie: 15e
  • Trainer: Henk Fraser
  • Topscorer: Yassin Oukili met 5 doelpunt(en)).

FAQ | Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt Fortuna Sittard – RKC uitgezonden?

Je kijkt Fortuna Sittard – RKC op ESPN 1.

Wanneer is Fortuna Sittard – RKC?

Fortuna Sittard – RKC wordt gespeeld op zondag 10 december 2023.

Hoe laat begint Fortuna Sittard – RKC?

Fortuna Sittard – RKC begint om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je Fortuna Sittard – RKC live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en RKC wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Kun je Fortuna Sittard – RKC online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van Fortuna Sittard – RKC beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *